Gio Latooy Koopt Appartement Van Half Miljoen Euro!

gio latooy
6

‘Ik heb enorm lang gewacht om deze video te maken. Het is eindelijk gelukt!’  Een zielsgelukkige Gio Latooy vertelt in zijn vlog ´Dit is het huis wat ik gekocht heb + plus zwembad´ dat hij een huis (hij bedoet een appartement) gekocht heeft.

Daar was de kapperszoon al maanden mee bezig, maar nu is het eindelijk rond. Waarom het zolang heeft geduurd voordat de koop kon worden gesloten vertelt Gio niet. Wellicht moest de hypotheek nog rondkomen?

De succes-YouTuber laat vervolgens een foto zien die rechtstreeks van de makelaarssite Jaap.nl over is genomen. Daar valt op te maken dat het appartement in Rotterdam staat en te koop stond voor 535.000 euro! De badkamer en keuken die erin zat gaat er nog uit, want dat voldoet niet aan de smaak van de tiener-YouTuber. Het mooie onderkomen met een gezamenlijke zwembad heeft uitzicht op de Erasmusbrug wat ‘ik zo graag wilde’, aldus een uitzinnige Gio.

Vanaf het moment dat hij voor het eerst het appartement binnenliep was hij verkocht. Gio voegt er nog aan toe: ´Zonder Youtube was het niet gelukt.´ Het duurt nog een paar maanden voordat hij erin kan. En waar kan hij zijn Range Rover kwijt? In het zwembad natuurlijk! Zie ook: Gio Latooy tikt al eerste tiener-YouTuber de 1 miljoen abonnees aan! 

Hoi lieve gio ik ben je aller grootste fan mag ik jou een vraag stellen mijn vraag is mag alstublieft je huis aders waar je nu in Rotterdam woont graag ik heb hier op de groep van nieuw Rijssen Burg heb ik een verrassing voor jou liggen hier op langbroekerdijk 2 in driebergenrijssen burg

Ja, dat bedoel ik dus. € 2.000,00 noem ik nou niet bepaald op een houtje bijten. Maar mijn levensstandaard ligt dan ook een stuk lager dan een stel rijke Nederlandse YouTube’rs. En ik wil mij niet laven aan hebzucht.

Alsof huidige inkomsten van YouTube, merchandise en campagnes je zomaar kan doortrekken naar je 67ste waarna je dan AOW krijgt. Mwaa, denk het niet. Gio kan later alsnog het kappersvak in, met zijn vader als leermeester. In stenen beleggen is een wijs besluit. De servicekosten zijn minder. hahaha. Wel grappig dat de “Kop van Zuid” waar zijn appartement staat, een gemiddeld inkomen heeft van bruto € 22.500 Euuh bij de bank krijg je niet meer dan factor 3,5 – 4,0. Gio kan dat wel betalen, maar die ‘makelaarsstaatjes’ kloppen niet helemaal.

Binnen een paar jaar kunnen Gio en Enzo met pensioen of ze moeten gewoon wat minder hebzuchtig doen en met wat minder tevreden zijn. Dat kan ook. Over geld hoeven ze zich geen zorgen te maken.

Dat snap ik (ook wel). Alleen als je eenmaal iets hebt wil je toch bij de volgende aankoop weer iets groters/duurders? Zo zitten de meeste mensen in elkaar. Tussen je 35 en 67ste levensjaar op een houtje bijten van netto € 2.000,00 per maand (niet geindexeerd) dat steekt. Maar ja, ze kunnen dan wel terugkijken op een prachtige tijd. Wie weet verkoopt oude verhalen ook nog eens goed. Het is net als bij topsport, op een bepaalde leeftijd ben je uit gerangeerd en dient een jongere generatie zich aan, die kijkertjes/fans aan zich binden.

Op een houtje bijten = meer dan 10 jaar lang onbetaald in Russische werkkampen doorbrengen op een paar aardappels per dag. Nederlandse YouTube’rs hebben niet eens in de gaten hoeveel comfort ze wel niet kunnen kopen met al dat geld. Want daar gaat het eindelijk gewoon om. Comfort. Maar als ik dan toch ”rijk” zou zijn, dan koop ik wel een stukje grond (kavel) en bouw er een houten cabin.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

gio latooy
Heeft Gio Latooy Het Coronavirus – En Heeft Hij Anderen Ermee Besmet?

Gio Latooy heeft nogal wat kritiek over zich heen gekregen nadat hij ziek naar een feestje is geweest. Hij had al keelpijn op Ibiza, maar is ondanks dat gewoon na in Nederland te zijn teruggekeerd naar een feestje gegaan. Daarbij overtreed hij een belangrijke regel in de strijd tegen corona: …

gio latooy
19
Wat Verdient Vlogger Gio Latooy Met YouTube?

Gio Latooy laat in zijn laatste video “Wat verdien je nou echt als YouTuber?” zien wat hij nu met Youtube verdient. Hij meent de eerste te zijn die dit laat zien, maar in het verleden heeft David Harms ook al een inkijkje gegeven. Gio geeft inzicht in 3 vlogs waar …

GameplayWorldXL
7
Project Gio ‘Verbijsterend’ en ‘Stukgesponsord’ – Film Gio Afgekraakt!

De eerste recensies van de film Gio Project zijn binnen en ze zijn vernietigend. De Telegraaf schrijft: ‘voor de prijs van een bioscoopkaartje krijgt de kijker ongevraagd het ene na het andere merk in z’n gezicht gewreven.’ En de recensent noemt het zelfs ‘verbijsterend’ dat daar het hele script aan …