Hoe Hebben Dee en Enzo Elkaar Ontmoet

Youtube
12

Eindelijk is de vraag beantwoord: Hoe hebben Dee en Enzo elkaar ontmoet? Tot nog toe wisten ze deze vraag behendig te omzeilen. Update: op 29 september 2017,  4 jaar nadat hun relatie begon, hebben beiden besloten uit elkaar te gaan. Zie: Enzo en Dee uit elkaar. Geschokte reacties.

Onder een Instagram foto leek Enzo te suggereren dat hij Dee voor het eerst op een party was tegengekomen. Dat verhaal klopt niet.

We kregen wel al eerder te horen dat hun eerste date eind augustus 2013 plaats had gevonden.

Maar normaal gesproken heb je daarvoor al contact. Je eerste oogcontact noem je niet meteen een date.

Enzo leerde Dee niet op een party kennen, zoals hij onder deze Instagram foto schreef.
Foto: Instagram

Dee schaamde zich

Vermoed werd al dat Dee en Enzo elkaar via internet voor het eerst hadden gespot. Blijkt nu dat ze zich een beetje ervoor schaamden. Daarom hadden ze het niet eerder verteld.

Dee laat nu alle schaamte varen in een Minecraft- aflevering (239) waar ze meespeelt. Ze heeft de vlogger die toen in Assen woonde ontdekt via Milan Knol.

Quin was fan van Milan en volgde de toen al bekende videogamer via Twitter. Dee keek mee en vond zijn filmpjes ook leuk. Vooral het liedje ‘Ik wil fietsen’ werd luid meegezongen door Dee en haar broertje, dit tot schrik van de buren.

Dee besloot daarop zelf ook een Twitter-account aan te maken. Ze heeft een foto van Milan nog van commentaar voorzien. Op een dag twitterde Milan dat hij ook een broertje had. Enzo heette hij. En toen ging het verkeerd. De interesse van Dee was gewekt.

Enzo’s foto

Ze weet nog goed hoe dit eerste contact verliep: op 16 mei 2013 plaatste Enzo een foto van zijn ontblote bovenlijf op zijn Twitterpagina. Dee zag haar kans schoon.

Ze twitterde voor het eerst naar een jongen die haar leven later volledig op z’n kop zou zetten. “Lekker buikie en ’n leuk kopie.” En Enzo beet meteen toe. Uit die paar openbare tweets die nog steeds te lezen zijn is duidelijk dat het meteen aanslaat.

 

Dee twittert op 16 mei 2013 over deze foto van Enzo's torso: "Lekker buikie en 'n leuk kopie."
Dee twittert op 16 mei 2013 over deze foto van Enzo’s torso: “Lekker buikie en ’n leuk kopie.”

Wat ze toen nog niet wist: de werkloze Assenaar was de maand ervoor nog bezig om zijn liefdesverdriet te verwerken. De relatie met zijn vorige vriendin Kirsten Nieboer was amper een paar maanden daarvoor stuk gelopen. Het blonde meisje uit Zeist zorgde ervoor dat zijn hart weer sneller ging kloppen.

Niet snel na de eerste tweet ging het contact verder via DM = Direct Message. En daarna skypten ze tot wel midden in de nacht. Dee vertelt nog met graagte dat de dan net 20 jaar geworden Assenaar vaak zijn shirt uitliet om indruk op Dee te maken.

Ze bezweert overigens dat ze toen nog niet verliefd was op de vrolijke flierefluiter uit Drenthe. Dat kwam pas bij hun eerste kus.

Contact verbroken

Maar ze hadden elkaar nog steeds niet in het echt gezien. De afstand tussen Assen en Zeist was behoorlijk groot. En het contact dreigde even helemaal spaak te lopen. Eerst ging het mobieltje van Dee kapot en daarna had Enzo internetpech.

Zou de ontluikende liefde dan toch doodbloeden, nog voordat het werkelijk begon? Zowel de afstand tussen de twee als het leeftijdsverschil van 4 jaar zou zomaar een reden kunnen zijn om er mee op te houden.

Hilversum

Maar toeval hielp ze. Of was het wel toeval? Waren ze voor elkaar bestemd? Hoe dan ook, Enzo besloot een YouTube-kanaal te beginnen. Goed idee, man, denk je nu. Milan zou hem daarbij helpen en nodigde zijn broer uit om een paar weken bij hem te logeren.

Om alle kneepjes van het bewerken van video’s te leren. Milan verhuisde net van Groningen naar Hilversum. En Hilversum ligt een heel stuk dichter bij Zeist dan Assen. Ineens lag daar een kans die ze niet konden laten liggen.

Eerste afspraak

Eind augustus – dus toen Enzo bij Milan logeerde – hadden ze dan eindelijk hun eerste date te pakken. Fans zullen meteen begrijpen dat die ontmoeting dan ook in zijn vlogs te zien moet zijn. Enzo begon immers in juni 2013 al met vloggen.

Maar helaas heeft hij toen van die dag geen videoverslag gemaakt. In het begin van zijn vlogcarrière nam hij nog niet iedere dag op. Het was natuurlijk ook maar een eerste ontmoeting. Of het zou aanslaan wisten ze toen nog niet. Nou, nu wel. Conclusie: ga ook twitteren.

Dee was niet het eerste vriendinnetje van Enzo: Enzo’s vorige vriendinnen.
Dee’s vorige vriendjes.

Hey ik ben een fan van enzo jullie ook ik kijk enzo wel vaker ik moet om hem lachen als hij leuke dingen / grappige dingen doet hahaha ik wil een keer enzo ontoeten ???????

Nee Julia Dee woont nog bij haar ouders en haar broertje Quin in Zeist en enzo Woont in hilversum

12 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …