Heeft Gio Latooy YouTube Nog Wel Nodig?

gio latooy
2

Gio ploft op bed in een hotel in Amsterdam en zucht: ‘Ik kan echt niet wachten om weer video’s op te nemen.’ Zijn YouTube-kanaal staat al iets van een week droog omdat de reclamedeals voorrang krijgen.

Gio Latooy is even naar Rome op en neer gevlogen om reclame te maken voor de Asus ZenFone 4. Dat is een smartphone met 2 camera’s! Ideaal voor mensen met een gespleten persoonlijkheid.

Niet overigens dat Gio dit mobieltje gebruikt. Op zijn Instagram Stories kan je hem zien met de oordopjes van de iPhone. Hij geeft hem daarom ook weg.

YouTubers en hun Asus

De sympathieke YouTuber uit Oude Tonge is niet de enige die zich ineens aan een Asus vastklampen. LinkTijger, Jeremy en de voetballer’ Bas plaatsen foto’s op instagram waarin ze verwonderd naar een ZenFone 4 staren. Grappig: de foto’s zijn waarschijnlijk gemaakt met hun iPhone.

Gio holt van de ene reclamedeal naar de andere. In 1 maand tijd heeft hij al reclame gemaakt voor Coolcat, Walibi, ZenFone en als hekkensluiter de film MisFit waarin hijzelf een glansrol vervult.

Ook zijn eigen kledingmerk promoot hij via social media en schoolspullen waren eerder te koop bij de Lidl en Kruitvat. Een succes dat zelfs Enzo Knol of Dylan Haegens niet hebben weten te bereiken.

O ja, en hij maakte reclame voor Pampers! Of toch nie?

Hoewel Gio deze blog eerder bekritiseerde omdat hier alleen maar over geld werd bericht, de reclamedeals van de afgelopen tijd waren niet bepaald uitingen van liefdadigheid.

YouTube or not YouTube, that’s the question

Meer nog, zijn YouTube-kanaal moet voor de blonde kuif slechts een bijverdienste zijn geworden. Gio is zoals ze dat in de marketing noemen een ‘social influencer’. YouTube lijkt voor de beroemdste inwoner van Oude Tonge slechts een springplank naar iets veel groters… RTL lonkt, een nog grotere film misschien? Foto: Instagram. Zie ook: Gio bleekt zijn tanden

RH, ik kan nergens lezen dat Gio meer verdient aan merchandise dan Knol?
Ik lees wel dat zijn schoolspullen te koop waren bij een supermarktketen en het Kruitvat. De schrijver noemt dit een ‘succes’ dat Enzo niet gekend heeft.
Blijft echter wel krom waarom de auteur dat als een succes bestempelt.

Ik weet niet waar jij de informatie vandaan haalt, dat Gio meer zou verdienen aan Merchandise dan Enzo Knol? Over een heel jaar genomen steekt Enzo (nog steeds) met de verkoop van zijn merchandise met kop en schouders boven de andere YouTubers uit.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

gio latooy
Gio Latooy Voor Het Eerst Sinds 2 Jaar Geen Vlog

Gio Latooy en zijn vriendin hebben het coronavirus flink te pakken. Nadat ze beiden positief warengetest op het virus zijn ze in zelfisolatie gegaan. Maar ze zijn er ook behoorlijk ziek van, zozeerzelfs dat Gio even geen vlog meer kan maken. “De koorts, keelpijn, hoofdpijn zijn te heftig om überhaupt …

gio latooy
Gio Koopt Ferrari Speciale, Nieuwprijs Van Bijna 300.000 Euro

“Een dag die ik nooit ga vergeten. 8 jaar lang Youtube; ik ben never nooit gestopt.” Gio Latooy heeft weer een hoogtepunt in zijn leven bereikt. Hoewel Gio Latooy dit jaar zijn nieuwe villa van 1.2 miljoen euro heeft betrokken is er toch nog wat in zijn portemonnee over voor …

gio latooy
Gio Latooy Installeert Lift In Zijn Villa

Hoe decadent kan je het hebben? Gio Latooy is van plan een glazen lift in zijn onlangs aangeschafte villa te bouwen. Zo krijgen we te horen in zijn laatste vlog. Dat de villa slechts 2 verdiepingen heeft lijkt de succesvolle YouTuber niet daarvan te weerhouden. Dus hoe moeten we dat …