Gio Latooy Verbijsterd – YouTube-kanaal In Gevaar?!

Gio Latooy
GameplayWorldXL

Gio Latooy

Gio Latooy heeft van YouTube een strike gekregen op zijn kanaal ‘Gio’ (voorheen: GameplayworldXL). Dat is een straf van de videoplatform als je hun regels overtreed. Gio is zich echter van geen kwaad bewust. “Dit slaat nergens op!” aldus de beduusde YouTuber op Snapchat.

“Zo kut om zo enorm afhankelijk te zijn van een website,” twittert hij vervolgens aangeslagen. En: “Ik ga nog even genieten van muziek en me niet te erge zorgen maken, alles komt wel goed.”

Ervaringsdeskundige Acid aka Nathan die al 2 strikes heeft gekregen probeert hem te troosten: “Precies, 1 strike is niets.”

Onthulling: Gio Latooy komt met eigen boek!

Derde strike – kanaal verwijderd

Pas bij de tweede strike heeft het gevolgen: dan mag je 2 weken niets meer uploaden naar je kanaal. Bij een derde houdt het definitief op en wordt je kanaal verwijderd. Zoiets is Ties eerder overkomen, vlak voordat hij de 300.000 abonnees had gehaald. Toen de Limburger opnieuw een kanaal begon had hij in no time die 300k abonnees weer terug. Gio heeft inmiddels ruim 450.000 abonnees!

Zie: Ties kanaal komt niet meer terug

Gio slaat terug: Houd je bek

Een twitteraar die beweert dat hij dit slechts voor de publiciteit doet krijgt de volle laag: “Houd je bek mutsenkutje. Zo ben ik niet.”

Eerder had KingAlert beweert dat er meerdere Youtubers zijn die expres strikes willen krijgen van YouTube om zo juist er beter van te worden. De leraar heeft het echter alleen bij verdachtmakingen gelaten en geen namen genoemd.

Waarvoor Gio zijn strike heeft gekregen is nog niet bekend. Update: inmiddels is de strike weer verwijderd. Foto: Snapchat.

Zie ook: Heeft gluurder Gio naakt gezien? Gio: “Ik hoop het niet!”

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GameplayWorldXL
7
Project Gio ‘Verbijsterend’ en ‘Stukgesponsord’ – Film Gio Afgekraakt!

De eerste recensies van de film Gio Project zijn binnen en ze zijn vernietigend. De Telegraaf schrijft: ‘voor de prijs van een bioscoopkaartje krijgt de kijker ongevraagd het ene na het andere merk in z’n gezicht gewreven.’ En de recensent noemt het zelfs ‘verbijsterend’ dat daar het hele script aan …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Krijgt Eigen Bioscoopfilm!

Gio Latooy is dolenthousiast als hij zijn kijkers vertelt: ik ga een eigen bioscoopfilm maken!’ 4 jaar geleden begon de nog maar 20-jarige Youtuber met filmpjes maken en nu komt dan zijn eigen bioscoopfilm eraan. De rolprent wordt deze zomer opgenomen en moet al in december dit jaar in de …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Bekent: Heeft Zich Zwaar Misdragen!

Kapperszoon Gio Latooy lijkt wel een brave jongen, maar dat is niet altijd het geval geweest. Op Instastories krijgt de in Rotterdam wonende vlogger de vraag van een volger: ‘Is je relatie met je ouders veranderd sinds je bekend bent?’ Gio antwoord: ‘Ik denk dat die vooral sterker is geworden. …