Harm Met De Dood Bedreigd Door Buren? YouTuber Stopt Tijdelijk Met Uploaden

Nieuws
7

Harm de Vries van het YouTubekanaal HetGames is door zijn buren afgelopen zondag ernstig bedreigd. Een aangeslagen Harm vertelt: ‘Ik ben voor alles uitgemaakt, letterlijk ben ik vernederd en vooral ben ik bedreigd. Nog net niet met de dood.’ Hij voelt zich daardoor zo onveilig in zijn eigen appartement dat hij heeft besloten terug te keren naar zijn ouders.

Ruzie

Met tranen in zijn ogen vertelt Harm in de video ‘Ik ga even stoppen met uploaden’ dat hij al een tijdje ruzie heeft met zijn buren in Almere, omdat hij geluidsoverlast produceert. De flat blijkt nogal gehorig te zijn en doordat Harm vooral ’s nachts opneemt heeft de omgeving daar last van. Die hebben hem er al een aantal keren op gewezen, maar afgelopen zondag lijkt er iets flink mis te zijn gegaan.

Aangifte politie

Aan zijn deur stond een groepje mensen die hem dusdanig hebben bedreigd dat Harm het niet meer ziet zitten. Hij wil zo snel mogelijk weg uit zijn appartement dat hij met zijn vriend Jeroen sinds kort bewoont. De bedreigingen die er tegen hem zijn geuit zijn zo ernstig dat hij overweegt aangifte te doen bij de politie.

Nauwelijks 2 maanden geleden heeft hij nog zijn nieuwe onderkomen aan zijn kijkers laten zien, maar nu heeft hij zijn buik er al van vol.

Bekrassen auto

In dat licht bezien kan je je ook afvragen of het bekrassen van zijn auto er iets mee te maken heeft. Harm woonde er nog maar net of iemand had express een grote kras op zijn auto achtergelaten.

Omdat Harm weet dat de video ook door zijn buren wordt bekeken heeft hij nog niet alles durven te vertellen wat er afgelopen zondag voor zijn deur is gezegd door de buurtbewoners. Wel is duidelijk dat Harm het gehad heeft en weer terugkeert naar zijn ouders in Friesland. Hij is door al het gedoe tijdelijk gestopt met uploaden van nieuwe video’s. Zie ook: Harm maakt het uit met zijn Jacintha.

Beetje boontje komt om zn loontje.. je kan toch als weldenkend mens toch wel een beetje inlevingsvermogen tonen als je appartement heel erg gehorig is dat je of betere isolatie koopt of gewoon overdag opneemt? Snap dat hele gejank dan niet hoor ?‍♀️

De meeste YouTubers zijn ook echte lamzakken. Is er een dwingende reden om ’s nachts opnames te maken en te schreeuwen? Kan zijn als je overdag al een (deeltijd) baan hebt. Dit is niet het geval. Er zitten toch wel wat draadjes los in de bovenkamer. Evenzo voor Milan Knol, die gaat pas slapen als bijna heel Nederland gaat ontbijten. Dat mensen creatief worden als het nacht is, blijkt een fabeltje.

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws
5
Quin Laat Zich Kaal Scheren

Quin van der Zeeuw laat in een Instagramfilmpje weten dat hij zich kaal laat scheren. Waarom hij dat wil doen is niet duidelijk, maar op dit moment weet nog niemand van zijn plan. Quin vertelt: ‘Ik ga naar de kapper iets speciaals doen. ik ga namelijk kaal. ‘Fluisterend voegt hij …

Alle YouTubers
Waarom Komen YouTubers Niet Meer Naar de DYTG?

Rutger Vink (Furtjuh) had al aangekondigd niet naar de DYTG te komen. Ook Wouter van der Vaart (Dodo) had getwitterd niet meer aanwezig te zijn bij het jaarlijkse YouTube-evenement in de Jaarbeurs in Utrecht. De grootste Belgische YouTuber Acid (Nathan Vandergunst) twitterde geen zin meer te hebben om de hele dag alleen …

Irma Knol moeder van Enzo en Milan
Nieuws
Moeder Enzo Knol Gewond Geraakt!

Irma Knol heeft een ongeluk gehad en daarbij gewond geraakt! De moeder van Enzo en Milan heeft vervolgens een dag in het ziekenhuis gelegen. Maar daar horen we niets van in de vlog van Enzo Knol. Wel in de vlog van Jill. Ze vertelt dat Irma een klaplong heeft opgelopen …