Hanwe Chang Date Meisjes Via Instagram

Hanwe Chang

Hanwe Chang onthult in de video ‘Praattijd’ van Kaj (dj, YouTuber) dat hij wel eens meisjes date die hij via Instagram oppikt. De sympathieke Hanwe zegt echter nog geen vriendin te hebben.

Minor Thing

De Nederlander met Chinese roots Hanwe Chang is zonder meer de ontdekking van 2017. De part-time YouTuber is een aantal keren flink viral gegaan. De laatste keer was met ‘Minor Thing’ die inmiddels ruim 1,5 miljoen views te pakken heeft.

De 17-jarige zoon van een hoteleigenaar onthult dat hij de track van het liedje voor 500 euro euro via Internet gekocht heeft. De video zelf heeft hem iets van 400 euro gekost.

Rijk

Rijk wordt hij op dit moment nog niet van zijn YouTube-werk. Hij moet het doen met 25 cent per 1000 views. Toch is hij blij met zijn inkomsten. Tot nog toe kreeg de welvarende Chang alles wat hij maar wilde van zijn ouders. Nu kan hijzelf dingen betalen.

Zijn droom is echter niet YouTube, maar een hotel-imperium opzetten. Zijn doel: 100 miljoen euro op zijn bankrekening! Die niet al te bescheiden ambitie denkt de jonge gymnasiast te behalen door in de voetsporen te treden van zijn vader die al 5 hotels bezit.

Geen drugs?

Hanwe ontkent ooit drugs te hebben gebruikt en dat ook niet te willen, hoewel veel van zijn vrienden er wel pap van lusten. Toch weet Kaj uit hem te pulken dat hij misschien wel eens een stickie wil proberen. Zie ook: Hanwe Chang verdient duizenden euro’s per maand! Foto: YouTube. Hanwe Chang op YouTube./ Instagram

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hanwe Chang
17-jarige Hanwe Chang Verdient Duizenden Euro’s per Maand

Hanwe Chang zit met zijn inkomsten flink boven modaal dankzij zijn succes op YouTube. Dat betekent dat de jongen uit Amstelveen ruim 3000 euro per maand verdient. Hij vertelt dit in een interview met de NRC. De krant interviewt daarin een aantal jongeren die dit jaar 18 worden. Hanwe Chang is …