Hanni Stelt ‘DE VIDEO’ Weer Uit

Alle YouTubers
9

hanni-hanna

Wederom heeft de video van Hanni Hanna vertraging opgelopen. Het filmpje waarin hij zijn ervaringen met Enzo Knol wil vertellen had hij al twee keer eerder aangekondigd.

Direct nadat Hanni meldde ‘nooit meer met Enzo’ op te nemen hoopte hij de week daarop een video hierover online te plaatsten. Er gebeurde echter niks.

Na 3 weken stilte zou het dan alsnog ervan komen. Maandagavond om 19.00 zou die online staan. Maar ook nu stelt hij ‘DE VIDEO’ zoals hij het zelf noemt uit tot woensdag 19.00.

Wel vertelt hij alvast een ‘korte teaser’ online te gooien. We moeten dus nog even wachten voordat ook wij kunnen zeggen of het een video is die je met hoofdletters moet schrijven of niet anders is dan een oprisping van een bazig typetje dat niet gewend is om te worden afgewezen. Foto: Twitter.

Paul Goudsmit is de door geef luik van Hanni Hanna. Nee, hoor ik wil onpartijdig blijven hoor ik hem nog roepen. Volgens mij zoekt niet alleen Hanni Hanna op zijn knieeen naar fame, maar ook Paul gaat op zijn knieeen met zijn k*ntje omhoog opzoek naar fame. Gezellig samen hand in hand. Zoals gezegd, Paul laat niet alleen zijn oren hangen naar Hanni Hanna maar gebruikt zijn hersens ook niet meer. Voor het karretje spannen is een feit!

Tu 2016-11-02 10.00 pm
Net weer @HanniHanna gesproken… video is akkoord vanuit zijn management en staat 22.15u a 22.30u online (bij hem dus)

Paul Goudsmit is de door geef luik van Hanni Hanna. Nee, hoor ik wil onpartijdig blijven hoor ik hem nog roepen. Volgens mij zoekt niet alleen Hanni Hanna op zijn knieeen naar fame, maar ook Paul gaat op zijn knieeen met zijn kontje omhoog opzoek naar fame. Gezellig samen hand in hand. Zoals gezegd, Paul laat niet alleen zijn oren hangen naar Hanni Hanna maar gebruikt zijn hersens ook niet meer. Voor het karretje spannen is een feit!

Tu 2016-11-02 10.00 pm
Net weer @HanniHanna gesproken… video is akkoord vanuit zijn management en staat 22.15u a 22.30u online (bij hem dus)

wo 02-11-2016 19.20 uur ach ja, Hanni Hanna zit in het afrondende deel van de cursus “hoe leer ik editten”.
Typerend dat een mannetje als Hanni Hanna het heeft over afspraken nakomen!!!
“De Video” (woorden van Hanna) komt pas tussen 21.00 en 22.00 uur online.
Leuk gevonden door brend2001 (9 minuten geleden)
“Hanni hanna de kapper die een porsche rijd en nog te laat is”

Als je een transcriptie maakt van First aflevering op 31-10-2016 m.b.t. het ondewerp Hanni Hanna vs Enzo Knol, waar Paul Goudsmit KingAlert presenteert, rol ik van mijn stoel onder de tafel van het lachen. George heeft Paul door en stelt hem een aantal vragen. Paul ontwijkt deze en komt niet verder als Aahh en Euuhh…. Het verbaast mij niets. Paul is het alleen te doen om zijn subscribers op te krikken. Kinderachtig wilde Hanni Hanna mails en Skype gesprekken in zijn “DE VIDEO over Enzo Knol” behandelen. Kindje Hanna is tot op zekere hoogte door Paul gecorrigeerd. Wat wij krijgen voorgeschoteld is een onsamenhangend verhaal van het niveau Fabeltjeskrant en Sesamstraat.

