Woedende Hanni Hanna – ‘Nooit Meer Enzo Knol’

Hanni Hanna met Enzo Knol
Enzo Knol
10

Hanni Hanna met Enzo Knol

De zelfbenoemde ‘celebrity hairstylist’ Hanni Hanna heeft op Instagram de oorlog verklaard aan Enzo Knol. De kaper/vlogger schrijft: ‘ENZO KNOL zal never nooit meer in mijn vlogs voorkomen.’ En: ‘Ik werk alleen met echte en loyale mensen die succes delen en gunnen.’

Update: Hanni woedend op Enzo Knol vanwege te weinig aandacht.

Dat de kapper behoorlijk kwaad is op de populairste vlogger van Nederland wordt wel duidelijk als je de bijbehorende foto van Hanni met Enzo ziet. De vlogger zit op de kappersstoel, maar Enzo’s gezicht is weggeblurred! Foto boven.

Waarom hebben Hanni en Enzo ruzie?

Hij schrijft er niet bij wat precies de reden is van deze woede-uitval naar Enzo. Wel geeft het volgende een idee waar je het ongeveer moet zoeken: ‘Het is niet alleen nemen in het leven, maar ook geven!!!!’

Ik proef hieruit dat Enzo geen behoefte heeft om de paar weken in Hanni’s vlogs op te duiken om te worden geknipt. Hanni (verslaafd om met BN’ers op de foto te gaan) wil dat wel, omdat dat goed is voor de views op zijn vlogs. Zijn YouTube-bekendheid heeft hij vooral te danken aan het knippen van bekende Nederlanders.

Maar dat Enzo elke keer met Hanni samenwerkte in zijn vlogs had niets te maken met echte vriendschap.

Hoe kwam Hanni met Enzo in contact?

Want hoe zijn ze ook als weer met elkaar in contact gekomen? De halfbroer van Hanni is de bekende profvoetballer Gregory van der Wiel.

Enzo draagt geregeld spullen van BALR. Dat is het bedrijf dat mede-eigendom is van de voetballer. Op een dag belde Gregory Enzo op met de vraag of hij Hanni wilde ontmoeten. Ja hoor, dat wilde hij wel.

Vooral ook omdat bij die eerste ontmoeting Gregory zelf erbij zat in de kapperszaak. Daarna kwam om de paar weken Hanni in Enzo’s vlog omdat de kapper vond dat zijn haar weer moest worden geknipt.

Bekende Nederlanders

Wellicht dat de vlogger met inmiddels een miljoen volgers op Instagram daar nu schoon genoeg van heeft. Dat wereldje van glitter is niet zo waar de blonde jongeman van houdt. Hanni is juist het tegenovergestelde. Hij is een junkie als het gaat om aandacht van BN’ers. Zijn Instagram is volgeplakt met ‘eerlijke’ bekende mensen waar de omhooggevallen kapper zo van houdt.

Dus de volgende keer zal Enzo gewoon weer naar zijn vertrouwde kapster in Zeist gaan die zijn haar voor een tientje knipt. Enzo die zichzelf heeft opgewerkt tot de meest succesvolle YouTuber van Nederland heeft Hanni niet nodig. Maar waar is Hanni zonder BN’er of zijn bekende halfbroer? Dat is als een ballon zonder lucht. Foto: Instagram. Zie ook: Ruzie Hanni VS Enzo – Maandag online!

Ik kan het niet laten. Meneer H(a). H(a). 🙂 heeft op 5 oktober nog steeds niets aangepast. Wie hoort volgens Hanni Hanna niet in onderstaand rijtje thuis? De winnaars kunnen zich persoonlijk melden bij H(a). H(a). voor fantastische prijzen.

??: Ik ben Hanni Hanna, de haarstylist van al jouw favoriete artiesten, sporters, YouTubers, comedians, acteurs en meer! Dagelijks ontvang ik de meest populaire mensen in mijn kappersstoel en maak ik vlogs met o.a. ??: I’m Hanni Hanna, the hairstylist of all your favorite artists, sports players, YouTube celebs, comedians, actors and more! Every day I receive the most popular persons in my barber chair and I make vlogs with Gregory van der Wiel, Martin Garrix, Lil Kleine, Enzo Knol, Jandino Asporaat, Touzani, Sunnery James, BOEF, Najib Amhali, Don Omar, Kevin Hart ??: en nog vele anderen sterren.

