Gio Strijd Met Vader Over McDonalds. Wie Is De Baas?

GameplayWorldXL
4

Vader Latooy

Nee, Gio wordt niet gesponsord door McDonalds, maar hij kan eigenlijk geen vlog zonder! Zijn favoriet: kip nuggets. In de vlog ‘Voor de eerste keer in een TV show!’ komt hij net terug uit Brussel van een tv-optreden en hij heeft honger.

Gio verheugt zich al op de grote gele M. Gio in de auto: “In een vlog ga ik altijd naar MCDonalds. Dit is een vlog dus waar gaan wij naartoe?” Het was een vraag waar geen antwoord op hoeft te worden gegeven. Toch lijkt het opperhoofd Latooy er totaal anders over te denken.

Vader Latooy: “Nu niet!” zegt hij beslist. “We gaan gewoon uit eten”. En niet meer zeuren jij, lijkt hij eraan toe te willen voegen. Hij houdt zich nog net in, want de alles registerende camera van Gio is op hem gericht. Daarmee is dus wel duidelijk dat ze NIET naar Big Mac gaan.

Jawel

Maar met dat antwoord neemt zoon Gio geen genoegen mee. “Jawel!” roept hij als tegenargument. Kijk, daar heeft vader Latooy dan weer niet van terug.

Latooy senior wil nog wat zeggen. Gio weer: “Shhht. We gaan naar de MCDonalds!” Vader Latooy kijkt hem over zijn schouder aan en zwijgt alsof de adem hem wordt ontnomen. Hij lijkt te denken: Wie is hier de baas?!

Nou, Gio natuurlijk! Even later zitten ze heerlijk te smikkelen bij de hamburgerketen. Eind goed, al goed. Foto: YouTube.

Doe eens even normaal S.! Ze maken leuke video’s en als jij er genoeg van hebt kijk je hun video’s niet of ga je dit artikel niet lezen.

Euuuhhhh……. ik wil wat zeggen, mar doe het nu even niet. Vandaag heb ik een pauze dag na de reacties van gisteren. 🙂 hahaha Wel erg bijzonder dat deze personen wel naar mij, maar zelf nog nooit een (positieve) reactie op een artikel hebben geschreven via deze website. Mijn glazenbol doet het nog steeds goed. 🙂 Over sponsoring gesproken. Enzo Knol werd in de vlog van 07-08 wel erg dik gesponsord door Bosch (wasmachine en wasdroger) !

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GameplayWorldXL
7
Project Gio ‘Verbijsterend’ en ‘Stukgesponsord’ – Film Gio Afgekraakt!

De eerste recensies van de film Gio Project zijn binnen en ze zijn vernietigend. De Telegraaf schrijft: ‘voor de prijs van een bioscoopkaartje krijgt de kijker ongevraagd het ene na het andere merk in z’n gezicht gewreven.’ En de recensent noemt het zelfs ‘verbijsterend’ dat daar het hele script aan …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Krijgt Eigen Bioscoopfilm!

Gio Latooy is dolenthousiast als hij zijn kijkers vertelt: ik ga een eigen bioscoopfilm maken!’ 4 jaar geleden begon de nog maar 20-jarige Youtuber met filmpjes maken en nu komt dan zijn eigen bioscoopfilm eraan. De rolprent wordt deze zomer opgenomen en moet al in december dit jaar in de …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Bekent: Heeft Zich Zwaar Misdragen!

Kapperszoon Gio Latooy lijkt wel een brave jongen, maar dat is niet altijd het geval geweest. Op Instastories krijgt de in Rotterdam wonende vlogger de vraag van een volger: ‘Is je relatie met je ouders veranderd sinds je bekend bent?’ Gio antwoord: ‘Ik denk dat die vooral sterker is geworden. …