De werkelijke redenen tussen Hanni Hanna vs Enzo Knol blijft dus voor 80% in het ongewisse. Er zijn zelfs grote YouTubers die duidelijk hebben aangegeven om professioneler te blijven en juist dit soort video’s te vermijden.

Gaat Hanni Hanna samen met de al zuipende Paul Goudsmit door het afvoerputje?

Social media inclusief YouTube blijft grillig. De onderliggende krachten worden door beide heren schromelijk onderschat. Het komt met name Paul goed uit om in de rijdende trein van Hanni Hanna te springen. Om zo Hanna als springplank te gaan gebruiken voor Paul’s eigen toename van zijn subscribers en hier een aantal afleveringen van kan gaan maken dan wel niet naar het lijdend voorwerp te wijzen. Dat levert views voor Paul op. Dit heeft hij nodig om zijn inkomsten in stand te houden. Als Hanni Hanna begin oktober niet over Enzo was begonnen, dan had Paul eind januari 2019 nog niet de 100K subscribers op zijn account KingAlert gehad.

Zwakte bij Paul is ook dat hij in dit geval bij de bewuste aflevering van First onderwerpen behandelt terwijl hij niet eens weet wat er speelt of heeft afgespeeld. Job en de Jumbo bijvoorbeeld. Job’s arrogante manier hoe hij zich zowel binnen als later buiten de plaatselijke Jumbo zich manifisteert leverde hem een winkelverbod op. En nog praat Paul, zonder te weten hoe arrogant Job kan zijn, Job’s gedrag goed. Zoals eerder geschreven, Paul Goudsmit heeft dezelfde herseninhoud als Job en Armoo en daar maakt Hanni Hanna weer dankbaar gebruik van!! Zijn bananenschil in First op 31-10 is Paul weer gigantisch over uitgegleden.
Toch maar een glasverzekering !!! next 24 hours new message !

Ik schreef toch, amateuristisch gedoe van Hanni Hanna en Paultje Goudsmit kan er ook wat van. Hanni heeft personeel een ‘dure’ studio en apparatuur. Alleen zijn hersens werken niet geheel mee. Blijkbaar is hij nog bezig met een cursus goed editten. Teaser is alleen om views te pakken en de aandacht vast te houden. Weer zijn knieeen.
Ik zag zojuist Hanni’s “target” als een tortelduif uit eten met zijn vriendin. De iets oudere Hanni droomt in zijn eentje daarvan. Of was Hanni verliefd, vandaar de ridicule afwijzing… whahaha… grapje.

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Joel Beukers Ruilt Zijn Lambo In Voor Slome Auto: De Mercedes G63 AMG 6×6

De man die zegt voor goud te gaan heeft een nieuwe auto gekocht: een Mercedes G63 AMG 6×6. Waarschijnlijk tweedehands maar toch een waarde vertegenwoordigend van tegen een miljoen euro volgens insiders. En hij zou ook steeds meer waard worden, aldus Joel in de video “Joel Beukers Koopt Mercedes G63 …

Alle YouTubers
Kalvijn Op TV Krijgt Flinke Kritiek – Kijkers Willen Geen YouTubers

YouTuber Kalvijn heeft niet bepaald een positieve indruk achtergelaten bij de tv-kijkers. Hij was uitgenodigd bij NOS Sport samen met o.a. Rafael van der Vaart. Daar zou Kalvijn dan zijn eigen kijk op het EK voetbal moeten geven, maar de kijkers van het voetbalprogramma moeten hem niet. “Wtf wie dacht …

Thijs
Alle YouTubers
Bennie Is Verliefd! Vriend Van Enzo Knol Laat Eindelijk Zijn Vriendin Zien!

De bebaarde vriend van Enzo Knol, Thijs, heeft via Instastories voor het eerst een foto gedeeld waarop zijn vriendin staat. Op de foto zie je een mooie jonge vrouw met lang bruin haar die door haar wimpers de camera inkijkt. Thijs geeft haar een kus en heeft boven zijn hoofd …