Gio Ontmoeten – Meet & Greet Met Familie Gio

Gio Latooy met zus en vader
GameplayWorldXL

Gio Latooy met zus en vader

Gio heeft in een speciale video aangekondigd dat je hem kan ontmoeten! En niet alleen hij, ook zijn ouders en zus. Dat kan zomaar gebeuren op de DDG & Friends Event op 9 juli in het beursgebouw in Eindhoven. Tickets zijn te koop op de website ddgevent.nl voor 20 euro per stuk.

Tevens zal er ook Gio’s merchandise zoals truien en T-shirts er te koop zijn. DDG staat voor DusDavidGames, het YouTube-kanaal van David Harms. Op dit moment staat overigens Gio Latooy niet aangekondigd op de website.

Behalve David en zijn vriendin Revé komen ook Ronald Vledder en Lars van Schaik. Meer YouTubers worden later bekendgemaakt. Daar zou ook de Limburgse Ties aan kunnen worden toegevoegd.

VIP Ticket

Hij staat nu nog niet op de site, maar als je goed kijkt zie je hem al wel op een foto op de homepage staan. Er kunnen maximaal 3000 fans worden toegelaten. Naast de normale tickets kan je ook een VIP Dagticket kopen voor 40 euro.

Dan mag je een uur eerder naar binnen en via een andere ingang. Dus dan hoef je niet in de rij te staan. Gio Latooy is overigens ook aanwezig tijdens de Dutch YouTube Gathering de op 30 april en 1 mei plaatsvindt. Foto: Twitter.

Zie ook: Gio’s trui – Fuck jullie vooroordelen

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GameplayWorldXL
7
Project Gio ‘Verbijsterend’ en ‘Stukgesponsord’ – Film Gio Afgekraakt!

De eerste recensies van de film Gio Project zijn binnen en ze zijn vernietigend. De Telegraaf schrijft: ‘voor de prijs van een bioscoopkaartje krijgt de kijker ongevraagd het ene na het andere merk in z’n gezicht gewreven.’ En de recensent noemt het zelfs ‘verbijsterend’ dat daar het hele script aan …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Krijgt Eigen Bioscoopfilm!

Gio Latooy is dolenthousiast als hij zijn kijkers vertelt: ik ga een eigen bioscoopfilm maken!’ 4 jaar geleden begon de nog maar 20-jarige Youtuber met filmpjes maken en nu komt dan zijn eigen bioscoopfilm eraan. De rolprent wordt deze zomer opgenomen en moet al in december dit jaar in de …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Bekent: Heeft Zich Zwaar Misdragen!

Kapperszoon Gio Latooy lijkt wel een brave jongen, maar dat is niet altijd het geval geweest. Op Instastories krijgt de in Rotterdam wonende vlogger de vraag van een volger: ‘Is je relatie met je ouders veranderd sinds je bekend bent?’ Gio antwoord: ‘Ik denk dat die vooral sterker is geworden. …