Happy Italy – Laurens Verbeek Gaat Op Zijn Bek

Manager Laurens Verbeek van Happy Italy
Alle YouTubers
4

 

Manager Laurens Verbeek van Happy Italy

Manager Laurens Verbeek van Happy Italy staat er leuk op. In het laatste filmpje van BOOS bedreigt hij interviewer Tim Hofman. En dat terwijl op zijn Linkedin-pagina staat dat hij o.a. verantwoordelijk is voor de social media van het bedrijf!

Tim gaat op bezoek bij het hoofdkantoor van het restaurant dat haar werknemers weigert fooi te betalen. De 2 meisjes die klagen hebben daardoor honderden euro’s misgelopen.

Pas nadat Tim met camera komt aanlopen bij het betreffende restaurant krijgen ze alsnog een kleine vergoeding dat neerkomt op 15 cent fooi per uur. Zo veel vindt Happy Italy dat haar werknemers waard zijn.

Laurens toont zijn skills

Maar het wordt nog leuker als Tim het hoofdkantoor van deze restaurantketen bezoekt. De manager Laurens Verbeek van het bedrijf bedreigt Tim als de interviewer weigert het terrein van het bedrijf te verlaten.

Helaas lukt bedreigen niet en belt hij vervolgens de politie. Niet omdat de interviewer hem heeft weten te overtuigen dat hij eigenlijk een boef is en achter de tralies thuis hoort. Nee, omdat Tim op het terrein van Happy Italy staat.

Een andere werknemer die waarschijnlijk ook verstand heeft hoe je met de media om moet gaan bemoeit zich ermee en gaat nog even door met geweld te dreigen als Hofman niet van het terrein gaat.

Happy Italy en fooi

Het advies van de BOOS-presentator. Mocht je in een restaurant van Happy Italy eten geef dan je fooi rechtstreeks aan degene die je bedient. Of ga gewoon naar een andere eettent.

De 2 meisjes die daar hebben gewerkt gaan er overigens vanuit dat ze ook zullen worden ontslagen, uiteraard zodra de camera weg is. Een aantal YouTubers reageren ook op de laatste YouTube-aflevering van BOOS.

Enzo Knol promoot de video door te tweeten: ‘Zojuist tijdens mijn grote boodschap een goede video gekeken van @debroervanroos.’

Tim reageert met: ‘Wajo, tamelijk lange boodschap dan, eerlijk.’ Dylan Haegens heeft ook een voornemen: ‘ Oké dus sowieso nooit eten bij Happy Italy. #boos’.

Hoeveel fooi voor Larens?

Hoewel de profielpagina van Laurens Verbeek onbereikbaar is gemaakt op Linkedin kan je die nog via het bedrijf van Happy Italy bereiken. Daar is te achterhalen dat dit supertalent in Rotterdam woont en voor het management van Happy Management Group werkt sinds september 2004 .

Als manager ben je ervoor om problemen op te lossen. Voor manager Laurens betekent dat 1. Bedreigen van een bekende interviewer en 2. De politie erbij halen. Vraag: heeft Laurens nu een fooi verdient?

Iemand Iets te verbergen heeft Reageert zo.

als deze beste man niks te verbergen had had hij gewoon uitgelegt waarom het allemaal zo lang heeft moeten duren met de fooi.

Het personeel heeft een Heeeeeeeeeeeeeeeel klein gedeelte gehad van het daadwerkelijke fooiengeld.
Wat er met de rest (lees DUIZENDEN euros ) gedaan is……
Happy italy zal NOOIT bekend maken hoeveel fooiengeld er echt is gegeven.

Aan de schandpaal die gasten van management (lees mankement)

Schandalig zo’n eikel, ikke ikke mentaliteit en dan popi doen op de golf club met je vrindjes. Jakkes Ben ook ondernemer, maar beter dan hij wat dit betreft Maar ik golf ook niet, hahaha Geef mijn geld liever aan mijn mensen, die gaan voor mij door het vuur! En ik voor hen.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Alle YouTubers
Thijs (Bennie) Begint Verkoop Eigen Kleding : Ticetrip – Overdondert Door Succes

Thijs die door zijn goede vriend Enzo Knol ook wel Bennie wordt genoemd, verkoopt vanaf hedenzijn eigen kledingmerk genaamd Tricetrip. Nadat de webshop vandaag online is gekomen wordt Thijs overdondert door het succes ervan. Op Instagram laat een blije Thijs weten (vertaald uit het Engels): “Bedankt iedereen voor het bestellen. …

Alle YouTubers
Joel Beukers Ruilt Zijn Lambo In Voor Slome Auto: De Mercedes G63 AMG 6×6

De man die zegt voor goud te gaan heeft een nieuwe auto gekocht: een Mercedes G63 AMG 6×6. Waarschijnlijk tweedehands maar toch een waarde vertegenwoordigend van tegen een miljoen euro volgens insiders. En hij zou ook steeds meer waard worden, aldus Joel in de video “Joel Beukers Koopt Mercedes G63 …

Alle YouTubers
Kalvijn Op TV Krijgt Flinke Kritiek – Kijkers Willen Geen YouTubers

YouTuber Kalvijn heeft niet bepaald een positieve indruk achtergelaten bij de tv-kijkers. Hij was uitgenodigd bij NOS Sport samen met o.a. Rafael van der Vaart. Daar zou Kalvijn dan zijn eigen kijk op het EK voetbal moeten geven, maar de kijkers van het voetbalprogramma moeten hem niet. “Wtf wie dacht …