Gio Latooy Krijgt Tentoonstelling Bij Beeld en Geluid

GameplayWorldXL
1

Gio latooy

Erkenning voor YouTubers! Beeld en Geluid, het museum van tv en meer op het Mediapark in Hilversum, begint vanaf 7 oktober Let’s YouTube. Dat is een tentoonstelling over en door YouTubers. Elke maand wordt een bekende YouTuber in het zonnetje gezet.

Gio, zijn zus La Melanie en zijn ouders Latooy, hebben als eerste een kamer in het museum gekregen die zijzelf hebben mogen inrichten. Het onderwerp is Your Life, waarmee het museum waarschijnlijk vloggen bedoelen.

Dat kondigde Gio aan in een speciale video. Volgens de jongen uit Oude-Tonge is dit de allereerste keer in de wereld dat er een tentoonstelling is over YouTube. Verder is er onder andere een workshop waar je meer over het maken YouTube-filmpjes kunt leren.

Fanmeeting Beeld en Geluid

Om het feest compleet te maken zal de familie LaTooy 2 keer een fanmeeting bij Beeld en Geluid houden waarvoor je speciale kaarten moet kopen. De Meet & Greet zijn op 9 en 30 oktober. Kaarten kan je vanaf september op de website van Beeld en Geluid bestellen.

De tentoonstelling ingericht door de Latooys zal er 1 maand zijn. Daarna zal een andere bekende YouTuber een kamer in het museum mogen inrichten. De Let’s YouTube tentoonstelling zal er in totaal 9 maanden staan. Naast het onderwerp Your Life komen hierna Gaming, Beauty en Journalistiek aan bod.

Er worden geen namen genoemd van YouTubers die hierna komen maar die zullen ongetwijfeld met bovenstaande onderwerpen te maken hebben.

Zie ook: Gio verdiende in 1 maand 8600 euro?

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GameplayWorldXL
7
Project Gio ‘Verbijsterend’ en ‘Stukgesponsord’ – Film Gio Afgekraakt!

De eerste recensies van de film Gio Project zijn binnen en ze zijn vernietigend. De Telegraaf schrijft: ‘voor de prijs van een bioscoopkaartje krijgt de kijker ongevraagd het ene na het andere merk in z’n gezicht gewreven.’ En de recensent noemt het zelfs ‘verbijsterend’ dat daar het hele script aan …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Krijgt Eigen Bioscoopfilm!

Gio Latooy is dolenthousiast als hij zijn kijkers vertelt: ik ga een eigen bioscoopfilm maken!’ 4 jaar geleden begon de nog maar 20-jarige Youtuber met filmpjes maken en nu komt dan zijn eigen bioscoopfilm eraan. De rolprent wordt deze zomer opgenomen en moet al in december dit jaar in de …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Bekent: Heeft Zich Zwaar Misdragen!

Kapperszoon Gio Latooy lijkt wel een brave jongen, maar dat is niet altijd het geval geweest. Op Instastories krijgt de in Rotterdam wonende vlogger de vraag van een volger: ‘Is je relatie met je ouders veranderd sinds je bekend bent?’ Gio antwoord: ‘Ik denk dat die vooral sterker is geworden. …