Hoe Lang Gaat StukTV Nog Door?

StukTV
2

De laatste tijd valt de ene prijs na de andere in de schoot van de drie jongens (jongemannen) van StukTV.

VEED-award

Afgelopen weekeinde won StukTV een VEED-award voor beste kanaal (voor de vierde keer op een rij) en beste serie. Eerder dit jaar wonnen ze al de prijs van ZappLive en waren ze nummer 1 gekozen in het boek YouTube top 100.

En als dat niet genoeg is behaalde 1 van de leden van StukTV Thomas, ook nog eens de journalistieke aanmoedigingsprijs tijdens de VEED-festival waar 10.000 euro aan verbonden is. Ze hebben onderhand alles wel bereikt met het kanaal wat er maar te bereiken valt:

RTL

De vraag is hoe lang gaan ze nog door met hun succes-kanaal? Het YouTube-kanaal dat meer dan 5 jaar bestaat is inmiddels niet het enige waar de jonge avonturiers zich mee bezighouden. De baas van het geheel, de altijd wat nors kijkende Giel de Winter, werkt al een tijdje voor RTL en heeft aan meerdere tv-programma’s meegedaan.

Stefan is druk bezig met Concentrate, het YouTube-kanaal van RTL en Thomas heeft eerder al duidelijk gemaakt dat hij journalistieke ambities heeft. Nu hij zelfs van het AD de speciale VEED- award heeft binnengehaald lonkt wellicht de mogelijkheid naar een meer serieuze carrière.

Want hoe lang willen de video-entertainers nog doorgaan met gewaagde opdrachten van kijkers uitvoeren?

1.7 miljoen abonnees

Natuurlijk is het kanaal van meer dan 1.7 miljoen abonnees niet iets wat je zomaar laat vallen. Het levert hen een goed inkomen op en veel lof. Maar wel voor video’s die voornamelijk door jongeren worden bekeken en YouTube wordt nog steeds niet echt serieus genomen door de volwassen wereld.

Jongensband

Wellicht zal onderhand bij 1 van de leden de gedachte zijn opgekomen dat hij meer kan bereiken in zijn eentje dan om vast te zitten aan dit YouTube-concept. Zoals zo vaak is gebeurd bij jongensbands die uit elkaar vallen kan 2018 zomaar het laatste jaar zijn dat Stefan, Thomas en Giel nog samen de goed bekeken avonturen bij StukTV beleven. We zullen het zien hoe lang dit feest doorgaat. Foto: YouTube/RTL Boulevard. Zie ook: Giel de Winter geobsedeerd door succes Enzo Knol

Ik hoop nog heel lang dat stuktv door gaat dan kan ik nog van hun video’s genieten
Ik ben ook heeeeel erg fan van stuktv

Ik denk dat ze nog een tijdje doorgaan maar er komt ooit een tijd dat ze niet meer succesvol kunnen zijn. Dan denk ik dat Giel verder gaat bij RTL, Thomas als journalist en Stefan bij Concentrate. Wat de rest van Team Stuk gaat doen (de mensen achter de schermen zoals: Jeroen) weet ik niet.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Enzo Knol Bijna Gepakt In Het Jachtseizoen – Dikste Aflevering Ooit!!!

Enzo Knol heeft eindelijk meegedaan met Het Jachtseizoen, maar hoe de opnames voor de vlogger zijn verlopen, daar moeten we nog even op wachten tot eind oktober. Toch is er iets uitgelekt! Enzo Knol is aan het begin van de opnames bijna gepakt door Giel de Winter! Als dat was …

Enzo Knol
Enzo Knol Betrapt Bij Opnames Van StukTV’s Jachtseizoen

Enzo Knol is donderdag op de foto gegaan met een fan. Niets bijzonders behalve dat Enzo een orange outfit aanhad, de kleur die precies overeenkomt met de kleding die deelnemers aan Het Jachtseizoen aanhebben. Je kan nog net op de foto zien dat hij staat voor het huis van Chahid …

StukTV
Giel de Winter: StukTV’s Thomas en Stefan Niet Mijn Beste Vrienden – Levert Scherpe Kritiek Op YouTube!

Giel de Winter vindt zijn collega’s bij StukTV niet zijn beste vrienden. Het zijn vooral vrienden die hij van kinds af aan kent. Dat vertelt Giel in het interview met SLAM. En voor mensen die zich zorgen maken: Het einde van StukTV is is absoluut niet in zicht. Eerder had …