Hanni Hanna gaat nog een stap verder en HOOPT dus niet zeker! hahahaha…. Hanni spugt nog steeds gal via social media. Dat laatste lijkt mij zeer onterecht.

06-10-2016
hannihanna??: Aangezien niemand weet wat er is gebeurt tussen Enzo Knolletje en mij, zal ik een uitgebreide video maken van A tot Z met het verhaal, precies wat er is gebeurd. 1 ding wat ik jullie wil duidelijk maken is dat hij mij heeft gebruikt en niet alleen mij, maar meerdere mensen! Hoop volgende week een video te hebben voor jullie! Ik kom met feiten en laat het jullie zien!!!

Hanni Hanna “gebruikt” zelf dus nooit of niemand voor zijn eigen “fame”? Dit klinkt nogal schijnheilig. Maar ja, wij zullen volgende week wel zien in zijn video van A tot Z. Waarom zo lang wachten als Hanni het zo ‘hoog’ heeft zitten? Als Hanni het niet goed aanpakt zou dat wel eens een YouTube crash voor hem zelf kunnen betekenen. Zoals Job wel eens zegt: “hij f*pt zich zelf”. Goede content maken is meer dan alleen dure cadeaus weggeven zoals Hanni doet. Hanni, neem een voorbeeld aan Pranksters en rij met een brommertje over een sloot !!!!

Update: 07-10-2016 De meeste reacties op social media zijn in het nadeel voor Hanni Hanna. Hanni moet volgende week wel met een heel goed verhaal komen! Alleen hoor en wederhoor gaat waarschijnlijk niet gebeuren. Aangezien Enzo nog steeds voor GOUD gaat. (spreken is zilver, zwijgen is goud). Een ding is wel zeker, Hanni Hanna wordt niet groter op social media door zijn gal (terecht of ontrecht) zo publiekelijk op social media te uiten. In Berlin (Divimove) heeft men hoofdpijn. Is men wakker in Berlin? zodat Hanni zijn twee Instagram messages verwijderd, of is dat juridisch niet mogelijk en verdwijnt Hanni bij Divimove? Binnenkort weten wij meer. Wellicht dat Hanni overstapt naar RTL MCN ??

Subscribers: Enzo 1.370.000 om Hanni 122.000 (factor 11)
Views: Enzo 934.000.000 om Hanni 7.460.000 (factor 125)

Wikker komt nogal over als een Enzo Knol knuffelaar. Lijkt nogal partij getrokken te worden en even Hanni naschoppen dat het niets zou zijn zonder BN-ers e.d. Beetje jammer is dat.

Hoi Dion,
De author van deze site heeft duidelijk in het verleden aangegeven dat niet alle YouTubers kan volgen en behandelen en dat Enzo Knol en een aantal grotere YouTube kanalen en/of bekende YouTube kanalen prioriteit nummer 1 zijn.
Dat de author een beetje Enzo knuffelt komt daaruit voort. Als jij bovenstaande artikel leest, houdt de author wel een slagje om de arm als :”Wel geeft het volgende een idee waar je het moet zoeken:” “ik hieruit” ” dat de vlogger”

Dus ongeveer, proef en wellicht kunnen dan wel aannames zijn, maar in dit geschreven stuk kan dat prima. Als jij zowel Hanni’s als Enzo’s vlogs zou bekijken is de werkelijkheid dicht bij de waarheid in dit artikel.

Een ding weet ik niet, of staat mij niet meer bij, dat Gregory contact heeft gezocht met Enzo om hem in contact te brengen met Hanni Hanna.

Wel heb ik ondertussen vernomen dat wellicht (aanname) Enzo het contact moest verbreken, door zijn management (of achterban) om imago schade (afbreuk aan het product “Enzo”) te vermijden (zoals bij Colin) omdat in een aantal andere vlogs van Hanni Hanna mensen in voorkomen die niet een al te best imago hebben of waar Enzo zelf niet achter kan staan. Enzo blijft terecht op eieren lopen.

