Gio Latooy Koopt Luxe Wagen Van 135.600 Euro – Geschikt Voor Ramkraak!

GameplayWorldXL
6

Alles te danken aan jullie. Thanks. Aldus Gio Latooy in zijn laatste vlog waarin hij een Range Rover Velar First Edition in ontvangst neemt, inclusief een gigantische strik eromheen. Volgens de prijsopgave van landrover.nl kost de Rover maar liefst 135.600 euro. Vanaf dan. Als je iets extra’s wil dan moet je er natuurlijk voor betalen. Wielen, een stuur, gaspedaal? Dat gaat je kosten!

Gio is hoe dan ook dolgelukkig dat hij een splinternieuwe bulldozer mag rijden. De vorige limousine was van hetzelfde merk, maar slechts een tweedehandsje.

Ramkraak

Hoewel veel YouTubers erover klagen dat hun video’s als niet geschikt voor adverteerders worden gestempeld zijn er nog steeds video-entertainers die prima verdienen aan hun YouTube-kanaal. Gio is er 1 van. En mochten de inkomsten op den duur tegenvallen dan kan Gio de chique tankwagen nog altijd gebruiken voor een leuke ramkraak op een juwelier.

Dat zal echter niet zo snel gebeuren. Hoewel hij vorig jaar ook al een snelle wagen kocht voor zijn moeder, was er nog genoeg geld over in zijn Dagobert Duck kluizen om zo’n grote aankoop te doen.

Een tijdlang was de kapperszoon uit Oude Tonge op zoek geweest naar een mooi appartement in Rotterdam. Dat heeft tot nog toe niets opgeleverd. De Range Rover die eruitziet als een rijdende bunker zou wat dat betreft ook dienst kunnen doen om erin te slapen.

1 miljoen!

De eerstvolgende hoogtepunt voor de blonde video-artiest zal zijn het behalen van de 1 miljoen abonnees voor zijn kanaal. Met nog iets meer dan 150k te gaan moet het met een beetje geluk nog in 2018 gebeuren! Foto: YouTube. Zie ook: Gio gaat naakt!

Ja en Famke Louise heeft een bijna nieuwe Mercedes gekocht van oktober 2017 met 2.900 km op de teller. Prijs € 32K

Deze Landrover is dus niet splinternieuw. Is van 2017 met iets van 12.000km op de teller. Dat scheelt behoorlijk.

De titel is ook aardig sensatie zoekend van dit artikel.

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GameplayWorldXL
7
Project Gio ‘Verbijsterend’ en ‘Stukgesponsord’ – Film Gio Afgekraakt!

De eerste recensies van de film Gio Project zijn binnen en ze zijn vernietigend. De Telegraaf schrijft: ‘voor de prijs van een bioscoopkaartje krijgt de kijker ongevraagd het ene na het andere merk in z’n gezicht gewreven.’ En de recensent noemt het zelfs ‘verbijsterend’ dat daar het hele script aan …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Krijgt Eigen Bioscoopfilm!

Gio Latooy is dolenthousiast als hij zijn kijkers vertelt: ik ga een eigen bioscoopfilm maken!’ 4 jaar geleden begon de nog maar 20-jarige Youtuber met filmpjes maken en nu komt dan zijn eigen bioscoopfilm eraan. De rolprent wordt deze zomer opgenomen en moet al in december dit jaar in de …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Bekent: Heeft Zich Zwaar Misdragen!

Kapperszoon Gio Latooy lijkt wel een brave jongen, maar dat is niet altijd het geval geweest. Op Instastories krijgt de in Rotterdam wonende vlogger de vraag van een volger: ‘Is je relatie met je ouders veranderd sinds je bekend bent?’ Gio antwoord: ‘Ik denk dat die vooral sterker is geworden. …