Gio Wint Uiteraard Van Giel Beelen

Giel Beelen
GameplayWorldXL

YouTuber-ster Giel gaat voor zijn kanaal “Giel’s Vlog” op bezoek bij Gio aka GameplayworldXL. Opmerkelijkste onthulling: veel fans zijn al op de hoogte van Gio’s telefoonnnummer.

En toeval of niet, maar terwijl Giel uitgebreid Gio en zijn ouders staat te filmen gaat de telefoon. Een fan: wat voor snoepjes de vlogger/gamer graag wil? De vader gaat nog serieus op die vraag in ook.

We zien zijn vlijtige en lieve ouders verderop in actie bij het opzetten van de opnames voor Gio’s video. Dat blijkt een “Waar of niet Waar” video te zijn.

Giel de verliezer

De verliezer moet een plons in het plaatselijke water nemen. En raad eens? De bewering van Gio dat hij al zijn hele leven wordt gepest, ook nu nog als bekende YouTuber, gelooft Giel. Nou, niet waar!

En daarmee is het lot van Giel bezegelt! Hij mag het water in. De moeder van Gio is nog zo aardig om een handdoek te regelen voor de arme vlogger/rijke dj.

Ik moet wel toegeven, Giels video’s zijn informatief en de “YouTuber” maakt zich sympathiek met dit soort acties. Eerder had hij al een video opgenomen met Zu5e, waarin hij pepperspray in zijn ogen kreeg gespoten. Niet prettig. Giel dreigt zelfs mij als fan te krijgen. En welk snoepje wil Giel?  Giel’s Vlog op YouTube.

Lees ook:

GameplayworldXL nodigt gewoon fans thuis uit.

Giel Beelen (Giel’s Vlog) maakt het weer goed met Gekke Markie.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GameplayWorldXL
7
Project Gio ‘Verbijsterend’ en ‘Stukgesponsord’ – Film Gio Afgekraakt!

De eerste recensies van de film Gio Project zijn binnen en ze zijn vernietigend. De Telegraaf schrijft: ‘voor de prijs van een bioscoopkaartje krijgt de kijker ongevraagd het ene na het andere merk in z’n gezicht gewreven.’ En de recensent noemt het zelfs ‘verbijsterend’ dat daar het hele script aan …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Krijgt Eigen Bioscoopfilm!

Gio Latooy is dolenthousiast als hij zijn kijkers vertelt: ik ga een eigen bioscoopfilm maken!’ 4 jaar geleden begon de nog maar 20-jarige Youtuber met filmpjes maken en nu komt dan zijn eigen bioscoopfilm eraan. De rolprent wordt deze zomer opgenomen en moet al in december dit jaar in de …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Bekent: Heeft Zich Zwaar Misdragen!

Kapperszoon Gio Latooy lijkt wel een brave jongen, maar dat is niet altijd het geval geweest. Op Instastories krijgt de in Rotterdam wonende vlogger de vraag van een volger: ‘Is je relatie met je ouders veranderd sinds je bekend bent?’ Gio antwoord: ‘Ik denk dat die vooral sterker is geworden. …