Gio’s Truien – Hoe Worden Die Gemaakt?

Moeder Latooy met zoon Gio
GameplayWorldXL

Moeder Latooy met zoon Gio

Dus zo worden de Gio truien gemaakt! De vader en moeder van Gio en Melanie LaTooy nemen hun kinderen mee naar de fabriek waar de truien van Gio worden bedrukt. In hun vlog op het YouTube-kanaal van De Latooys zien we de opmerkelijk rose truien met het Gio logo in wording.

Over het sjabloon wordt een pot verf gekieperd en daarna staat het logo erop. Zoiets. We krijgen er geen echte uitleg bij, maar de beelden spreken voor zich.

LaMelanie shirts

Ook in de fabriek die verder niet genoemd wordt zien we hoe het logo voor de LaMelanie shirts op de computer wordt ontworpen. Vader Latooy gaat er vanuit dat het alleen geschikt zal zijn voor meisjes. De overige gezinsleden hebben echter geen enkel bezwaar tegen als ook jongens met een meisjes shirt rondlopen.

Na dwars door de McDonalds te zijn gereden komen ze weer thuis. En Gio is dan alweer bezig, zittend op de vloer, om de Gio posters van een handtekening te voorzien. Die gaat hij exclusief op de Dutch YouTube Gathering verkopen. Aan jongens en meisjes.

Naast de ouders van Gio en Melanie is nu ook de vriend van Melanie, Jasper, met zijn eigen YouTube-kanaal begonnen. De enigen van de familie die nog geen kanaal hebben zijn de katten van de YouTube-familie.

Het familie-kanaal van pa en ma DeLaTooys heeft inmiddels al weer ruim 125.000 abonnees binnen geharkt. Wanneer komen zij met hun merchandise op de markt? Foto: YouTube.

Zie ook: Thumbs Up Agenda met Gio nu te koop

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GameplayWorldXL
7
Project Gio ‘Verbijsterend’ en ‘Stukgesponsord’ – Film Gio Afgekraakt!

De eerste recensies van de film Gio Project zijn binnen en ze zijn vernietigend. De Telegraaf schrijft: ‘voor de prijs van een bioscoopkaartje krijgt de kijker ongevraagd het ene na het andere merk in z’n gezicht gewreven.’ En de recensent noemt het zelfs ‘verbijsterend’ dat daar het hele script aan …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Krijgt Eigen Bioscoopfilm!

Gio Latooy is dolenthousiast als hij zijn kijkers vertelt: ik ga een eigen bioscoopfilm maken!’ 4 jaar geleden begon de nog maar 20-jarige Youtuber met filmpjes maken en nu komt dan zijn eigen bioscoopfilm eraan. De rolprent wordt deze zomer opgenomen en moet al in december dit jaar in de …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Bekent: Heeft Zich Zwaar Misdragen!

Kapperszoon Gio Latooy lijkt wel een brave jongen, maar dat is niet altijd het geval geweest. Op Instastories krijgt de in Rotterdam wonende vlogger de vraag van een volger: ‘Is je relatie met je ouders veranderd sinds je bekend bent?’ Gio antwoord: ‘Ik denk dat die vooral sterker is geworden. …