Het geschreven artikel hierboven is m.i.z. niets mis mee. En nee, ik ben geen author en geen Enzo Knol knuffelaar. 🙂

Dion, ik wil nog even kwijt dat jij blijkbaar weinig achtergronden kent van Hanni Hanna. De author schopt niet na dat Hanni niets zou zijn zonder BN-ers e.d. Dit is geen schop, maar juist een feit. Als jij gaat googlen op internet over het onderwerp Hanni Hanna kom je dit meermaals als feit tegen !!! Als Hanni Hanni niet het Nederlands voetbalelftal had geknipt in 2010 , had hij wel samen met zijn broer/familie een aantal bedrijfjes gehad zoals het auto(verhuur)bedrijf/garage, maar minder chique en had hij de haren van bekende voetballers niet geknipt voor ettelijke duizenden euro’s en was zijn prijs in de kapsalon ook lager dan wat nu het geval is.

Als het waar is, kan je gaan afvragen, wat is lelijker? Een face van H(a).H(a). 🙂 whahahhaha…… of een weggeblurred gezicht?

Kan het niet laten om een reactie te plaatsen als het waar is. Hanni Hanna is net als Enzo Knol een self-made man. Maar beiden op totaal andere vlakken. Hanni is aandachtsgeil op een heel andere manier en probeert dit commercieel uit te buiten. Hanni pushed en alles wordt bij hem uitgedrukt in omzet en winst. Niets mis mee om hard te werken en geld te verdienen. Alleen Hanni kan daar nogal te koop meelopen. Dit zal nog wel eens tegen hem kunnen keren. Enzo heeft een totaal ander karakter. Als je Gregory, de rust hem zelf, in de vlogs van Hanni ziet, zie je hem wel eens kijken, kan het niet een beetje rustiger. In het begin vond ik de vlogs van Hanni wel leuk. De laatste maanden gaat hij mij steeds meer irriteren en begin steeds meer stukken door te spoelen als een nieuwe vlog online staat. Zijn motto: “D* Hann* coup* doe* j* altij* goe*” wordt vaak meermaals en opdringerig naar zijn klanten en fans toegebracht. Dit komt mijn keel uit (-: . Echter, in de kern wat Hanni doet en denkt klopt wel. Als je “fame” naast “fame” zet ontstaat meestal voor beide partijen nog meer “fame” en dus geld. Zo werkt dit inprincipe. Het zou mij niets verbazen dat Hanni vanuit Hoofddorp een aantal keer in zijn witte Porsche naar Enzo in Zeist is gereden om gratis zijn haar te laten knippen in ruil voor “fame”. Hanni verwacht wat terug van Enzo en dat is in Hanni’s ogen te weinig en dat gaat nog eens sterker botsen wanneer Enzo een uitstapje maakt naar zijn “eigen kapper”. De vanzelfsprekendheid die Hanni ziet en door hem wordt opgelegd heeft Enzo maling aan en waarschijnlijk terecht! Enzo is niet indienst van Hanni Hanna (lees: geen concrete afspraken wie wat doet voor “fame” of Enzo wil daar niet aan mee doen) De wat opdringerige Hanni begint nu gal te spuwen naar Enzo via o.a. Instagram. Dit laatste is een uiterst zwakpunt van Hanni en zo komt de ware aard van een persoon boven drijven. Enzo kennende houdt hij net als bij Colin gewoon zijn mond dicht. Enzo gaat voor goud (spreken is zilver en zwijgen is goud).

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Enzo Knol Ziek Door Gehoorschade – Vlogs In Gevaar?

Enzo Knol heeft in zijn laatste vlog aangegeven veel last te hebben van tinnitus: een storende piep in zijn oren. De vlogger heeft de hele nacht niet kunnen slapen. Enzo is eerder hiervoor naar de huisarts geweest en die suggereerde dat stress de oorzaak hiervan is. Afgelopen week heeft Enzo …

Enzo Knol
Enzo Knol Ontmoet Zijn Grote Idool Tijdens Amstel Live

Zijn goede vriend Nicky Romero heeft Enzo Knol meegenomen naar Amstel Live. Eerst dacht Enzo dat het niks voor hem was maar tijdens het concert draait hij helemaal bij. En wat hem verrast: hij mag backstage komen waar de artiesten zijn. Daar loopt hij Ronnie Flex tegen het lijf en …

Enzo Knol
Enzo Knol Op Spotify Met Nieuw Nummer!

Het nieuwe intro nummer van Enzo Knol voor zijn vlogs is te beluisteren op Spotify vanaf 1 februari.Dit laat hij via Instastories weten. Ook krijgen we een klein stukje van de tekst te horen: “Vloggen tot mijn kist.. welkom in de vlog van Enzo, we gaan met z’n allen zo …