Gio Latooy Publiceerde Geheime Informatie

GameplayWorldXL
4

contract

Gio Latooy is behoorlijk in de fout gegaan! De YouTuber uit Oude Tonge had op zijn Snapchat een foto geplaatst van een brief (of was zijn account gehackt?). Daarop zie je overduidelijk dat die afkomstig is van Divimove, zijn zakelijke vertegenwoordiger. In die brief zie je dat er binnenkort ruim 8600 euro (!) op zijn bankrekening wordt overgemaakt. En dat alleen voor de maand juni. Zelfs zijn adres zag je op de factuur.

Contract details Gio

Dat had Gio niet mogen doen. Wikker.nl kreeg een email van Divimove die vriendelijk verzocht de foto van Gio (die mij was toegestuurd door een lezer) te verwijderen. Het ging om ‘contract details’ die niet openbaar mochten worden gemaakt. Opmerkelijk genoeg vroeg het bedrijf gevestigd in Berlijn niet om het bericht zelf te verwijderen waarin de informatie ook staat.

Sommige lezers betwijfelden de echtheid van de screenshot. Door de reactie van Divimove zelf is er geen reden tot twijfel over deze informatie.

Natuurlijk mag je verwachten dat Divimove ook met Gio contact heeft gezocht en benadrukt dat de rijzende ster in YouTube Nederland niet meer contract gevoelige informatie met leergierige volgers deelt. Toch wel leuk dat de sympathieke kapperszoon dit wereldkundig heeft gemaakt!

Wat verdient YouTuber?

1 van de meest gestelde vragen is nog altijd: wat verdient een YouTuber? Gio heeft hier zelf ongewild antwoord op gegeven. Eerder had hij verteld meer dan modaal te verdienen.

Of dit soort informatie ook bij de komende tentoonstelling in Beeld en Geluid die de Latooys zelf hebben mogen inrichten ook te zien is valt echter te betwijfelen. Dan maar de Snapchat van Gio volgen: Giooo (De gewraakte foto heb ik inmiddels verwijderd. Foto boven is niet van het contract.)

Zie ook: Gio stelt vriendin voor

Hallo, ik ben bang dat we RH moeten geloven. Gio is namelijk ook niet zo dom om dat online te gooien.
Maar is er een manier om die foto terug te halen? Zodat ik de punten van RH kan natrekken en controleren. En dan kan ik ook nog eens zelf op onderzoek uit gaan.

Groeten,
Thom

Als je dat wilt.

Er staan 7 fouten in de factuur (Echter, de foto is weg, dat wordt er iets minder)

1) Kopje “kanaal” wordt met een kleine letter geschreven en de andere 2 kopjes met een hoofdletter.
2) Er wordt een punt notatie gebruikt i.p.v. een komma notatie voor het bedrag na de komma, normaliter gesproken (opmerkelijk, dit komt zelden voor)
3) Grammaticaal klopt niet in de subject m.b.t. de maand juni
4) Onder het kopje omschrijving, verspringt de tekst 1,5 positie naar rechts (met een beetje factureringsprogramma komt dit niet voor)
5) Waarom zou Divimove een Nederlandstalige factuur sturen?
6) Foto weg
7) Foto weg

Foto was niet compleet, maar ik zie nergens staan, “zie bijlage”. Immers content kan ook na de afrekenperiode views op leveren. Dat levert achter de schermen steeds een herrekening op en deze verschillen worden verwerkt in de nieuwe periode afrekening.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GameplayWorldXL
7
Project Gio ‘Verbijsterend’ en ‘Stukgesponsord’ – Film Gio Afgekraakt!

De eerste recensies van de film Gio Project zijn binnen en ze zijn vernietigend. De Telegraaf schrijft: ‘voor de prijs van een bioscoopkaartje krijgt de kijker ongevraagd het ene na het andere merk in z’n gezicht gewreven.’ En de recensent noemt het zelfs ‘verbijsterend’ dat daar het hele script aan …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Krijgt Eigen Bioscoopfilm!

Gio Latooy is dolenthousiast als hij zijn kijkers vertelt: ik ga een eigen bioscoopfilm maken!’ 4 jaar geleden begon de nog maar 20-jarige Youtuber met filmpjes maken en nu komt dan zijn eigen bioscoopfilm eraan. De rolprent wordt deze zomer opgenomen en moet al in december dit jaar in de …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Bekent: Heeft Zich Zwaar Misdragen!

Kapperszoon Gio Latooy lijkt wel een brave jongen, maar dat is niet altijd het geval geweest. Op Instastories krijgt de in Rotterdam wonende vlogger de vraag van een volger: ‘Is je relatie met je ouders veranderd sinds je bekend bent?’ Gio antwoord: ‘Ik denk dat die vooral sterker is geworden. …