Heeft Noël Dekkers Een Vriendin?!

Noel Dekker

Steeds meer kijkers van de vlog van Enzo Knol zijn geïnteresseerd in de vraag of Noël Dekkers een vriendin heeft. In de vlog ‘Dit zag ik niet aankomen‘ lijkt wel een aanwijzing te zitten.

Ze zitten in het vakantie appartement in Italië als Kim ineens Noël lijkt aan te vliegen voor een zoen. Vlak voor zijn mond stopt ze. Zijn Kim en Noël verliefd? Niets lijkt erop dat Noël ook echt verliefd is op Kim, laat staan dat Kim zijn vriendin zou zijn. maar Enzo lijkt er plezier in te scheppen om die twee als een stelletje te portretteren. Ook de thumbnail (zie boven) suggereert dat ze elkaar wel heel erg graag mogen. En de kijkers lijken ook razend benieuwd hoe het nu zit met zijn liefdesleven.

Want de video is in minder dan 18 uur al ruim een half miljoen keer bekeken en staat nummer 9 op de trendinglijst. Zelfs voor een vlog van Enzo is dit uitzonderlijk! Of Noël met de suggestie dat Kim zijn vriendin is blij is valt nog te bezien. Noël lijkt haar zoenaanval in de vlog niet te beantwoorden.

Noel Dekker
Noël Dekkers Heeft Nu Ook Corona

Noël Dekkers heeft op Instagram bekend gemaakt corona te hebben. Op de beelden zie je een goede vriend hem 2 tassen vol met boodschappen thuis brengt, omdat de jongen in quarantaine zit. Het is niet moeilijk te achterhalen waar hij die heeft opgelopen. Noël had net met Enzo en Myron …

Noel Dekker
Noël Dekkers Gaat 12 Uur Livestreamen Na Bizar Aantal Gifted Subs

Afgelopen woensdag gebeurde er bizarre dingen tijdens de livestream van Noël Dekkers op Twitch. Er kwamen achter elkaar gifted subs binnen. De anonieme gevers gaven per keer wel 20 subs weg aan andere kijkers van Noël en zijn vriend Bas. Voor degenen die het wat zegt: Noël haalde een hypetrain …