Gio Latooy Koopt Luxe Wagen Van 135.600 Euro – Geschikt Voor Ramkraak!

GameplayWorldXL
6

Alles te danken aan jullie. Thanks. Aldus Gio Latooy in zijn laatste vlog waarin hij een Range Rover Velar First Edition in ontvangst neemt, inclusief een gigantische strik eromheen. Volgens de prijsopgave van landrover.nl kost de Rover maar liefst 135.600 euro. Vanaf dan. Als je iets extra’s wil dan moet je er natuurlijk voor betalen. Wielen, een stuur, gaspedaal? Dat gaat je kosten!

Gio is hoe dan ook dolgelukkig dat hij een splinternieuwe bulldozer mag rijden. De vorige limousine was van hetzelfde merk, maar slechts een tweedehandsje.

Ramkraak

Hoewel veel YouTubers erover klagen dat hun video’s als niet geschikt voor adverteerders worden gestempeld zijn er nog steeds video-entertainers die prima verdienen aan hun YouTube-kanaal. Gio is er 1 van. En mochten de inkomsten op den duur tegenvallen dan kan Gio de chique tankwagen nog altijd gebruiken voor een leuke ramkraak op een juwelier.

Dat zal echter niet zo snel gebeuren. Hoewel hij vorig jaar ook al een snelle wagen kocht voor zijn moeder, was er nog genoeg geld over in zijn Dagobert Duck kluizen om zo’n grote aankoop te doen.

Een tijdlang was de kapperszoon uit Oude Tonge op zoek geweest naar een mooi appartement in Rotterdam. Dat heeft tot nog toe niets opgeleverd. De Range Rover die eruitziet als een rijdende bunker zou wat dat betreft ook dienst kunnen doen om erin te slapen.

1 miljoen!

De eerstvolgende hoogtepunt voor de blonde video-artiest zal zijn het behalen van de 1 miljoen abonnees voor zijn kanaal. Met nog iets meer dan 150k te gaan moet het met een beetje geluk nog in 2018 gebeuren! Foto: YouTube. Zie ook: Gio gaat naakt!

Ja en Famke Louise heeft een bijna nieuwe Mercedes gekocht van oktober 2017 met 2.900 km op de teller. Prijs € 32K

Deze Landrover is dus niet splinternieuw. Is van 2017 met iets van 12.000km op de teller. Dat scheelt behoorlijk.

De titel is ook aardig sensatie zoekend van dit artikel.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GameplayWorldXL
3
Gio Latooy Getuige Van Dramatische Zelfmoordactie Op Snelweg!!

Een schokkende gebeurtenis voor Gio Latooy. De YouTuber was gisteravond getuige van een waarschijnlijke zelfmoordactie door iemand die zich voor een auto wierp. Gio reed in zijn Range Rover in België bij Antwerpen richting Nederland toen op de naastgelegen rijbaan een persoon zich voor een aanstormende auto wierp! Hij werd …

GameplayWorldXL
1
Gio Liegt Voor De Kindertelefoon – Mandy Bestaat Niet, (Gio Wel Overigens)

De hele soapserie rondom het mishandelde meisje Mandy blijkt daadwerkelijk volledig verzonnen te zijn. Gio Latooy geeft in zijn video ‘Uitleg over alles – Liefs Mandy’ toe dat Mandy helemaal niet bestaat. Het is slechts als een promotie bedoeld van De Kindertelefoon! Gio kan je niet helpen Waarom heeft hij …

GameplayWorldXL
4
KingAlert: ‘Gio Latooy Liegt’ – YouTuber Gaat Over Op Fake Drama

Het lijkt erop dat Gio ronduit leugens aan het verspreiden is ter wille van het aantal views. Dat kan je opmaken uit de laatste aflevering van Pauls’ KingAlert. Het gaat om Gio’s video waarin hij een fan onverwacht opzoekt. Hij had een brief gekregen van een meisje Mandy waarin ze …