Gio Woedend – Verwijdert Video

GameplayWorldXL
4

Gio YouTube

Opmerkelijk incident. Gio viert zijn beslissing om volledig fulltime voor YouTube te gaan door de video waarin hij dit aankondigt offline te halen! Dit keer is een video niet verwijderd vanwege een strike, maar omdat de YouYuber er zelf genoeg van heeft.

Giovanni Latooy kondigde in zijn video ‘Ik ben gestopt met school’ aan dat hij juist dat ging doen wat de titel zegt.

De video heeft echter minder dan 30 minuten online gestaan en is daarna door hemzelf verwijderd. Gio is namelijk woedend op de negatieve commentaren onder het filmpje. Zijn beslissing om te stoppen met school levert hem bakken met kritiek op.

Fuck off

Voornaamste punt: alleen met een diploma kom je ergens. Gio doet dit af met de opmerking dat dit een standaard argument is. Zijn tegenargument luidt: “Fuck off”.

Op Twitter geeft hij nog wel aan dat hij het best wil heruploaden, maar dan met de comments uit. Niet veel later besluit hij toch om de video helemaal niet meer online te zetten.

Eerder had Gio al aangegeven dat hij na zijn diploma een jaartje zich volledig op YouTube wil richten. Volgens eigen zeggen verdient hij ondertussen meer dan modaal met zijn kanaal Gio. Afgelopen maand had de 17-jarige jongen ruim 12 miljoen views gescoord. Dat zou hem iets van bruto 3.000 euro hebben opgeleverd. Foto: Twitter.

En terecht dat ie bakken met kritiek krijgt. Stoppen met school is echt het domste wat je kan. Straks is ie niet meer populair en moet ie gaan werken, maar ja, hij heeft geen diploma dus dat kan niet.

Leuk geschreven, fijn om te lezen.

Je artikelen zijn echt super leuk om te lezen! Alleen staat er een foutje in dit artikel. Gio is geen Zeeuw, maar hij komt uit Zuid-Holland. (Maar dat maakt niet uit) 😉

Dank je voor de correctie. Ik zal het aanpassen. En leuk om te lezen dat je de artikelen zo goed waardeert! xD

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GameplayWorldXL
7
Project Gio ‘Verbijsterend’ en ‘Stukgesponsord’ – Film Gio Afgekraakt!

De eerste recensies van de film Gio Project zijn binnen en ze zijn vernietigend. De Telegraaf schrijft: ‘voor de prijs van een bioscoopkaartje krijgt de kijker ongevraagd het ene na het andere merk in z’n gezicht gewreven.’ En de recensent noemt het zelfs ‘verbijsterend’ dat daar het hele script aan …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Krijgt Eigen Bioscoopfilm!

Gio Latooy is dolenthousiast als hij zijn kijkers vertelt: ik ga een eigen bioscoopfilm maken!’ 4 jaar geleden begon de nog maar 20-jarige Youtuber met filmpjes maken en nu komt dan zijn eigen bioscoopfilm eraan. De rolprent wordt deze zomer opgenomen en moet al in december dit jaar in de …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Bekent: Heeft Zich Zwaar Misdragen!

Kapperszoon Gio Latooy lijkt wel een brave jongen, maar dat is niet altijd het geval geweest. Op Instastories krijgt de in Rotterdam wonende vlogger de vraag van een volger: ‘Is je relatie met je ouders veranderd sinds je bekend bent?’ Gio antwoord: ‘Ik denk dat die vooral sterker is geworden. …