Happy Italy – Laurens Verbeek Gaat Op Zijn Bek

Manager Laurens Verbeek van Happy Italy
Alle YouTubers
4

 

Manager Laurens Verbeek van Happy Italy

Manager Laurens Verbeek van Happy Italy staat er leuk op. In het laatste filmpje van BOOS bedreigt hij interviewer Tim Hofman. En dat terwijl op zijn Linkedin-pagina staat dat hij o.a. verantwoordelijk is voor de social media van het bedrijf!

Tim gaat op bezoek bij het hoofdkantoor van het restaurant dat haar werknemers weigert fooi te betalen. De 2 meisjes die klagen hebben daardoor honderden euro’s misgelopen.

Pas nadat Tim met camera komt aanlopen bij het betreffende restaurant krijgen ze alsnog een kleine vergoeding dat neerkomt op 15 cent fooi per uur. Zo veel vindt Happy Italy dat haar werknemers waard zijn.

Laurens toont zijn skills

Maar het wordt nog leuker als Tim het hoofdkantoor van deze restaurantketen bezoekt. De manager Laurens Verbeek van het bedrijf bedreigt Tim als de interviewer weigert het terrein van het bedrijf te verlaten.

Helaas lukt bedreigen niet en belt hij vervolgens de politie. Niet omdat de interviewer hem heeft weten te overtuigen dat hij eigenlijk een boef is en achter de tralies thuis hoort. Nee, omdat Tim op het terrein van Happy Italy staat.

Een andere werknemer die waarschijnlijk ook verstand heeft hoe je met de media om moet gaan bemoeit zich ermee en gaat nog even door met geweld te dreigen als Hofman niet van het terrein gaat.

Happy Italy en fooi

Het advies van de BOOS-presentator. Mocht je in een restaurant van Happy Italy eten geef dan je fooi rechtstreeks aan degene die je bedient. Of ga gewoon naar een andere eettent.

De 2 meisjes die daar hebben gewerkt gaan er overigens vanuit dat ze ook zullen worden ontslagen, uiteraard zodra de camera weg is. Een aantal YouTubers reageren ook op de laatste YouTube-aflevering van BOOS.

Enzo Knol promoot de video door te tweeten: ‘Zojuist tijdens mijn grote boodschap een goede video gekeken van @debroervanroos.’

Tim reageert met: ‘Wajo, tamelijk lange boodschap dan, eerlijk.’ Dylan Haegens heeft ook een voornemen: ‘ Oké dus sowieso nooit eten bij Happy Italy. #boos’.

Hoeveel fooi voor Larens?

Hoewel de profielpagina van Laurens Verbeek onbereikbaar is gemaakt op Linkedin kan je die nog via het bedrijf van Happy Italy bereiken. Daar is te achterhalen dat dit supertalent in Rotterdam woont en voor het management van Happy Management Group werkt sinds september 2004 .

Als manager ben je ervoor om problemen op te lossen. Voor manager Laurens betekent dat 1. Bedreigen van een bekende interviewer en 2. De politie erbij halen. Vraag: heeft Laurens nu een fooi verdient?

Iemand Iets te verbergen heeft Reageert zo.

als deze beste man niks te verbergen had had hij gewoon uitgelegt waarom het allemaal zo lang heeft moeten duren met de fooi.

Het personeel heeft een Heeeeeeeeeeeeeeeel klein gedeelte gehad van het daadwerkelijke fooiengeld.
Wat er met de rest (lees DUIZENDEN euros ) gedaan is……
Happy italy zal NOOIT bekend maken hoeveel fooiengeld er echt is gegeven.

Aan de schandpaal die gasten van management (lees mankement)

Schandalig zo’n eikel, ikke ikke mentaliteit en dan popi doen op de golf club met je vrindjes. Jakkes Ben ook ondernemer, maar beter dan hij wat dit betreft Maar ik golf ook niet, hahaha Geef mijn geld liever aan mijn mensen, die gaan voor mij door het vuur! En ik voor hen.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Rutger Alexander Is De Nieuwe Kaj Van Der Ree?!

Rutger Alexander heeft het kanaal overgenomen van Kaj van der Ree voor een onbekend bedrag en dat bevalt niet iedereen! Hij is de eigenaar van Jouwveilingen.nl en nu dus ook van het kanaal van Kaj die begin dit jaar in de problemen kwam door grensoverschrijdend gedrag. De 250.000 abonnees die …

Alle YouTubers
DutchPerformante Haalt De 100.000 Likes Voor Lamborghini Tattoo

Chahid Charrak (DutchPerformante) is het hem weer gelukt om een actie te verzinnen die viral gaat. Op Instagram had hij een foto geplaatst met de mededeling: “Oke jongens en meisjes! Als deze foto binnen 2 dagen en 2 uur 100K likes behaald ga ik een Lamborghini tattoo zetten op mijn …

Alle YouTubers
Bram Krikke Wil Niets Meer Met Dennis Schouten Te Maken Hebben

Het is over en uit tussen dj en YouTuber Bram Krikke (foto boven) en Dennis Schouten. Was er eerder nog sprake van een deel twee van hun succesvolle tv-programma Onrecht, ondertussen is het Dennis duidelijk geworden dat Bram niet meer met hem verder wil. Oorzaak: Dennis heeft zich begin dit …