Hanni Hanna Reageert Weer – Nu Vanwege Camera Enzo

Enzo Knol
4

enzo-en-wouter

Hanni Hanna weer geraakt? KingAlert heeft op verzoek van Hanni Hanna in zijn laatste aflevering nog een stukje uitgezonden van zijn video ‘Mijn ervaring met Enzo Knol’. Dat stukje was eruit geknipt maar de diep gekwetste Hanni wilde dat alsnog tonen aan ons, hongerige kijkers. Wat is hiervoor de dramatische aanleiding?

Een vlog van Wouter van der Vaart op zijn YouTube-kanaal Dodo. Wouter is een vriend van Enzo en komt geregeld voor in zijn vlogs sinds hij is verhuisd naar Utrecht, dicht bij zijn goede vriend Enzo Knol.

Vlogcamera

In zijn vlog geeft Enzo zijn vlogcamera te leen aan zijn vriend Wouter! Door die ene scene voelde Hanni Hanna zich geroepen om te vertellen wat hem is overkomen met Enzo, want dat was hij blijkbaar vergeten in het bijna 30 minuten filmpje van hem. De populaire vlogger had Hanni namelijk ook een camera beloofd en raadt eens wat?

Hanni heeft hem nooit gekregen! Toen heeft hij hem zelf maar gekocht. Dat wilde hij nog even aan ons kwijt naar aanleiding van die vlog van Dodo. De vrijgezel Hanni, een miljonair-kapper die in dure auto’s rijdt en aan de lopende band BN’ers ontmoet, moest zelf zijn golden credit card trekken om een camera te kopen. Hij wilde hiermee aangeven dat Enzo helemaal niet zo gul is.

Vriend

Hanni begrijpt dus nog steeds niet waarom Enzo wel alles doet voor Wouter en niet voor Hanni. Dat komt omdat Hanni het woord ‘vriend’ niet helemaal begrijpt. Enzo heeft vrienden zoals Wouter. Die leent of geeft hij dingen. Geen probleem. Vrienden van Enzo mogen ook dagen bij hem slapen in zijn huis en eten en alles.

Hanni dacht Enzo te lokken via de voetballer Gregory van der Wiel naar zijn kapperszaak en te profiteren van Enzo’s bekendheid. Dat is hem in eerste instantie gelukt. Maar wat een pech voor Hanni. Enzo is niet op zijn achterhoofd gevallen.

Hij wist vanaf het begin wie zijn vrienden waren en wie niet! Wouter is een vriend van Enzo, Hanni is dat nooit geweest. Alleen een lawaaifiguur met een enorme bankrekening.

In de wereld van Hanni koop je vrienden net zoals voetbalclubs dat doen met voetballers. In de wereld van Enzo verdien je zijn vriendschap. En zijn camera. Foto: YouTube.

Breaking: Hanni Hanna kwaad op Enzo vanwege te weinig aandacht.

waarom moet die Hani altijd zoveel zeiken omdat Hani Hanna met verkeerde mensen omging heeft EnzoKnol tegen Hani gezegd dat dat verkeerd was voor zijn vlogs. EnzoKnol wil graag dat kleine kinderen ook naar zijn vlogs kunnen kijken. daarom heeft EnzoKnol de vriendschap met Hani Hanna beëindigt. MAAR EnzoKnol en Hani Hanna hadden al problemen. WANT Hani Hanna maakte heel tijd ruzie met EnzoKnol
oftewel. Hani had HEEL HEEL HEEL HEEEEEEEEL VEEEEL Kometaar op EnzoKnol
daar was enzoknol het ook zat mee dus heeft hij gezegt “luister Hani je bent het slechte voorbeeld voor mn kijkers je gaat met verkeerde mensen om je maakt heeltijd ruzie met me je heel veel komentaar op me. Ik wil niet meer dat wij vrienden zijn maak er geen probleem van a.u.b met kingalert enzovoort enzovoort enzovoort ik ben er gewoon klaar mee” opzig niet zo heel erg. Ik snap enzo ook wel als ik Enzo was had ik dat ook gedaan.

