Gio Liegt Voor De Kindertelefoon – Mandy Bestaat Niet, (Gio Wel Overigens)

GameplayWorldXL
1

De hele soapserie rondom het mishandelde meisje Mandy blijkt daadwerkelijk volledig verzonnen te zijn. Gio Latooy geeft in zijn video ‘Uitleg over alles – Liefs Mandy’ toe dat Mandy helemaal niet bestaat. Het is slechts als een promotie bedoeld van De Kindertelefoon!

Gio kan je niet helpen

Waarom heeft hij dit gedaan? De YouTuber krijgt geregeld brieven van kinderen die ernstige problemen hebben, zoals ruzie met hun ouders of mishandeling. Of ze heten Mandy. Daar kan hij echter niets voor doen: ‘Ik ben geen psygoloog’, zo vat de blonde YouTube-ster zijn eigen probleem samen.

En daarom heeft hij deze Mandy verzonnen om kinderen te wijzen op De Kindertelefoon. Dus niet meer bij Gio zijn, maar bij De Kindertelefoon! Gio hield ruim een week lang vol dat het meisje echt was. En als dat al niet genoeg was kwam hij op Twitter met het kolderverhaal dat er aangifte was gedaan tegen hem door de moeder van het getroffen meisje.

Politie doet mee met nepverhaal

Er kwam zelfs een heuse politieagent bij hem thuis langs om hem te ondervragen, zo konden wij uit de beelden van het fake-verhaal begrijpen. Men heeft dus ook een agent bereidt gevonden om aan het verspreiden van dit nepbericht mee te doen! Bijzonder. Wat ook bijzonder is dat iemand als Paul Goudsmit hierdoor voor gek wordt gezet.

In zijn laatste KingAlert ging hij volledig uit zijn dak over de fake-video’s van Gio. Het zal toch even een deuk veroorzaken in zijn eigen geloofwaardigheid. De kapperszoon maakt het niks uit: liegen mag zolang het maar voor het goede doel is.

Of waren de leugens over Mandy wel nodig? Had Gio niet gewoon een video over dit probleem kunnen maken? Hij heeft toch voldoende invloed om op een normale manier dit onder het voetlicht te brengen? En waarom niet met andere YouTubers dit aanpakken die dezelfde hartverscheurende kreten krijgen van tieners?

Hoe dan ook, Gio heeft een nieuw soort fake uitgevonden: dit keer niet voor het geld, maar voor het goede doel! Overigens, mocht je het afvragen: Gio bestaat wel. Zie ook: KingAlert: Gio liegt – gaat over op fake drama!

paul mag sws wel even nadenken over het feit dat hij volledig achter de feiten aan loopt zonder enige research te doen. dit merk je al genoeg aan al zijn aandacht videotjes

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GameplayWorldXL
7
Project Gio ‘Verbijsterend’ en ‘Stukgesponsord’ – Film Gio Afgekraakt!

De eerste recensies van de film Gio Project zijn binnen en ze zijn vernietigend. De Telegraaf schrijft: ‘voor de prijs van een bioscoopkaartje krijgt de kijker ongevraagd het ene na het andere merk in z’n gezicht gewreven.’ En de recensent noemt het zelfs ‘verbijsterend’ dat daar het hele script aan …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Krijgt Eigen Bioscoopfilm!

Gio Latooy is dolenthousiast als hij zijn kijkers vertelt: ik ga een eigen bioscoopfilm maken!’ 4 jaar geleden begon de nog maar 20-jarige Youtuber met filmpjes maken en nu komt dan zijn eigen bioscoopfilm eraan. De rolprent wordt deze zomer opgenomen en moet al in december dit jaar in de …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Bekent: Heeft Zich Zwaar Misdragen!

Kapperszoon Gio Latooy lijkt wel een brave jongen, maar dat is niet altijd het geval geweest. Op Instastories krijgt de in Rotterdam wonende vlogger de vraag van een volger: ‘Is je relatie met je ouders veranderd sinds je bekend bent?’ Gio antwoord: ‘Ik denk dat die vooral sterker is geworden. …