Hanni Stelt ‘DE VIDEO’ Weer Uit

Alle YouTubers
9

hanni-hanna

Wederom heeft de video van Hanni Hanna vertraging opgelopen. Het filmpje waarin hij zijn ervaringen met Enzo Knol wil vertellen had hij al twee keer eerder aangekondigd.

Direct nadat Hanni meldde ‘nooit meer met Enzo’ op te nemen hoopte hij de week daarop een video hierover online te plaatsten. Er gebeurde echter niks.

Na 3 weken stilte zou het dan alsnog ervan komen. Maandagavond om 19.00 zou die online staan. Maar ook nu stelt hij ‘DE VIDEO’ zoals hij het zelf noemt uit tot woensdag 19.00.

Wel vertelt hij alvast een ‘korte teaser’ online te gooien. We moeten dus nog even wachten voordat ook wij kunnen zeggen of het een video is die je met hoofdletters moet schrijven of niet anders is dan een oprisping van een bazig typetje dat niet gewend is om te worden afgewezen. Foto: Twitter.

Humberto je bent mij net voor… lol lol lol
—-
De video Mijn ervaring met Enzo Knol van Hanni Hanna gezien.

Zielige Hanni had het vroeger moeilijk, moeilijk. Het enige wat hem heeft geholpen is GOD. Een 2e reden waarom Hanni Hanna op zijn knieeen rond kruipt. Hij heeft een direct lijntje met GOD en bid zich suf. Hanni heeft per 1 november 2016 een andere content creator. Ofwel: Divomove heeft Hanni eruit gedrukt! Hij doet alsof hij daar zelf voor heeft gekozen. Ik geloof er niets van.
Wauww Hanni heeft met Enzo ongeveer 10 video’s gemaakt. Wat ergggg! hahaha
Hanni noemt het gunnen bij elkaar in de beschrijving belangrijk en hoe erg hij dat vindt als dat niet gebeurt. Enzo vergeet wel eens meer een Shout Out bij anderen. Hanni vertelt dat zijn kijkers die kijken hem dat hebben gegund vanaf dag 1 Whahahaha…. leg de grafiekjes maar op elkaar met de vlogs waarin Enzo voorkomt en je ziet echt andere uitkomsten dat Hanni als een speer omhoog gaat wanneer Enzo in zijn vlogs verschijnt.
Hanni’s inkomstenbron is niet YouTube maar de 2 druktemakertjes Kwek en Kwak vinden linkjes heel belangrijk. Hanni heeft alle doelgroepen voor ogen met zijn fans. Logisch zo breed mogelijke schare fans voor money money en op zijn knieeen opzoek naar fame. Is het niet Enzo dan is het wel een andere BNN-er.

Hanni maakt zich druk om de groene Oxboard. Gutte gut, wat erg. hahaha Jammer Hanni dan had je maar betere en duidelijke afspraken met Enzo moeten maken i.p.v. met goederen en geld te smijten door stoer je portomonnee te trekken en met flappen te lopen. En nee Hanni niet al jouw grapjes zijn vooraf door jouw klant in de kapsalon goedgekeurd. (Voorbeelden volgen nog). Vrienden moeten elkaar supporten vindt Hanna. Euuuh vrienden? Wanneer ben je vrienden van elkaar? Definieer vrienden dan eens Hanni!!! Bepaalde dingen regelde Hanni voor Enzo. Welke bepaalde dingen wordt niet genoemd. Het gaat niet lekker zonder voorbeelden Hanni. Er zijn dingetjes gebeurt aldus Hanni, gut wat ergggg. hahaha. Dan haalt Hanni zijn moeder en vader erbij. Hier zit hem de kruks van het verhaal. Sorry knulletje Hanni jij staat als volwassene op eigen benen! Die volwassenheid is in jouw hele houding vaak ver te zoeken. Niet alleen in deze vlog maar als persoon. Dat zie ik aan jouw lichamelijke houding. Dan een zielig verhaal over zijn witte Porsche. Deze kost 2000 euro om te huren. Alsof de wereld vergaat. Daar kies je zelf voor Hanni. Enzo geeft nog een Shout Out bij deze Porsche, maar dat is Hanni blijkbaar weer vergeten. Ja Hanni, er is haat genoeg op en in deze wereld. Maar natuurlijk vergeet Hanni dat hij ook onderdeel uitmaakt van deze wereld. Hanni doet schijnheilig en doet alsof hij door een roze bril kijkt. Hanni gaat voor positiviteit en geeft 2x een Oxboard weg. Als Hanni voor positiviteit was gegaan had hij dit wel anders aangepakt. Uiteraard heeft Enzo niet de volle hersens als een gemiddeld mens. Dat hij soms “boers” kan overkomen is niet onbekend. (een geleende auto vies en niet afgetankt terugbrengen is een van Enzo’s mankementen) Dat weet je ook als je hem zou kennen. Die ontbrekende hersencel bij Enzo neem je voor lief of niet. Dat Enzo dit bewust zou doen geloof ik niets van. Zie ook zijn eigen geleende auto waar hij in rijd, wat altijd een zooitje is.

Zal van het weekend de video opnieuw analyseren i.v.m. gebrek aan tijd.

Net de video gekeken, echt een anti climax helaas zoals RH al had voorspeld. Wat groots werd aangekondigd blijkt een soort kleuterruzie te zijn tussen twee volwassen mannen. Hanni heeft zich met deze video helaas vanaf een zwakke kant laten zien.

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle YouTubers
Vriend Enzo Knol Biedt Excuses Aan

Chahid Charrak heeft via Instastories zijn excuses aangeboden voor het uitschelden van zijn kind. Het incident – door hemzelf gefilm en op Insta gezet – heeft 3 dagen geleden plaats gevonden. In het filmpje zie je dat Chahid zijn kinderen Gio en Luciano naar binnen roept. Het onweert en de …

Alle YouTubers
Enzo Knol Zal Bumper Missen

“Met heel erg veel verdriet hebben wij afscheid moeten nemen van onze allerliefste Bumper. Hij is vanmiddag om half twee overleden ” Op Insta verscheen plotseling het bericht dat Bumper, de lieve hond van de famile Van der Zeeuw, is overleden. Enzo reageert onder de foto van de hond met: …

Alle YouTubers
Familie Chahid Charrak Doet Ook Mee Met EnzoLympics

Het lijkt erop dat Enzo Knol er alles aan doet om van EnzoLympics een groot succes te maken. Via Instagram heeft Chahid Charrak bekend gemaakt dat hij de presentatie doet van dit spelletjesfestijn. Maar naast de eigenaar van de goudkleurige Lamborghini doen ook alle vier de kinderen mee van Chahid. …