Gio Latooy Kan Wel Omgaan Met Geld -‘Ik Gooi Geen Geld Uit Auto’s’

GameplayWorldXL
10

Gio Latooy heeft geprikkeld gereageerd op commentaren onder zijn video ‘Mijn allereerste auto gekocht’. Kijkers verwijten hem dom bezig te zijn met zijn geld. Zijn reactie op Twitter: ‘Deze auto is een investering. (…) Deze auto is mijn enige kostenpost in mijn bedrijf per maand, ik betaal liever mijn geld daaraan dan dat ik dat doe aan de belasting.’

Gio verdiende 8600 euro

Hij vertelt in zijn lange reactie ook dat niemand weet hoeveel er bij hem binnenkomt. Dat laatste klopt niet helemaal. En dat komt omdat er waarschijnlijk door een hack op zijn account gegevens over zijn verdiensten eventjes online zijn gekomen. Het gaat om een brief van Divimove, zijn zakelijke vertegenwoordiger. Die mailde hem dat hij in 1 maand 8600 euro had verdient.

Zie ook: Wat verdient Gio Latooy?

Quakers

Iedere maand zal dat weer anders zijn. Een deel komt van YouTube zelf, maar zeker in het geval van Gio een ander deel van zijn inkomsten heeft te maken met sponsoring van zijn video’s. Een aardige bijverdienste zal zijn de reclame die hij onlangs maakte voor Quaker’s Cruesly. Nog steeds zie je pakken met zijn afbeelding erop in de supermarkt.

Daarnaast heeft hij weer een rolletje in een film gespeeld en zal de uitgave van zijn boek ‘Gio, Melanie en de Latooy’s’ ook niet nadelig zijn geweest voor zijn portemonnee.

Hoeveel hij dus iedere maand verdient is zo niet te zeggen. Hij verdient wel meer dan modaal. Dat valt tevens op te maken uit zijn volgende opmerking: ‘Uiteraard verdien ik meer dan de helft van mijn inkomen aan de belasting.’ Hij doelt daarmee op de hoogste belastingschijf van 52%. Hoe meer je verdient, hoe hoger de belastingschijf. De laagste is 32%

67.000 euro

Om in die belastingschijf  van 52% te vallen moet je minimaal 67.000 euro per jaar verdienen. Voor een talentvolle videomaker van net 18 jaar een uitzonderlijke prestatie! Daar mag hij best trots op zijn. Zie ook: Gio’s moeder Louise Latooy in schokkende foto.

 

Is er een familie offensief begonnen! Lijkt er wel verdacht veel op als ik de statistieken bekijk van deze site. Van de nieuwe commentaren ga ik nog harder gapen.

Ik zie dat je weinig zinnigs erop terug hebt.
Dat zegt genoeg over je intelligentie.
Met je zogenaamde onderbouwingen op deze site hahahah
Alleen maar kunnen gapen.

Jawel hoor, jullie antwoorden en stellingen haal ik voor het grootste deel zo onderuit (weerleggen) maar waarom zou ik? Als je fijn wilt schrijven vooral doen. De strekking en intentie van wat ik schreef wordt door jullie niet begrepen. Jullie inlevingsvermogen wat er geschreven wordt dringt niet door. Het woord “hoerenbak” wordt ook verkeerd opgevat. Uiteraard is het een mooie auto, maar in het totale beeld (in de context) begrijpen jullie deze uitdrukking niet. Steekwoorden: jongeman Gio, grillige YouTube in de toekomst, geen rijbewijs, dure auto, tijdelijke fame, toekomst onbestendig in werk en inkomen etc. etc. Dus gewoon een “hoerenbak” ! Si assez ?

Weer een idiote vergelijking
Of je een huis koopt voor de prijs van deze auto..
Ja koop je een Porsche van 200000 Euro dan lukt het wel.
Maar meestal hebben deze mensen dan al een huis.
Zie Enzo Knol.
Hij weet heus wel wat hij doet hoor.
Stop a.u.b. nu met je idiote opmerkingen.
Je maakt jezelf belachelijk.
Jaloers mannetje van waarschijnlijk een jaar of 20 die zelf niets bereikt heeft tot nu toe.

PP en KS leuk dat jullie reageren.

Ik moet wel erg hard gapen na het lezen van jullie tekst!Hoe komt dat zo? Liever stenen dan blik op rubberen banden. Maar ja, ook dat begrijpen jullie niet.

