Gio – Nooit Meer Slagroom Challenge!

Gio en vriendin
GameplayWorldXL

Gio en vriendin
Gio en zijn vriendin Juultje nemen een challenge op, maar of ze dat ooit nog een keer op deze manier doen is zeer de vraag. Om de beurt moeten ze een vraag van de ander beantwoorden. Als Gio of Juultje het verkeerd heeft krijgt die een dot slagroom in zijn of haar gezicht gesmeten. En dat heeft het nieuwste liefdespaar op YouTube geweten!

Gio begint eerst met een vraag aan Juultje. “Wat vind ik het lelijkst aan mijzelf?” Zijn vriendin heeft geen enkele moeite om die vraag goed te beantwoorden. Alsof ze het er helemaal mee eens is. “Je neus.”

Gio met Slagroom

Klopt. Gio krijgt een flinke toef slagroom op zijn gezicht gesmeerd. Maar lekker vindt hij het niet.

Nu is het de beurt aan Juultje om een vraag te stellen: “In welke make-up gedeelte ben ik het slechtst?” Opmerkelijk genoeg heeft Gio nog minder dan een seconde nodig om over die vraag na te denken. “Eyeliner!”

Verbaasd roept Julltje uit: “Hoe weet jij dat nou?” Ja! Dat willen wij ook wel weten! Bam! Weer een dot slagroom die half tegen de muur achter hen klettert. En stinken dat het doet!

Hoe ontstond Gio?

Nog een bijzondere vraag van Gio: “Hoe heet de manier waarop ik op aarde ben gebracht?” Het juiste antwoord is natuurlijk: “Een wonder!” Maar of zijn kersverse vriendin dat ook weet?

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GameplayWorldXL
7
Project Gio ‘Verbijsterend’ en ‘Stukgesponsord’ – Film Gio Afgekraakt!

De eerste recensies van de film Gio Project zijn binnen en ze zijn vernietigend. De Telegraaf schrijft: ‘voor de prijs van een bioscoopkaartje krijgt de kijker ongevraagd het ene na het andere merk in z’n gezicht gewreven.’ En de recensent noemt het zelfs ‘verbijsterend’ dat daar het hele script aan …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Krijgt Eigen Bioscoopfilm!

Gio Latooy is dolenthousiast als hij zijn kijkers vertelt: ik ga een eigen bioscoopfilm maken!’ 4 jaar geleden begon de nog maar 20-jarige Youtuber met filmpjes maken en nu komt dan zijn eigen bioscoopfilm eraan. De rolprent wordt deze zomer opgenomen en moet al in december dit jaar in de …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Bekent: Heeft Zich Zwaar Misdragen!

Kapperszoon Gio Latooy lijkt wel een brave jongen, maar dat is niet altijd het geval geweest. Op Instastories krijgt de in Rotterdam wonende vlogger de vraag van een volger: ‘Is je relatie met je ouders veranderd sinds je bekend bent?’ Gio antwoord: ‘Ik denk dat die vooral sterker is geworden. …