Gio Latooy Krijgt Eigen Bioscoopfilm!

GameplayWorldXL
1

Gio Latooy is dolenthousiast als hij zijn kijkers vertelt: ik ga een eigen bioscoopfilm maken!’ 4 jaar geleden begon de nog maar 20-jarige Youtuber met filmpjes maken en nu komt dan zijn eigen bioscoopfilm eraan.

De rolprent wordt deze zomer opgenomen en moet al in december dit jaar in de bioscoop zijn! Dat is een behoorlijk tempo voor een film.

De regisseur en bedenker van dit project Gio is Bas van Teylingen. Hij heeft eerder de film van Dylan Haegens geregisseerd.

Waar de film over gaat? Daar kan Gio niet veel over vertellen. Een tipje van de sluier: zijn ouders Latooy hebben een mooie villa gekocht en besluiten desalniettemin met vakantie te gaan.

Of Gio niet op de villa voor 2 weken wil passen? Nou, je raadt het al: dat wordt een puinhoop!

Zowel bekende YouTubers als BN’ers moeten aan de film gaan meewerken. Benieuwd of het net zo’n geweldig succes wordt als die van Dylan.

Opmerkelijk: de succesvolle YouTuber wil wel gewoon blijven doorvloggen tijdens de opnames van de film. Dat wordt dan een behoorlijke uitdaging.

Van Dylan weten we dat het zoal een enorme opgave is om de film op tijd af te hebben en Enzo Knol heeft jaren geleden een aanbod voor een bioscoopfilm op het laatst afgezegd omdat hij vreesde dat zijn YouTube-kanaal daaronder zou lijden.

Gio ziet het echter zonnig in, net zoals Bas die eerder nog met StuykTV een film wilde maken. Dat laatste lijkt voorlopig niet door te gaan.

Als zijn huidige liefje ook in de film voorkomt, mag ik hopen dat ze eerst een cursus volgt hoe ze van haar nep amerikaanse accentje en de lange s’jes afkomt.

Gio’s eigenschappen als ongeduldigheid en ontevredenheid zal tijdens het maken van zijn film aardig op de proef worden gesteld.

Nog steeds in de aanbieding, wie wil 10.000 likes voor 30 euries? Je kan ze kopen op internet.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GameplayWorldXL
7
Project Gio ‘Verbijsterend’ en ‘Stukgesponsord’ – Film Gio Afgekraakt!

De eerste recensies van de film Gio Project zijn binnen en ze zijn vernietigend. De Telegraaf schrijft: ‘voor de prijs van een bioscoopkaartje krijgt de kijker ongevraagd het ene na het andere merk in z’n gezicht gewreven.’ En de recensent noemt het zelfs ‘verbijsterend’ dat daar het hele script aan …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Bekent: Heeft Zich Zwaar Misdragen!

Kapperszoon Gio Latooy lijkt wel een brave jongen, maar dat is niet altijd het geval geweest. Op Instastories krijgt de in Rotterdam wonende vlogger de vraag van een volger: ‘Is je relatie met je ouders veranderd sinds je bekend bent?’ Gio antwoord: ‘Ik denk dat die vooral sterker is geworden. …

GameplayWorldXL
3
Gio Koopt Alweer Nieuwe Auto – Kapperszoon Leeft Als Miljonair

Kapperszoon Gio Latooy heeft binnen een jaar tijd voor de tweede keer een nieuwe Range Rover gekocht van dik een ton! De vorige SUV had hij in februari dit jaar aangeschaft: de Range Rover Velar First Edition. De reden waarom hij nu deze pantsertank al weer inruilt bij zijn dealer …