Ha ha RH wordt steeds dommer met zijn teksten.
Wie denk je wel dat je bent.
Met stenen bedoel je een huis.
Ja dat gaat lukken voor die prijs hahaha.
Elke onderneming heeft een auto op de zaak hoor.
Kan jij een huis kopen voor plus minus 40.000 euro

RH is inderdaad verkeerd ingelicht.
Hij heeft niet goed opgelet op school
Investeren doet u als u bedrijfsmiddelen koopt. Bedrijfsmiddelen zijn goederen die u gedurende een langere periode gebruikt voor uw onderneming. Bijvoorbeeld een machine, een vrachtwagen of een computer.
Dat heeft dus niets met meerwaarde te maken of collectors item.

Gio groeit gestaag maar niet extreem hard met zijn subscribers. De prognose van nu is dat medio juni 2018 Gio 1 miljoen subscribers heeft. Zijn views met 10 miljoen per maand is nog altijd ruim factor 3 tot 3,5 minder als Enzo Knol.
Een auto is een investering! Hier slaat Gio de plank volledig mis. Of je moet een auto als collectors item kopen met mogelijke meerwaarde op termijn (belegging). De hoogste afschrijvingskosten voor een particulier is een auto! Een auto is geen investering maar een afnemend bezit in geldwaarde. Beetje raar om op voorhand al zo’n dure auto te kopen. Hij spoelt duizenden euro’s per maand door het toilet. Als je op je 50-ste wil stopppen met werken kan je beter nu al dat weggespoelde geld van de afschrijving van je auto sparen dan zo’n “hoerenbak” Dit geldt ook voor Enzo. Doet mij denken aan Peter Jan Rens, roem als je jong bent en berooid als je ouder bent. YouTube (internet) is grillig. Ik zie het niet gebeuren dat hij na zijn 30ste nog even veel verdiend als de “gouden jaren” van nu. Zijn auto is trouwens niet nieuw (maar dat geeft niet) kijk maar naar de banden en naar de kilometerstanden die in zijn video zijn geblurred.

Wat zie ik toch al tijd een groot gefrustreerd mannetje in RH.
Jaloezie en denken dat hij alles beter weet.
Vergelijkingen die nergens op slaan.
Als You Tuber heb je bijna geen kosten dus alles wat er binnenkomt is OMZET.
Geen bedrijfspand geen inventaris.
Inventaris in een zaak is trouwens ook een investering.
Als je dat niet hebt dan is een auto een investering oftewel een kostenpost die je winst naar beneden drukt zodat je minder naar de belasting hoeft te brengen.
Het woord hoerenbak is ook een lachertje.
Wat had deze jongen dan moeten kopen?
Voor 40,000 euro ex BTW heb je al een Range Rover.
Dus waar praat je over.
En met 10 miljoen views in de maand plus is dat geen absurd bedrag.
Ik zag dat er al veel meer mensen op je commentaar afgeven.
Laat je helpen bij een psycholoog zou ik zeggen.

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GameplayWorldXL
7
Project Gio ‘Verbijsterend’ en ‘Stukgesponsord’ – Film Gio Afgekraakt!

De eerste recensies van de film Gio Project zijn binnen en ze zijn vernietigend. De Telegraaf schrijft: ‘voor de prijs van een bioscoopkaartje krijgt de kijker ongevraagd het ene na het andere merk in z’n gezicht gewreven.’ En de recensent noemt het zelfs ‘verbijsterend’ dat daar het hele script aan …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Krijgt Eigen Bioscoopfilm!

Gio Latooy is dolenthousiast als hij zijn kijkers vertelt: ik ga een eigen bioscoopfilm maken!’ 4 jaar geleden begon de nog maar 20-jarige Youtuber met filmpjes maken en nu komt dan zijn eigen bioscoopfilm eraan. De rolprent wordt deze zomer opgenomen en moet al in december dit jaar in de …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Bekent: Heeft Zich Zwaar Misdragen!

Kapperszoon Gio Latooy lijkt wel een brave jongen, maar dat is niet altijd het geval geweest. Op Instastories krijgt de in Rotterdam wonende vlogger de vraag van een volger: ‘Is je relatie met je ouders veranderd sinds je bekend bent?’ Gio antwoord: ‘Ik denk dat die vooral sterker is geworden. …