17-jarige Hanwe Chang Verdient Duizenden Euro’s per Maand

Hanwe Chang

Hanwe Chang zit met zijn inkomsten flink boven modaal dankzij zijn succes op YouTube. Dat betekent dat de jongen uit Amstelveen ruim 3000 euro per maand verdient. Hij vertelt dit in een interview met de NRC. De krant interviewt daarin een aantal jongeren die dit jaar 18 worden. Hanwe Chang is op 26 april jarig.

Hij onthult dat hij de top 10 video’s eigenlijk niet zo leuk vindt om te maken, ‘maar mijn kijkers vinden ze super’, aldus de YouTuber. In anderhalf jaar tijd ging zijn gelijknamige YouTube-kanaal van nul naar ruim 300.000 abonnees. Zijn filmpjes worden maandelijks iets van 6 miljoen keer bekeken.

Rijst

Een jaar geleden ging het ineens explosief omhoog toen hij een parodie maakte op het nummer Gass van rapper Sevn Alias. Hier maakte hij rijst van: ‘Rijst, rijst, ik doe het in die pan. Vuur, nasi, linkerpan’.

Hoewel de jongen met Chinese ouders tot 1 van de succesvolste YouTubers inmiddels behoort wil hij hier uiteindelijk niet zijn beroep van maken.

100 mlijoen

Zijn ouders zijn van Chinese afkomst. Zijn vader bezit 5 hotels en Hanwe wil zelf ook in de hotel business gaan. Hij droomt ervan als hij een stuk ouder is 100 miljoen euro op zijn bankrekening te hebben. Zijn fascinatie voor geld en cijfers heeft de goedlachse ‘Chinees’ al van jongsaf. Toen Hanwe 5 jaar was mocht hij een cadeau uitkiezen ‘en koos een portemonnee’.

Het volledige interview staat in de NRC Handelsblad van 6 januari 2018. Artikel is ook na te lezen op Blendle. Zie ook: Hanwe Chang date meisjes via Instagram
Foto: YouTube

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hanwe Chang
Hanwe Chang Date Meisjes Via Instagram

Hanwe Chang onthult in de video ‘Praattijd’ van Kaj (dj, YouTuber) dat hij wel eens meisjes date die hij via Instagram oppikt. De sympathieke Hanwe zegt echter nog geen vriendin te hebben. Minor Thing De Nederlander met Chinese roots Hanwe Chang is zonder meer de ontdekking van 2017. De part-time YouTuber is …