Gio Met Spoed Naar Ziekenhuis – Aanhoudende Hoest Baart Zorgen

GameplayWorldXL
9

Gio

Gio meldt in een tweet: ‘ Ik moet straks bloedprikken, maar ik kan niet tegen bloed.’ Gio is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, omdat hij al maanden last heeft van hoesten.

Om te onderzoeken wat er met de YouTuber aan de hand is moet er eerst worden bloedgeprikt. Blijmoedig twittert zijn zus Melanie die is meegegaan: ‘ Gio moet bloedprikken en hij is nervous as fuck @GameplayWordXL hoe cute…’

Maar Gio kan er niet echt om lachen. Hij moet na de prik even gaan liggen en krijgt een verkoelende doek op zijn hoofd. Gelukkig heeft hij wel een shirt aangedaan die precies past bij zijn hoofd. Hij twittert: ‘Strijder om niet flauw te vallen, hoofd net zo wit als mijn shirt.’

Heeft Gio de besmettelijke kinkhoest?

Er volgt nu bloedonderzoek om te kijken wat er met hem aan de hand is. Daarbij wordt vooral gekeken of hij geen kinkhoest heeft. Dat is een besmettelijke ziekte die ook volwassenen kunnen krijgen. Hoewel de meeste kinderen in Nederland zijn gevaccineerd tegen de ziekte kan het later in je leven toch nog toeslaan.

Of het aanhoudende gehoest ook een bedreiging wordt voor het opnemen van nieuwe video’s – hoesten en praten gaat moeilijk – is nog niet gebleken. In zijn laatste video’s is hier niets van te merken. Gio houdt zich taai! Foto: Twitter.

Zie ook: Gio brengt boek uit!

Nee, omdat het kinkhoest vaccin niet goed werkt moeten we eigenlijk ieder jaar alle volwassen laten titeren op antistoffen kinkhoest en onszelf als het moet gewoon ieder jaar opnieuw laten vaccineren tegen kinkhoest als de antistoffen niet genoeg meer zijn.

Hoop dat het rivm iedereen elk jaar uitnodigt voor een titer onderzoek en persoonlijk, op basis van vaccinaties, iedereen weer opnieuw vaccineert jaar na jaar.

En eigenlijk zouden wij volwassenen én niet ongevaccineerd op kraambezoek meer moeten komen maar ook kinderdagverblijven enkel nog binnen stappen als we goed gevaccineerd zijn.

Hartstikke goed dat je je kind gevaccineerd naar een dagverblijf brengt maar zelf ben je nog een verspreider van virussen en bacterien terwijl je daar baby’s hebt die nog te jong zijn voor bepaalde inentingen en nog niet alle inentingen gekregen hebben.

Denk dat kinderdagverblijven er naar toe moeten werken om zowel de vaccin status van de kinderen te noteren als ook de vaccinstatus van de ouders en ook de vaccinstatus moeten vragen van volwassenen die incedinteel kinderen komen ophalen.

Als je geen booster kinkhoest hebt gehad, dat je dan de crèche niet inmag als volwassene.

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GameplayWorldXL
7
Project Gio ‘Verbijsterend’ en ‘Stukgesponsord’ – Film Gio Afgekraakt!

De eerste recensies van de film Gio Project zijn binnen en ze zijn vernietigend. De Telegraaf schrijft: ‘voor de prijs van een bioscoopkaartje krijgt de kijker ongevraagd het ene na het andere merk in z’n gezicht gewreven.’ En de recensent noemt het zelfs ‘verbijsterend’ dat daar het hele script aan …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Krijgt Eigen Bioscoopfilm!

Gio Latooy is dolenthousiast als hij zijn kijkers vertelt: ik ga een eigen bioscoopfilm maken!’ 4 jaar geleden begon de nog maar 20-jarige Youtuber met filmpjes maken en nu komt dan zijn eigen bioscoopfilm eraan. De rolprent wordt deze zomer opgenomen en moet al in december dit jaar in de …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Bekent: Heeft Zich Zwaar Misdragen!

Kapperszoon Gio Latooy lijkt wel een brave jongen, maar dat is niet altijd het geval geweest. Op Instastories krijgt de in Rotterdam wonende vlogger de vraag van een volger: ‘Is je relatie met je ouders veranderd sinds je bekend bent?’ Gio antwoord: ‘Ik denk dat die vooral sterker is geworden. …