Gio Maakt Verkeerde Keuze Vind KingAlert

GameplayWorldXL
1

First

KingAlert (Paul Goudsmit) heeft in zijn wekelijkse show First gezegd dat Gio Latooy verkeerd bezig is. Hij doelt daarmee op de beslissing van Gio om met school te stoppen en fulltime voor YouTube te gaan.

KingAlert zegt: “Ik heb daar het met z’n vader ook over gehad, maar ik vind het geen verstandige keuze. Ik zou het nooit doen.”

Zijn advies luidt voor iedere YouTuber toch vooral door te gaan met je schoolopleiding.

Gio gaat nu lekker

Gio gaat op dit moment lekker met zijn gelijknamige kanaal en verdient er een goed maandsalaris mee. Maar hoe zal het hem vergaan over 5 jaar? Of over 10 jaar?

Ook de 3 jongens op de bank sluiten zich hiermee aan. Mocht het succes van Gio over een paar jaar zijn afgelopen dan moet hij gewoon weer gaan solliciteren voor een baan.

Enzo Knol

De First gasten geven wel aan dat Enzo Knol zo veel verdient dat hij zich verder geen zorgen hoeft te maken. Maar als beginnend YouTuber moet je voorrang geven aan je schoolopleiding vinden de aanwezigen. Niemand weet immers of je over een aantal jaren nog succes hebt met je YouTube-kanaal.

Gio verwijdert video

Eerder had de jongen uit Oude Tonge een video verwijderd waarin hij uitlegde waarom hij stopte met school. De negatieve commentaren op zijn beslissing maakte hem zo kwaad dat hij besloot de video dezelfde dag nog offline te halen. Foto: First/YouTube.

Zie ook: Hoeveel verdient Enzo Knol

Waar bemoeit Paul zich nou niet mee? Werkt grotendeels averechts. Ik wist niet dat Paul in de portomonnee van Enzo kan kijken. Is hij zijn financieel manager? Whahhaha… Paultje toch…… De ouders van Gio zijn volwassen en tevens media(geld)geil genoeg om Gio bij te praten. Maar de nogal schreeuwerige Gio doet toch waar hij zin in heeft.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KingAlert
KingAlert Geraakt Door Tim Hofman – BOOS-Presentator Wil Hem ‘Cancelen’

Paul Goudsmit is flink te grazen genomen door Tim Hofman. In zijn laatste BOOS-aflevering laat hij een stukje uit de livestream van Paul zien. In kennelijke staat van dronkenschap doet hij stevige uitspraken over mensen die verkracht zijn of zelfmoord willen plegen. Pijnlijk natuurlijk: Paul leest als KingAlert altijd andere …

KingAlert
81
KingAlert (‘Beste YouTuber Ooit’)’ Stopt Er Niet Mee

KingAlert stopt ermee. Dat kondigt de YouTuber in zijn laatste aflevering aan, getiteld:”De allerlaatste aflevering…en hoe gaat het nu verder?” Nou ja, hij stopt niet echt, wordt het vervolgens duidelijk. Hij stopt wel met de van tevoren opgenomen ‘nieuwsshows’ die we toe nog toe van hem kennen. Paul gaat nu …

KingAlert
KingAlert
30
BOOS-presentator Tim Hofman: ‘KingAlert Schreef Leeg Lulstuk’

Het opiniestuk van Paul Goudsmit in De Telegraaf is ook Tim Hofman opgevallen. In dit stuk schrijft Paul Goudsmit dat sommige grote YouTubers het coronavirus misbruiken voor views. Maar namen noemt hij niet. BN’er en man achter de BOOS-serie van BNN/VARA probeert hier achter te komen en vraagt aan Paul …