Gio Trui Voor 24,99 Euro. Geen Probleem?

GameplayWorldXL
5

GameplaywordXL kleding

Gio twittert: “ Ik leef al zo’n 6 maanden in een droom volgens mij.” Oorzaak: Gio heeft zojuist zijn webshop geopend. Binnen de kortste keren hebben de eerste fans al een trui besteld.

Giovanni (GameplayworldXL) is zelfs bang dat de site zal crashen vanwege de belangstelling.

Gio en Melanie showen kleding

Ook wil hij zo snel mogelijk de foto’s van zijn zus Melanie en die van hem zelf vervangen. Daarop showen ze de truien en sweaters met het Gio logo erop. Hij is niet zo tevreden over het resultaat. Dus als je de foto’s leuk vindt moet je ze snel kopiëren naar je computer.

Gio trui

De fans moeten denk ik wel even slikken bij de prijzen van Gio’s truien. De goedkoopste Gio trui (crewneck geheten) is € 24,99. Daar komt wel € 6,00 verzendkosten bij!

De sweater met capuchon is € 29,99. Met verzendkosten erbij is dat € 35,99 euro.

Melanie met Gio trui

Is die prijs voor Gio fans geen probleem? Misschien dat de succesvolle YouTuber ook iets goedkopers in zijn webshop kan doen? Zoals een T-shirt of cover voor de smartphone? Maar het ziet er allemaal mooi uit!

Lees ook: Gio kleding nu te koop.

Vraag aan Melanie: hebben jullie sex gehad?

Foto’s: webshop Gioxl.nl

Beste meneer, mevrouw.

Wij zijn al enkele keren gaan kijken of we misschien een ‘Gio’ trui konden vinden en/of bestellen. Alleen hebben wij nog geen site kunnen vinden waar ze deze truien verkopen. Onze vraag is: waar kun je deze truien bestellen?

Met vriendelijke groet,

Mevr. Tanja

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GameplayWorldXL
7
Project Gio ‘Verbijsterend’ en ‘Stukgesponsord’ – Film Gio Afgekraakt!

De eerste recensies van de film Gio Project zijn binnen en ze zijn vernietigend. De Telegraaf schrijft: ‘voor de prijs van een bioscoopkaartje krijgt de kijker ongevraagd het ene na het andere merk in z’n gezicht gewreven.’ En de recensent noemt het zelfs ‘verbijsterend’ dat daar het hele script aan …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Krijgt Eigen Bioscoopfilm!

Gio Latooy is dolenthousiast als hij zijn kijkers vertelt: ik ga een eigen bioscoopfilm maken!’ 4 jaar geleden begon de nog maar 20-jarige Youtuber met filmpjes maken en nu komt dan zijn eigen bioscoopfilm eraan. De rolprent wordt deze zomer opgenomen en moet al in december dit jaar in de …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Bekent: Heeft Zich Zwaar Misdragen!

Kapperszoon Gio Latooy lijkt wel een brave jongen, maar dat is niet altijd het geval geweest. Op Instastories krijgt de in Rotterdam wonende vlogger de vraag van een volger: ‘Is je relatie met je ouders veranderd sinds je bekend bent?’ Gio antwoord: ‘Ik denk dat die vooral sterker is geworden. …