Gio Latooy Tekent Nieuw Contract Bij Social1Influencers! Verlaat Divimove

GameplayWorldXL
2

 

Net binnen: Gio Latooy verlaat zijn huidige zakelijke vertegenwoordiger Divimove voor een veel kleinere speler in de markt: Social1influencers!

Gio Latooy onthult in zijn laatste Snapchat video dat er iets moois de komende tijd gaat gebeuren. ‘Vandaag is een belangrijke dag, want wat gaan we doen?’ Dat vraagt Gio Latooy aan zijn moeder die hem in zijn eigen auto naar Amsterdam heeft gereden. Ze zitten in een kantoor te wachten op een belangrijke ontmoeting.

Champagne voor Gio

Moeder Gio verheugd: ‘We gaan champagne drinken!’ Gio vult aan: ‘Want we krijgen een nieuw contract! En dat betekent nieuwe leuke dingen, meer vette shit voor het aankomende jaar.’ We zien vervolgens ook daadwerkelijk een man met pet op die een champagnefles ontkurkt.

Wie die man is en wat het contract dan inhoudt vertelt de goedlachse YouTuber niet. Maar via Instagram lekt een foto uit van Daan Sip, eigenaar van social1influencers. Dat bedrijf helpt YouTubers aan reclamedeals. Op de foto zie je Gio een contract tekenen. Daaronder schrijft Daan: ‘Na een jaar vriendschap, nu officieel getrouwd! Gio welkom bij de familie.’

Socia1influencers verslaat Divimove

Het is Daan Sip dus gelukt om Gio los te weken van Divimove, de concurrent van social1influencers. Bij Divimove zitten grote Europese YouTubers, Enzo Knol is daar nog steeds onder contract. Hoe het Daan is gelukt om de populaire tiener naar zijn kudde te lokken is de vraag.

Zijn opmerking ‘Na een jaar vriendschap’ doet vermoeden dat dit ook een lange tijd heeft geduurd voordat de familie Latooy toehapte. Wellicht dat de succesvolle vlogger uit Oude Tonge meer geld overhoudt van de deals die Daan weet te scoren voor de YouTuber.

Quakers

Eerder had de vlogger al in een film gespeeld, een boek uitgebracht en meegewerkt aan een reclamecampagne van Quakers. Het geld moet in huize Latooy onderhand tegen de plinten slaan! De bank schijnt al gebeld te hebben dat zijn bankrekening overloopt en ze niet meer weten waar ze al die bankbiljetten moeten laten!

Hoe dan ook, het jaar 2017 lijkt wel definitief de doorbraak te betekenen voor Gio. De afgelopen maand heeft de jongen uit Oude Tonge ruim 12 miljoen views behaalt op zijn YouTube-kanaal GameplayworldXL. Foto: Instagram. Zie ook: Gio  kan wel omgaan met geld!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GameplayWorldXL
3
Gio Latooy Getuige Van Dramatische Zelfmoordactie Op Snelweg!!

Een schokkende gebeurtenis voor Gio Latooy. De YouTuber was gisteravond getuige van een waarschijnlijke zelfmoordactie door iemand die zich voor een auto wierp. Gio reed in zijn Range Rover in België bij Antwerpen richting Nederland toen op de naastgelegen rijbaan een persoon zich voor een aanstormende auto wierp! Hij werd …

GameplayWorldXL
6
Gio Latooy Koopt Luxe Wagen Van 135.600 Euro – Geschikt Voor Ramkraak!

Alles te danken aan jullie. Thanks. Aldus Gio Latooy in zijn laatste vlog waarin hij een Range Rover Velar First Edition in ontvangst neemt, inclusief een gigantische strik eromheen. Volgens de prijsopgave van landrover.nl kost de Rover maar liefst 135.600 euro. Vanaf dan. Als je iets extra’s wil dan moet je er natuurlijk …

GameplayWorldXL
1
Gio Liegt Voor De Kindertelefoon – Mandy Bestaat Niet, (Gio Wel Overigens)

De hele soapserie rondom het mishandelde meisje Mandy blijkt daadwerkelijk volledig verzonnen te zijn. Gio Latooy geeft in zijn video ‘Uitleg over alles – Liefs Mandy’ toe dat Mandy helemaal niet bestaat. Het is slechts als een promotie bedoeld van De Kindertelefoon! Gio kan je niet helpen Waarom heeft hij …