Gio Polsband Nieuw In Webshop

GameplayWorldXL
1

gio polsband

Gio heeft nu een siliconen polsband in zijn webshop te koop. Ze zijn te bestellen in de kleuren zwart, rood en blauw.

De prijs is € 3,50 plus € 1,50 voor verzending. Op Twitter meldt ene Anne: ‘ Net een polsbandje van @GameplayordXL besteld! Ze zijn echt sick.’

Daarnaast kan je in zijn webshop ook Beanies, caps, T-shirts en crewnecks (truien) kopen met het welbekende logo/naam van de YouTuber. De T-shirts van zijn zus Melanie zijn daar ook te bestellen. Bij haar staat er ‘La Melanie’ in zilver of goud op bedrukt.

Hoe de verkopen gaan is niet bekend. Wel waren een tijdje de truien en T-shirts tijdelijk uitverkocht, maar dat probleem is weer verholpen.

Merk Gio

Op het polsbandje zie je naast zijn naam een ‘R’ in een rondje staan. Dat staat voor ‘Registered’: Gio is een geregistreerd merk. Dat wil zeggen dat niemand anders dit merk mag gebruiken bij bepaalde producten (op kleding e.d.) binnen de Benelux.

Eerder meende ik dat de naam Gio nog tot problemen zou leiden, omdat het een internationaal bekende naam is en goed in het gehoor ligt.

Toch is het de jongen uit Oude-Tonge gelukt dit op te eisen bij het Benelux merkenbureau. Kost wel een paar honderd euro, maar dan heb je ook wat. Een echte Gio!

Foto: Twitter.

Ik heb nog een polo met Gio erop gedrukt. Deze is al 6 jaar oud. Ik ga daar maar eens een YT filmpje van maken. Eens kijken of Gio dan gaat piepen. Zie de rechtzaak met vertrouwen tegemoet.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GameplayWorldXL
7
Project Gio ‘Verbijsterend’ en ‘Stukgesponsord’ – Film Gio Afgekraakt!

De eerste recensies van de film Gio Project zijn binnen en ze zijn vernietigend. De Telegraaf schrijft: ‘voor de prijs van een bioscoopkaartje krijgt de kijker ongevraagd het ene na het andere merk in z’n gezicht gewreven.’ En de recensent noemt het zelfs ‘verbijsterend’ dat daar het hele script aan …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Krijgt Eigen Bioscoopfilm!

Gio Latooy is dolenthousiast als hij zijn kijkers vertelt: ik ga een eigen bioscoopfilm maken!’ 4 jaar geleden begon de nog maar 20-jarige Youtuber met filmpjes maken en nu komt dan zijn eigen bioscoopfilm eraan. De rolprent wordt deze zomer opgenomen en moet al in december dit jaar in de …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Bekent: Heeft Zich Zwaar Misdragen!

Kapperszoon Gio Latooy lijkt wel een brave jongen, maar dat is niet altijd het geval geweest. Op Instastories krijgt de in Rotterdam wonende vlogger de vraag van een volger: ‘Is je relatie met je ouders veranderd sinds je bekend bent?’ Gio antwoord: ‘Ik denk dat die vooral sterker is geworden. …