Paul Goudsmit ontwijkt vragen van kijkers net als hij bij George heeft gedaan en zet zijn brutale grote mond op. Het verhaal van Hanni rammelt op hoofdlijnen en Paul houdt vol dat hij onpartijdig is en denkt aan zijn subscribers. Kwek en Kwak kunnen samen wel een strip gaan maken in de Donald Duck.
Wanneer gaat Hanni de naam van Enzo nu eens uit zijn lijst onder zijn vlogs verwijderen?
Hanni gaat waarschijnlijk weer met euro flappen wapperen. Zijn eerst volgende commerciele target is Dylan Haegens. Dylan zit rond 10-01-2017 op 1 miljoen subscribers en is al een aardige “moneymachine” en heeft net een ander huis gekocht. Hanni zoekt contact met Dylan om hem als springplank voor zijn eigen gewin uit te venten. Dit kan niet geheel toevallig zijn met de achterliggende gedachten van Hanni Hanna. Vandaag op social media stopte Dylan via een message al een veertje in Hanni’s r**t.
Laat mij eens denken: kans is aanwezig dat Dylan geknipt gaat worden door Hanni. De kans is nog groter dat Dylan in een gave auto mag rijden uit particuliere ‘zak’ of uit de VIPCARS023 bedrijfje. Met welke YouTube personen heeft Hanni al eerder dit commerciele concept toegepast? Vul maar in ….. whahahahaha……

HANNI HANNA LIEGT over zijn witte Porsche i.c.m. VIPCARS023 !!!!
(zie zijn video vanaf 25.10 min).

Hanni Hanna en kompanen gochelen binnen VIPCARS023 niet alleen met de Maybach S500 maar ook met de witte (reeds eerder geimporteerde) Porsche . De Porsche wisselt een aantal keer van “juridisch” eigenaar. Begin april 2016 rijdt Enzo in de Porsche naar Friesland. Op dat moment is een “particulier” juridisch eigendom van deze Porsche. Het overzetten van “verhuur” naar “particulier” gebeurde al op 01-03-2016 en op 05-07-2016 gaat deze Porsche juridisch terug de “autoverhuur” in.

Samengevat: deze witte Porsche waar Enzo begin april 2016 in reed was juridisch eigendom van een PARTICULIER.

Hoezo Hanni Hanna € 2000 “omzet derving” voor VIPCARS023 ? (zie Hanni vlog over Enzo vanaf 25.10 min.)

Paul hoort het afvoerputje al flink borrelen. Al zuipend gaat Paultje mee het afvoerputje in.

Hier heb ik niets meer aan toe te voegen!!!!
Hoe kan een 30 minuten durende video van Hanna over Enzo en lappentekst op deze site vervangen worden? Door deze 6 korte zinnen.

“Hanni dacht Enzo te lokken via de voetballer Gregory van der Wiel naar zijn kapperszaak en te profiteren van Enzo’s bekendheid. Dat is hem in eerste instantie gelukt. Maar wat een pech voor Hanni. Enzo is niet op zijn achterhoofd gevallen.
In de wereld van Hanni koop je vrienden net zoals voetbalclubs dat doen met voetballers. In de wereld van Enzo verdien je zijn vriendschap en zijn camera.”

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Enzo Knol Krijgt Steun Na Aanval Britt Dekker Op Vlogger

Bij de Tina Awards onthulde tv-persoonlijkheid Britt Dekker dat Enzo Knol 10.000 euro heeft gevraagd voor zijnkomst naar dit event. Met eerst de mededeling dat ze niet wist of ze dit mocht zeggen vertelde ze het toch. Dat kreeg hij niet en dat was de reden waarom hij er niet …

Enzo Knol
Jeep Van Enzo Knol Te Koop Onder De Ton

Voor 99.500 euro is de Jeep Grand Cherokee 6.2 van Enzo Knol voor jou! BekendeBuren.nl meldde dat zijn Jeep te koop staat. De verkoper geeft aan op de verkooppagina dat hij van de vlogger is geweest. Dat hadden ze beter niet kunnen zeggen, want Enzo was zwaar teleurgesteld in de …

Enzo Knol
Vlog Krijgt 100K – Enzo Knol Maakt Lambo Paars!

Enzo Knol beloofde in een vlog 2579 “We beginnen de vakantie met een super vies shotje” dat hij zijn Lambo paars zou maken. Voorwaarde: de vlog moet dan wel 100.000 likes krijgen. Nu, 11 maanden later, is dat ineens gelukt. Niet in de laatste plaats omdat Enzo onlangs in zijn …