Hoe Doe Je De Condoom Challenge?

Youtube

 

Condoom challenge lijkt zo makkelijk, maar het blijkt een stuk moeilijker te zijn dan je zou denken.

condoom challengeDon en vooral Milan kunnen daarover meepraten. In hun vlog gaat het ook niet de eerste goed, en ook niet de tweede keer. Als je dit dus thuis wil nadoen, neem dan wel iets van 10 condooms zodat je een paar als reserve hebt.

Reserve condooms

Voor de condoom challenge heb je, naast de condooms dan, iemand nodig die het leuk vind om een condoom met een sloot water om z’n hoofd te hebben hangen. Jij dus.

Het lieftst doe je de challenge in een badkuip, maar je kan het ook onder de douche doen zodat het water van de geknapte ballon kan wegvloeien.

Vul de condoom met flink wat water.

Vloggen!

Laat het door een tweede persoon van ongeveer een meter boven je hoofd naar beneden vallen. Vergeet dit alles niet te vloggen anders gelooft niemand je!

Soms lukt het in 1 keer, maar bij de meeste YouTubers moet het toch wel een paar keer overnieuw. Zoals je bij onderstaande vlog van DagelijksHaaDee kunt zien.

Is het jou al gelukt? Heb jij een tip zodat het meteen goed slaagt? Laat het weten in de comments hieronder.

Condoom Challenge met Melk!

Win een Apple Watch met Milan.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …