Gio Muts Deze Week Te Koop – Maar Het Wordt Zomer, Gio!

Gio muts
GameplayWorldXL

Gio muts

Gio Latooy kondigt trots aan op Twitter dat deze week de Gio Muts (Beanie) te koop zal zijn. Twitteraars reageren verbaasd, omdat dit niet echt een artikel is dat je aandoet wanneer je aan het strand ligt.

Verwacht de vrolijke video-entertainer dat zijn fans met die muts op gaan lopen, terwijl de mussen van het het dak vallen?

Ene Ilse wijst de YouTuber hier voorzichtig op: “Maar het wordt zomer”.

Alvast voor de winter

De jongen uit Oude Tonge is niet uit het veld geslagen. Hij twittert zonnig terug: “Dan kan je toch alvast voor de winter hebben? Ze zijn het hele jaar door verkrijgbaar.”

Daar heeft niemand van terug. Hoewel, met die beredenering kan Gio ook bikini’s in de winter verkopen. Of een scheerapparaat aan kleuters.

Zonder gekheid, het maakt de Gio Beanies niet minder cool om, als dat het juiste woord is voor een muts. In de zomer. Foto: Twitter.

Zie ook: Hoe worden Gio’s truien gemaakt?

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GameplayWorldXL
7
Project Gio ‘Verbijsterend’ en ‘Stukgesponsord’ – Film Gio Afgekraakt!

De eerste recensies van de film Gio Project zijn binnen en ze zijn vernietigend. De Telegraaf schrijft: ‘voor de prijs van een bioscoopkaartje krijgt de kijker ongevraagd het ene na het andere merk in z’n gezicht gewreven.’ En de recensent noemt het zelfs ‘verbijsterend’ dat daar het hele script aan …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Krijgt Eigen Bioscoopfilm!

Gio Latooy is dolenthousiast als hij zijn kijkers vertelt: ik ga een eigen bioscoopfilm maken!’ 4 jaar geleden begon de nog maar 20-jarige Youtuber met filmpjes maken en nu komt dan zijn eigen bioscoopfilm eraan. De rolprent wordt deze zomer opgenomen en moet al in december dit jaar in de …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Bekent: Heeft Zich Zwaar Misdragen!

Kapperszoon Gio Latooy lijkt wel een brave jongen, maar dat is niet altijd het geval geweest. Op Instastories krijgt de in Rotterdam wonende vlogger de vraag van een volger: ‘Is je relatie met je ouders veranderd sinds je bekend bent?’ Gio antwoord: ‘Ik denk dat die vooral sterker is geworden. …