Gio Spoort Hater Op

GameplayWorldXL
1

Gio

Gio pikt het niet langer. De comments onder zijn video zitten vaak vol haat. Meeste zijn overigens nogal onschuldig als ‘Je bent gay’ of ‘Ik hou van kaas’.

Maar Gio laat ook het volgende bericht zien: ‘Je bent een kankerlijer, ik hoop serieus dat je ooit wat overkomt met je kut familie erbij.’

Gio is opgewonden want hij heeft geleerd hoe sommige van deze gasten kunt opsporen. Je moet degene eruit pikken die zijn echte naam gebruikt om deze haatcomments te plaatsen.

Je googelt gewoon de naam en als je geluk hebt dan heeft die persoon een Facebookaccount. En jawel, de persoon van bovengenoemde comment weet hij te traceren op deze manier.

Gio belt vader

Gio besluit om de ouders van de hater op te bellen, want weten ze wel dat zoon- of dochterlieef dit soort smakeloze dingen op het Internet zet? Die zullen zich wellicht een hoedje schrikken en hun kind educatief verantwoord alle hoeken van de kamer laten zien.

Verbijsterend is vervolgens als Gio de vader daadwerkelijk aan de lijn krijgt. Als Gio opleest wat zijn zoon onder Gio’s video achterlaat weigert hij te geloven dat hij dit gedaan heeft. ‘Dit zou mijn zoon nooit doen,’ reageert hij boos.

De vader uit Hoogeveen (naam laat Gio weg) wordt niet kwaad op zijn zoon, maar op Gio die dit bericht voorleest!

Tja, zo kan je problemen dus ook oplossen. Gewoon negeren en ontkennen. Toch is het mogelijk dat de vader later aan zijn kind gevraagd heeft of dit klopt. Als de man weer bij zinnen is gekomen. Foto: YouTube.

Zie ook: Gio komt met boek?!

Als Gio niet als een klein kind had gebeld maar professioneler aan de telefoon was geweest, i.p.v. dat gehaspel dan was het effect wel overgekomen!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GameplayWorldXL
7
Project Gio ‘Verbijsterend’ en ‘Stukgesponsord’ – Film Gio Afgekraakt!

De eerste recensies van de film Gio Project zijn binnen en ze zijn vernietigend. De Telegraaf schrijft: ‘voor de prijs van een bioscoopkaartje krijgt de kijker ongevraagd het ene na het andere merk in z’n gezicht gewreven.’ En de recensent noemt het zelfs ‘verbijsterend’ dat daar het hele script aan …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Krijgt Eigen Bioscoopfilm!

Gio Latooy is dolenthousiast als hij zijn kijkers vertelt: ik ga een eigen bioscoopfilm maken!’ 4 jaar geleden begon de nog maar 20-jarige Youtuber met filmpjes maken en nu komt dan zijn eigen bioscoopfilm eraan. De rolprent wordt deze zomer opgenomen en moet al in december dit jaar in de …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Bekent: Heeft Zich Zwaar Misdragen!

Kapperszoon Gio Latooy lijkt wel een brave jongen, maar dat is niet altijd het geval geweest. Op Instastories krijgt de in Rotterdam wonende vlogger de vraag van een volger: ‘Is je relatie met je ouders veranderd sinds je bekend bent?’ Gio antwoord: ‘Ik denk dat die vooral sterker is geworden. …