Gio Latooy Installeert Lift In Zijn Villa

gio latooy

Hoe decadent kan je het hebben? Gio Latooy is van plan een glazen lift in zijn onlangs aangeschafte villa te bouwen. Zo krijgen we te horen in zijn laatste vlog.

Dat de villa slechts 2 verdiepingen heeft lijkt de succesvolle YouTuber niet daarvan te weerhouden. Dus hoe moeten we dat voor ons zien? Gio zit in de woonkamer en gaat naar bed.

Dan neemt hij de glazen lift om 1 verdieping naar boven te gaan. Is Gio aartslui geworden? Dat natuurlijk niet, het staat gewoon cool. Je mag ervan uitgaan dat de lift uiteindelijk helemaal niet gebruikt wordt zodra de nieuwigheid ervanaf is.

De verkoper van de lift vertelt dat het handig is bij mogelijke verkoop aan iemand van 50, want die kan er dan nog tientallen jaren in leven. Je zou zeggen: laat de volgende koper van dit 1.2 miljoen euro kostende optrekje dat maar betalen.

Hoe dan ook, hoewel Gio Latooy zeker niet de succesvolste vlogger van Nederland is (hij moet Enzo Knol en Don de Jong voor laten gaan) financieel lijkt het voor de jonge YouTuber niet op te kunnen.

gio latooy
Gio Koopt Ferrari Speciale, Nieuwprijs Van Bijna 300.000 Euro

“Een dag die ik nooit ga vergeten. 8 jaar lang Youtube; ik ben never nooit gestopt.” Gio Latooy heeft weer een hoogtepunt in zijn leven bereikt. Hoewel Gio Latooy dit jaar zijn nieuwe villa van 1.2 miljoen euro heeft betrokken is er toch nog wat in zijn portemonnee over voor …

gio latooy
Vader Latooy Dreigt Failliet Te Gaan. Kan Gio Hem Nog Redden?

Gio Latooy krijgt nogal wat negatieve reacties over zich heen nadat zijn vader onthulde dat hij in financiĆ«le problemen zit. Vader Latooy heeft een kapperszaak en doordat hij vanwege corona dicht moet lijdt hij maandelijks 11.000 euro verlies. Van de overheid krijgt hij slechts 2400 euro gecompenseerd. Daardoor dreigt pa …

gio latooy
Gio Latooy Te Zien In TV-programma MarbleMania

Gio Latooy kan eindelijk onthullen met welk geheim project hij bezig was. Op Instagram onthult de vlogger: “Ik heb superleuk nieuws; Ik ben namelijk elke donderdag vanaf 21 januari te zien op SBS om 21:30 bij het programma Marblemania. Superleuk, jullie gaan in het programma precies zien wat ik daar …