Gio Zingt De Sterren Van De Hemel?! –Zingen Gaat Fout?

Gio
GameplayWorldXL

Gio

Gio heeft samen met zijn vriend Sjaak een liedje opgenomen: ‘ Doe het voor de fame’. Ze noemen het een ‘parody’. Daarmee wordt bedoeld dat je iets belachelijk maakt door een grappige draai er aan te geven.

Uit de tekst is af te leiden dat ze met deze song YouTubers te kijk zetten die door nepontvoeringen en even zo nep winacties ‘fame’ pakken. Ze noemen geen namen, maar het is duidelijk op wie zij doelen.

Het zijn de YouTubers die vaak ‘gaat fout’ in hun titel bij hun video zetten. Eigenlijk gaat bij hen nooit wat goed, behalve het aantal views en abonnees.

Armoo reageert

Armoowasright die zich blijkbaar aangesproken voelde heeft al gereageerd: “Hahahahaha” . Of deze lach nep is of echt is zo niet af te lezen.

Als je wel eens hebt afgevraagd: Wie kan er beter zingen: Gio of Sjaak? Dan heb je hier de kans om het zelf te horen. Video heeft binnen 24 uur al ruim 50.000 likes gekregen! Het liedje is nu op iTunes te beluisteren en komt later op Spotify. Foto: YouTube.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GameplayWorldXL
7
Project Gio ‘Verbijsterend’ en ‘Stukgesponsord’ – Film Gio Afgekraakt!

De eerste recensies van de film Gio Project zijn binnen en ze zijn vernietigend. De Telegraaf schrijft: ‘voor de prijs van een bioscoopkaartje krijgt de kijker ongevraagd het ene na het andere merk in z’n gezicht gewreven.’ En de recensent noemt het zelfs ‘verbijsterend’ dat daar het hele script aan …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Krijgt Eigen Bioscoopfilm!

Gio Latooy is dolenthousiast als hij zijn kijkers vertelt: ik ga een eigen bioscoopfilm maken!’ 4 jaar geleden begon de nog maar 20-jarige Youtuber met filmpjes maken en nu komt dan zijn eigen bioscoopfilm eraan. De rolprent wordt deze zomer opgenomen en moet al in december dit jaar in de …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Bekent: Heeft Zich Zwaar Misdragen!

Kapperszoon Gio Latooy lijkt wel een brave jongen, maar dat is niet altijd het geval geweest. Op Instastories krijgt de in Rotterdam wonende vlogger de vraag van een volger: ‘Is je relatie met je ouders veranderd sinds je bekend bent?’ Gio antwoord: ‘Ik denk dat die vooral sterker is geworden. …