Halloween met Smoare – Brrrrrrrr!

Youtube

Jesus man, het begint al goed. Smoare-leden Mark, Niels en Yvo hebben autopech. Midden in de nacht! En de mobieltjes van de avontuurlijke jongens doen het ook al niet. Nou, denkt Niels vervolgens, ik ga even pissen.

halloween

Hij is nauwelijks uit het zicht van de koplampen verdwenen of Mark en Yvo raken in paniek. Waar is Niels? Hij lijkt wel van de aardbodem verdwenen! Of zou hij naar dat verlaten landhuis in de verte zijn gelopen om daar de bloemetjes water te geven?

Het stikt er in de omgeving weliswaar van de bomen die hiervoor speciaal zijn geplant, maar ik begrijp als kijker dat Niels van wat meer privacy houdt en een verwarmde toiletbril.

Het is duidelijk, ze moeten het verlaten spookhuis dat totaal verduisterd is, binnentrekken om de wildplasser te redden. En wij als kijkers gaan mee! Maar dan stopt de video van Smoare.

Wat? Ik had me al vastgenageld aan mijn stoel van de spanning! O nee, wij als kijkers mogen nu kiezen. Gaan ze naar de kelder, de zaal of de trap op? Aan jouw de keuze.

Naar de kelder

Ik kies gezellig voor de kelder. Daar gebeuren altijd de leukste dingen. Als je snel weg moet kan je geen kant meer op. Er zijn immers geen ramen meer om te ontsnappen. Ik klik op “kelder” en wat je dan te zien krijgt?!

Ik zeg verder niets want mijn uitroeptekens zijn op. Ik kan je wel beloven dat het weer een bloedstollende aflevering van Smoare is. Een prima start van het gezellige familiefeestje Halloween.

Zie ook: Giel Beelen maakt het goed met Gekke Markie

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …