Heeft Gluuder Gio Naakt Gezien? Gio: “Hoop Het Niet!”

Gio naakt
GameplayWorldXL
3

Gio naakt

Gio LaTooy is “serieus bang”. Hij twijfelt zelf in zijn laatste video: heeft die jongen uit mijn tuin mij nu naakt gezien of niet? Onlangs twitterde een verbaasde Gio dat er iemand door de tuin liep.

De grootste YouTuber van Oude Tonge had niet open gedaan voor de vreemdeling. Maar die liet zich niet zomaar wegsturen. De onbekende was vervolgens zijn tuin binnengedrongen op zoek naar Gio.

Gio naakt

Probleem: Gio loopt geregeld naakt door zijn huis. Dat BEVESTIGT zowel zijn sympathieke moeder, zijn zus Melanie en haar vriend bereidwillig nadat hij hen daarover had ondervraagd in zijn vlog Naakt betrapt in eigen huis door vreemde!

Dit bericht was op een ‘roddelsite’ verschenen naar aanleiding van zijn eigen tweets. Maar heeft de onbekende jongen hem ook echt naakt gezien? Gio wil eerst nog dit verhaal ontkennen, maar terwijl hij praat tegen de kijkers komt hij erachter dat het misschien toch wel WAAR zou kunnen zijn.

Een verontruste Gio besluit om op onderzoek uit te gaan. Hij loopt met de camera naar buiten en – warempel – je kan vanuit de tuin naar binnen kijken.

Serieus bang

Gio benauwd: “ Ik ben serieus bang dat dit zo is. Zou kunnen!” Conclusie: De YouTuber laat zelf zie dat het wel degelijk mogelijk is, maar zeker weten doet hij het niet. Hij sluit de video af met: “ Ik HOOP het niet.”

Overigens hoeft Gio niet naakt te lopen. De succesvolle YouTuber verkoopt ook zijn eigen Gio kleding. Foto: YouTube.

Zie ook: Gio gaat naakt!
Alle berichten over Gio

Iedereen kan zien dat het allemaal super sarcastisch is… z’n moeder zegt zelfs nog: ‘Ja van de douche naar je kamer’.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GameplayWorldXL
7
Project Gio ‘Verbijsterend’ en ‘Stukgesponsord’ – Film Gio Afgekraakt!

De eerste recensies van de film Gio Project zijn binnen en ze zijn vernietigend. De Telegraaf schrijft: ‘voor de prijs van een bioscoopkaartje krijgt de kijker ongevraagd het ene na het andere merk in z’n gezicht gewreven.’ En de recensent noemt het zelfs ‘verbijsterend’ dat daar het hele script aan …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Krijgt Eigen Bioscoopfilm!

Gio Latooy is dolenthousiast als hij zijn kijkers vertelt: ik ga een eigen bioscoopfilm maken!’ 4 jaar geleden begon de nog maar 20-jarige Youtuber met filmpjes maken en nu komt dan zijn eigen bioscoopfilm eraan. De rolprent wordt deze zomer opgenomen en moet al in december dit jaar in de …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Bekent: Heeft Zich Zwaar Misdragen!

Kapperszoon Gio Latooy lijkt wel een brave jongen, maar dat is niet altijd het geval geweest. Op Instastories krijgt de in Rotterdam wonende vlogger de vraag van een volger: ‘Is je relatie met je ouders veranderd sinds je bekend bent?’ Gio antwoord: ‘Ik denk dat die vooral sterker is geworden. …