Happy Italy – Laurens Verbeek Gaat Op Zijn Bek

Manager Laurens Verbeek van Happy Italy
Alle YouTubers
4

 

Manager Laurens Verbeek van Happy Italy

Manager Laurens Verbeek van Happy Italy staat er leuk op. In het laatste filmpje van BOOS bedreigt hij interviewer Tim Hofman. En dat terwijl op zijn Linkedin-pagina staat dat hij o.a. verantwoordelijk is voor de social media van het bedrijf!

Tim gaat op bezoek bij het hoofdkantoor van het restaurant dat haar werknemers weigert fooi te betalen. De 2 meisjes die klagen hebben daardoor honderden euro’s misgelopen.

Pas nadat Tim met camera komt aanlopen bij het betreffende restaurant krijgen ze alsnog een kleine vergoeding dat neerkomt op 15 cent fooi per uur. Zo veel vindt Happy Italy dat haar werknemers waard zijn.

Laurens toont zijn skills

Maar het wordt nog leuker als Tim het hoofdkantoor van deze restaurantketen bezoekt. De manager Laurens Verbeek van het bedrijf bedreigt Tim als de interviewer weigert het terrein van het bedrijf te verlaten.

Helaas lukt bedreigen niet en belt hij vervolgens de politie. Niet omdat de interviewer hem heeft weten te overtuigen dat hij eigenlijk een boef is en achter de tralies thuis hoort. Nee, omdat Tim op het terrein van Happy Italy staat.

Een andere werknemer die waarschijnlijk ook verstand heeft hoe je met de media om moet gaan bemoeit zich ermee en gaat nog even door met geweld te dreigen als Hofman niet van het terrein gaat.

Happy Italy en fooi

Het advies van de BOOS-presentator. Mocht je in een restaurant van Happy Italy eten geef dan je fooi rechtstreeks aan degene die je bedient. Of ga gewoon naar een andere eettent.

De 2 meisjes die daar hebben gewerkt gaan er overigens vanuit dat ze ook zullen worden ontslagen, uiteraard zodra de camera weg is. Een aantal YouTubers reageren ook op de laatste YouTube-aflevering van BOOS.

Enzo Knol promoot de video door te tweeten: ‘Zojuist tijdens mijn grote boodschap een goede video gekeken van @debroervanroos.’

Tim reageert met: ‘Wajo, tamelijk lange boodschap dan, eerlijk.’ Dylan Haegens heeft ook een voornemen: ‘ Oké dus sowieso nooit eten bij Happy Italy. #boos’.

Hoeveel fooi voor Larens?

Hoewel de profielpagina van Laurens Verbeek onbereikbaar is gemaakt op Linkedin kan je die nog via het bedrijf van Happy Italy bereiken. Daar is te achterhalen dat dit supertalent in Rotterdam woont en voor het management van Happy Management Group werkt sinds september 2004 .

Als manager ben je ervoor om problemen op te lossen. Voor manager Laurens betekent dat 1. Bedreigen van een bekende interviewer en 2. De politie erbij halen. Vraag: heeft Laurens nu een fooi verdient?

Het personeel heeft een Heeeeeeeeeeeeeeeel klein gedeelte gehad van het daadwerkelijke fooiengeld.
Wat er met de rest (lees DUIZENDEN euros ) gedaan is……
Happy italy zal NOOIT bekend maken hoeveel fooiengeld er echt is gegeven.

Aan de schandpaal die gasten van management (lees mankement)

Schandalig zo’n eikel, ikke ikke mentaliteit en dan popi doen op de golf club met je vrindjes. Jakkes Ben ook ondernemer, maar beter dan hij wat dit betreft Maar ik golf ook niet, hahaha Geef mijn geld liever aan mijn mensen, die gaan voor mij door het vuur! En ik voor hen.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle YouTubers
Vriend Enzo Knol Biedt Excuses Aan

Chahid Charrak heeft via Instastories zijn excuses aangeboden voor het uitschelden van zijn kind. Het incident – door hemzelf gefilm en op Insta gezet – heeft 3 dagen geleden plaats gevonden. In het filmpje zie je dat Chahid zijn kinderen Gio en Luciano naar binnen roept. Het onweert en de …

Alle YouTubers
Enzo Knol Zal Bumper Missen

“Met heel erg veel verdriet hebben wij afscheid moeten nemen van onze allerliefste Bumper. Hij is vanmiddag om half twee overleden ” Op Insta verscheen plotseling het bericht dat Bumper, de lieve hond van de famile Van der Zeeuw, is overleden. Enzo reageert onder de foto van de hond met: …

Alle YouTubers
Familie Chahid Charrak Doet Ook Mee Met EnzoLympics

Het lijkt erop dat Enzo Knol er alles aan doet om van EnzoLympics een groot succes te maken. Via Instagram heeft Chahid Charrak bekend gemaakt dat hij de presentatie doet van dit spelletjesfestijn. Maar naast de eigenaar van de goudkleurige Lamborghini doen ook alle vier de kinderen mee van Chahid. …