Heeft Gio Latooy YouTube Nog Wel Nodig?

gio latooy
2

Gio ploft op bed in een hotel in Amsterdam en zucht: ‘Ik kan echt niet wachten om weer video’s op te nemen.’ Zijn YouTube-kanaal staat al iets van een week droog omdat de reclamedeals voorrang krijgen.

Gio Latooy is even naar Rome op en neer gevlogen om reclame te maken voor de Asus ZenFone 4. Dat is een smartphone met 2 camera’s! Ideaal voor mensen met een gespleten persoonlijkheid.

Niet overigens dat Gio dit mobieltje gebruikt. Op zijn Instagram Stories kan je hem zien met de oordopjes van de iPhone. Hij geeft hem daarom ook weg.

YouTubers en hun Asus

De sympathieke YouTuber uit Oude Tonge is niet de enige die zich ineens aan een Asus vastklampen. LinkTijger, Jeremy en de voetballer’ Bas plaatsen foto’s op instagram waarin ze verwonderd naar een ZenFone 4 staren. Grappig: de foto’s zijn waarschijnlijk gemaakt met hun iPhone.

Gio holt van de ene reclamedeal naar de andere. In 1 maand tijd heeft hij al reclame gemaakt voor Coolcat, Walibi, ZenFone en als hekkensluiter de film MisFit waarin hijzelf een glansrol vervult.

Ook zijn eigen kledingmerk promoot hij via social media en schoolspullen waren eerder te koop bij de Lidl en Kruitvat. Een succes dat zelfs Enzo Knol of Dylan Haegens niet hebben weten te bereiken.

O ja, en hij maakte reclame voor Pampers! Of toch nie?

Hoewel Gio deze blog eerder bekritiseerde omdat hier alleen maar over geld werd bericht, de reclamedeals van de afgelopen tijd waren niet bepaald uitingen van liefdadigheid.

YouTube or not YouTube, that’s the question

Meer nog, zijn YouTube-kanaal moet voor de blonde kuif slechts een bijverdienste zijn geworden. Gio is zoals ze dat in de marketing noemen een ‘social influencer’. YouTube lijkt voor de beroemdste inwoner van Oude Tonge slechts een springplank naar iets veel groters… RTL lonkt, een nog grotere film misschien? Foto: Instagram. Zie ook: Gio bleekt zijn tanden

RH, ik kan nergens lezen dat Gio meer verdient aan merchandise dan Knol?
Ik lees wel dat zijn schoolspullen te koop waren bij een supermarktketen en het Kruitvat. De schrijver noemt dit een ‘succes’ dat Enzo niet gekend heeft.
Blijft echter wel krom waarom de auteur dat als een succes bestempelt.

Ik weet niet waar jij de informatie vandaan haalt, dat Gio meer zou verdienen aan Merchandise dan Enzo Knol? Over een heel jaar genomen steekt Enzo (nog steeds) met de verkoop van zijn merchandise met kop en schouders boven de andere YouTubers uit.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

gio latooy
Gio Latooy Koopt Villa (Met Zwevend Toilet!) van 1,2 Miljoen Euro

Gio Latooy gaat wonen in Krimpen aan de Lek, omdat hij daar een kapitale villa heeft gekocht voor maar liefst 1,2 miljoen euro. Het is in ieder geval het kapitale huis dat Gio eerder in zijn vlogs liet zien. Even door Google afbeeldingen en je komt op dit adres uit. …

gio latooy
Gio Latooy Heeft Huis Gekocht!

Gio Latooy laat weten in zijn vlog Yes! Enorm en Goed nieuws! dat hij een huis heeft gekocht. Gio: “De laatste weken waren heel erg spannend, maar vorig weekend hebben te horen gekregen dat het rond is. We hebben wel een datum maar dat gaan we een beetje geheim houden.” …

gio latooy
Heeft Gio Latooy Het Coronavirus – En Heeft Hij Anderen Ermee Besmet?

Gio Latooy heeft nogal wat kritiek over zich heen gekregen nadat hij ziek naar een feestje is geweest. Hij had al keelpijn op Ibiza, maar is ondanks dat gewoon na in Nederland te zijn teruggekeerd naar een feestje gegaan. Daarbij overtreed hij een belangrijke regel in de strijd tegen corona: …