Hanni Wil KingAlert Gebruiken Tegen Enzo

Enzo Knol
4

kingalert

In de laatste KingAlert onthult Paul Goudsmit dat Hanni Hanna hem wil gebruiken voor zijn EXPOSE-video a.s. maandag over Enzo Knol.

Hanni had iets van 3 weken geleden ineens een Instagram-foto geplaatst met hem en Enzo. Het gezicht van Enzo was express geblurred en erbij schreef hij dat hij nooit meer met de vlogger wil opnemen.

KingAlert in expose-video?

En nu vertelt Paul aan zijn kijkers dat Hanni hem ‘voor iets’ nodig heeft. De man achter KingAlert benadrukt dat hij natuurlijk neutraal wil blijven in deze ruzie.

Het is in ieder geval duidelijk dat Hanni probeert andere YouTubers te betrekken in deze ruzie en dingen wil laten zeggen tegen Enzo Knol. Dat moet de reden zijn waarom het nu al zo lang duurt voordat hij met deze langverwachte video komt.

Als het alleen zijn eigen verhaal is waarom hij zo kwaad op de populaire YouTuber is dan had hij de video allang online kunnen gooien. Foto: YouTube.

Lees ook: Hanni’s EXPOSE-video a.s. maandag online!

De heren Hanna en Goudsmit hadden een geheime afspraak voor een geheime video opname op een geheime locatie. Tjonge, tjonge, tjonge wat spannend zeg. hahahaha

Maar het was dan weer niet zo geheim om na afloop publiekelijk op Twitter een veer in elkaars r**t te steken. Zowel in de Fabeltjeskrant als in Sesamstraat komen ook veel veren in voor!!!

Meneertje Paul heeft geheimen opnames vandaag. Hoe geheim is het, als je al verteld dat je een opname doet welke geheim moet blijven? Paul wil maar 1 ding, zo snel mogelijk door de 100.000 subscribers heen knallen. Als hij er weer onder duikt is Paul dan zo sportief zijn 1e KingAlert play button weer in te leveren? Whahaha.. 3,5 maand later dan verwacht he Paul!!

Lekker nonchalant van Paul om zich door Hanni te lenen (meer voor het karretje te spannen) als interviewer (zie in KingAlert 30-10-2016) -> “oke, ik zie het wel” whahahaha… stelletje amateurs. Hanni wil zijn ervaring delen! Nou deels ze, zou ik zeggen. Men wacht al weken lang. En Paul roept: de waarheid naar buiten brengen. 1 partij ofwel Hanni Hanna die aan het woord komt. De andere partij Enzo Knol heeft wellicht ook de waarheid in handen. Deze zullen zij nooit weten. Ofwel: het wordt een flut interview, niveau tussen Fabeltjeskrant en Sesamstraat in met een dominante 1 kant van het verhaal. Fabeltjeskrant heeft fabeltjes en Sesamstraat heeft ook fabeltjes. Wie heeft ooit een vogel (Pino) horen praten? Geheime locatie is ook al bekend.

Nu komt nog het mooie. 80% van de jonge kindertjes die naar de vlogs van Enzo Knol kijken heeft niet bewust in de gaten wat Hanni te zeggen heeft. Dit bleek de afgelopen 3 weken al uit hun commentaren. Zij kijken van dag tot dag naar Enzo’s vlogs met veel plezier en laten zich dat niet ontnemen door een Hanni Hanna. Wel ben ik benieuwd of Enzo een charme offensief start, verweven in zijn vlogs voor behoud van zijn views en subscribers!!!!! (wat dat betreft zit Enzo, wel dicht bij de top, maar daar later meer over). StukTV groeit op dit moment harder in subscribers.

Als Paul zich daar voor leent is niet Fishinator (Chris) maar Paul de grootste mongool ooit.

Dit zijn niet mijn woorden maar Pauls eigen woorden (zie de video van theKing77.nl van 04-04-2016 “Alles gaat FOUT op Vliegveld! MIND YOUR STEP! VLOG” op 12.13 min.) en Paul moet het woord mongool 4x herhalen in deze video naar Chris toe. Paul heeft geen empatisch vermogen hoe iemand zich voelt die zijn portemonnee kwijt is.

Dan valt Paul over het woord lozer in Kingalert van 22-10-2016 (“Snapking heeft SPIJT! Yarasky en DRAMA? Monica Geuze vs Ismail?! #KingAlert”) waarin hij linktijger aanvalt op het woord lozer vanaf 3.20 min.

Het woord lozer is geheel wat anders dan het woord mongool gebruiken!!!! Hoezo irritant Paul?

Paul stelt zich aan en wil de leraar spelen. Paul gaat voorbij aan het feit dat hij zelf hersens heeft van het niveau Job en Armoo.

Paul gaat al zuipend (lekker woord Paul op twitter (-: ) door het afvoerputje!!!

Kom maar op met de Hanni Hanna video en Pauls inbreng over Enzo Knol!!!! YouTube schade zal voor beiden heren groot zijn en Enzo ‘danst’ vrolijk verder op eieren.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Enzo Knol Verdrietig – Webshop Nog Steeds Offline

De webshop Knolower.nl is nog steeds offline en dat kan nog wel een tijdje duren voordat hij weer bereikbaar is. Eerder had Enzo Knol groots aangekondigd dat zijn nieuwe webshop op 28 februari online zou zijn. Dat gebeurde wel, maar ging helemaal mis. De site was onbereikbaar! Nu zou het …

Enzo Knol
Enzo Knol Start Podcast De Bennies Op Spotify

Wat een verrassing! Samen met zijn vrienden Noël Dekkers en Thijs start Enzo de podcast De Bennies. Vanaf 3 maart kan je die elke vrijdag op Spotify beluisteren. Dat ze wat samen van plan waren was al eerder duidelijk. De drie jongemannen waren een paar keer samen gaan lunchen met …

Enzo Knol
Enzo En Nathan Gouden Duo – Was Bijna Niet Doorgegaan

De wintervlogs van Enzo Knol trekken zoal veel de aandacht maar dit keer nog meer vanwege een speciale gast: YouTuber Nathan Vandergunst, ook wel bekend als Acid. De Belgische YouTube ster is al jaren een groot bewonderaar van Enzo en mocht eerder de blonde vlogger de weg wijzen in Brugge. …