Heeft Gio Latooy YouTube Nog Wel Nodig?

gio latooy
2

Gio ploft op bed in een hotel in Amsterdam en zucht: ‘Ik kan echt niet wachten om weer video’s op te nemen.’ Zijn YouTube-kanaal staat al iets van een week droog omdat de reclamedeals voorrang krijgen.

Gio Latooy is even naar Rome op en neer gevlogen om reclame te maken voor de Asus ZenFone 4. Dat is een smartphone met 2 camera’s! Ideaal voor mensen met een gespleten persoonlijkheid.

Niet overigens dat Gio dit mobieltje gebruikt. Op zijn Instagram Stories kan je hem zien met de oordopjes van de iPhone. Hij geeft hem daarom ook weg.

YouTubers en hun Asus

De sympathieke YouTuber uit Oude Tonge is niet de enige die zich ineens aan een Asus vastklampen. LinkTijger, Jeremy en de voetballer’ Bas plaatsen foto’s op instagram waarin ze verwonderd naar een ZenFone 4 staren. Grappig: de foto’s zijn waarschijnlijk gemaakt met hun iPhone.

Gio holt van de ene reclamedeal naar de andere. In 1 maand tijd heeft hij al reclame gemaakt voor Coolcat, Walibi, ZenFone en als hekkensluiter de film MisFit waarin hijzelf een glansrol vervult.

Ook zijn eigen kledingmerk promoot hij via social media en schoolspullen waren eerder te koop bij de Lidl en Kruitvat. Een succes dat zelfs Enzo Knol of Dylan Haegens niet hebben weten te bereiken.

O ja, en hij maakte reclame voor Pampers! Of toch nie?

Hoewel Gio deze blog eerder bekritiseerde omdat hier alleen maar over geld werd bericht, de reclamedeals van de afgelopen tijd waren niet bepaald uitingen van liefdadigheid.

YouTube or not YouTube, that’s the question

Meer nog, zijn YouTube-kanaal moet voor de blonde kuif slechts een bijverdienste zijn geworden. Gio is zoals ze dat in de marketing noemen een ‘social influencer’. YouTube lijkt voor de beroemdste inwoner van Oude Tonge slechts een springplank naar iets veel groters… RTL lonkt, een nog grotere film misschien? Foto: Instagram. Zie ook: Gio bleekt zijn tanden

RH, ik kan nergens lezen dat Gio meer verdient aan merchandise dan Knol?
Ik lees wel dat zijn schoolspullen te koop waren bij een supermarktketen en het Kruitvat. De schrijver noemt dit een ‘succes’ dat Enzo niet gekend heeft.
Blijft echter wel krom waarom de auteur dat als een succes bestempelt.

Ik weet niet waar jij de informatie vandaan haalt, dat Gio meer zou verdienen aan Merchandise dan Enzo Knol? Over een heel jaar genomen steekt Enzo (nog steeds) met de verkoop van zijn merchandise met kop en schouders boven de andere YouTubers uit.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

gio latooy
2
Gio En Juultje Weer Bij Elkaar?! Ruzie Op Komst Binnen Familie Latooy?

Gio: ‘Misschien denken jullie: waarom nemen jullie deze video op?’ Juultje: ‘En dit is de reden.’ Kort gezegd: ze zijn weer samen! Totdat ze weer ruzie krijgen. In de video ‘Dus…hoe zit het tussen ons’ probeert Gio uit te leggen waarom eerst een hoop drama is veroorzaakt dat het uit …

gio latooy
Gio Latooy Uit Trending Gezet!

Gio – de Justin Bieber van Oude Tonge- is met zijn laatste vlog door YouTube onverbiddelijk uit de trendinglijst gezet. Het filmpje ‘Hoe denken wij over onze exen?! – Fuck or Kill’ had gisteren net de felbegeerde nummer 1 positie bereikt toen het noodlot toesloeg. Vandaag is hij in 1 …

gio latooy
3
Rijke Schoolverlater En YouTube-ster Gio Promoot ‘No School’!

Gio Latooy kan je wel de lieveling noemen van bedrijven om hun producten aan te prijzen. In maar liefst 4 winkelketens tegelijkertijd kan je producten kopen waar flink veel reclame voor wordt maakt. Maar bij Coolcat gaat hij wel erg ver. Van Kruitvat tot Coolcat We sommen even op: Bij …