Gio Heeft 300.000 Abonnees Bereikt

Gio
GameplayWorldXL
1

Gio

“Waar gaat dit avontuur eindigen?! Giovanni Latooy (aka GameplayworldXL) roept dit verrukt uit als zijn YouTube-kanaal de 300.000 abonnees heeft bereikt. Gio moet wel het feestje alleen vieren, want Melanie ligt te relaxen na een operatie en zijn ouders zijn aan het werk.

In de korte ingelaste video bedankt hij zijn fans en familie voor het succes wat hij nu meemaakt. Duidelijk is dat zijn kanaal enorm stijgt de afgelopen maanden. Het gaat erg hard met Giovanni!

GameplayWordXL is nu Gio

In eerdere Snapchat berichten had hij al aangekondigd zijn YouTube-naam te veranderen naar Gio. De naam GameplayWordXl dekt niet meer de lading. Gio is meer dan alleen maar gamen geworden.

Dat hij steeds meer een serieuze YouTuber wordt blijkt ook dat hij de naam Gio als merknaam heeft gedeponeerd. Dat wil zeggen dat niet iemand anders zomaar bijvoorbeeld een T-shirt met zijn naam erop mag verkopen. Daarmee heeft hij al voorgesorteerd op de populariteit die hem ongetwijfeld te wachten staat.

Het aantal abonnees en views per maand kunnen zich nog lang niet meten met de grootste Nederlandstalige YouTuber van dit moment, Enzo Knol. Maar Giovanni is pas 17 jaar (Enzo is 22) en nu al heeft hij zoveel volgers! De regionale media heeft hem reeds ontdekt – Goeree-Overflakkee ligt aan zijn voeten! –  het is slechts een kwestie van tijd voordat de nationale media hem zal uitnodigen.

Gio gaat in ieder geval een gouden toekomst tegemoet en de kijkers kunnen daar getuige van zijn. We zijn benieuwd! Foto: YouTube.

Zie ook: Gio kleding kopen
Wat verdient Gio met YouTube?
Alle berichten over Gio

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GameplayWorldXL
7
Project Gio ‘Verbijsterend’ en ‘Stukgesponsord’ – Film Gio Afgekraakt!

De eerste recensies van de film Gio Project zijn binnen en ze zijn vernietigend. De Telegraaf schrijft: ‘voor de prijs van een bioscoopkaartje krijgt de kijker ongevraagd het ene na het andere merk in z’n gezicht gewreven.’ En de recensent noemt het zelfs ‘verbijsterend’ dat daar het hele script aan …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Krijgt Eigen Bioscoopfilm!

Gio Latooy is dolenthousiast als hij zijn kijkers vertelt: ik ga een eigen bioscoopfilm maken!’ 4 jaar geleden begon de nog maar 20-jarige Youtuber met filmpjes maken en nu komt dan zijn eigen bioscoopfilm eraan. De rolprent wordt deze zomer opgenomen en moet al in december dit jaar in de …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Bekent: Heeft Zich Zwaar Misdragen!

Kapperszoon Gio Latooy lijkt wel een brave jongen, maar dat is niet altijd het geval geweest. Op Instastories krijgt de in Rotterdam wonende vlogger de vraag van een volger: ‘Is je relatie met je ouders veranderd sinds je bekend bent?’ Gio antwoord: ‘Ik denk dat die vooral sterker is geworden. …