Gio Stelt Vriendin Voor Aan Kijker

GameplayWorldXL
5

Gio met vriendin Juultje

“Doe normaal! Ga weg! Ga weg!” Dat zijn de eerste woorden van Juultje, de vriendin van Gio Latooy in de video ‘Meet my girl’. Gio stelt de kijker voor aan een knap blond meisje. Hij blijkt al een half jaar een relatie met haar te hebben!

Nieuw: Is het uit tussen Gio en Juultje?

In het filmpje zie je Juultje de zee in duiken en ook Gio komt geregeld bovendrijven. De mooie beelden zijn geschoten in Spanje. Aan het einde van de video maakt Gio aan de kijker bekend dat Juultje zijn vriendin is en dat al 6 maanden.

Hij heeft het tot nog toe geheim gehouden omdat hij bang was voor de reacties van vrouwelijke fans. Onder andere Ties kreeg een hoop lading haat over zich heen toen hij onlangs vertelde een vriendin te hebben.

Tot nog toe zijn de reacties onder de video alleen maar positief. “ Wow, Juultje is zo mooi!” Bijna 20.000 likes kreeg deze aankondiging binnen 24 uur en iets meer dan 400 duimpjes omlaag.

Het meisje van Gio heeft nu haar Instagram opengegooid. Tot nog toe heeft ze 1 foto met Gio erop gezet die waarschijnlijk in Spanje is genomen. Foto: YouTube.

Zie ook: Gio verdient 8600 in 1 maand

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GameplayWorldXL
7
Project Gio ‘Verbijsterend’ en ‘Stukgesponsord’ – Film Gio Afgekraakt!

De eerste recensies van de film Gio Project zijn binnen en ze zijn vernietigend. De Telegraaf schrijft: ‘voor de prijs van een bioscoopkaartje krijgt de kijker ongevraagd het ene na het andere merk in z’n gezicht gewreven.’ En de recensent noemt het zelfs ‘verbijsterend’ dat daar het hele script aan …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Krijgt Eigen Bioscoopfilm!

Gio Latooy is dolenthousiast als hij zijn kijkers vertelt: ik ga een eigen bioscoopfilm maken!’ 4 jaar geleden begon de nog maar 20-jarige Youtuber met filmpjes maken en nu komt dan zijn eigen bioscoopfilm eraan. De rolprent wordt deze zomer opgenomen en moet al in december dit jaar in de …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Bekent: Heeft Zich Zwaar Misdragen!

Kapperszoon Gio Latooy lijkt wel een brave jongen, maar dat is niet altijd het geval geweest. Op Instastories krijgt de in Rotterdam wonende vlogger de vraag van een volger: ‘Is je relatie met je ouders veranderd sinds je bekend bent?’ Gio antwoord: ‘Ik denk dat die vooral sterker is geworden. …