Gio Latooy En Juultje – Is Het Uit Of Grootste Prank Tot Nog Toe?!

gio latooy
6

Het is uit tussen Gio en Juultje. Lees de update: Gio en Juultje weer bij elkaar!?

Dat is in ieder geval dat Gio en Juultje ons blijkbaar willen doen geloven. Zowel Gio als Juultje hebben alle foto’s van elkaar op Instagram verwijderd! Vragen van kijkers zijn tot nog toe niet beantwoord door de beide ex-geliefden. Zijn ze echt uit elkaar of is dit een stunt van de populaire YouTuber?

Uit tussen Gio en Juultje?

Een week geleden nog konden ze niet van elkaar afblijven. Toen waren ze op vakantie in Griekenland op een prachtige locatie. Daar konden de volgers van Gio heerlijk van meegenieten door de vlogs die de blonde YouTuber daar opnam. Met titels als ‘Dit vind ik zo leuk aan haar!’ En: ‘Zoenen in de lucht’ doen niets vermoeden dat de relatie tussen Gio en Juultje uit zou zijn. Maar aan de andere kant: als je elkaars foto’s gaat verwijderen op je Instagram moet er wel iets aan de hand zijn.

Moeder Latooy zwanger

Is dit weer een gedurfde stunt van Gio Latooy om zijn kijkcijfers op pijl te houden? Eerder had hij beweert dat zijn moeder zwanger was (bleek 1 april te zijn). En op 20 juli twittert de jongen uit Oude Tonge: ‘Het moet weer even 1 april worden, ik zit vol met ideeën’. Ook twittert hij nogal opzichtig een huilende emoticon. Daaronder geschokte reacties dat dit een verwijzing is naar zijn breuk met Juultje. Die reacties worden door Gio bewust niet beantwoord.

Als Gio en ‘zijn’ Juultje geheim hebben willen houden dat het uit is dan ga je natuurlijk niet alle foto’s van elkaar op Instagram verwijderen. Het was dus een duidelijke en bewuste actie die de gewenste reacties op social media teweeg heeft gebracht. Iedereen praat erover, tot aan KingAlert toe!

Juultje ging vreemd

Update: inmiddels heeft Gio een video geupload waarin hij duidelijk maakt dat de relatie daadwerkelijk over en uit is. Volgens KingAlert is Juultje vreemd gegaan! Lees dit: Gio en Juultje nu echt uit elkaar.

Lol wat een toeval, in de zelfde week breken Milan & Jill ook al hun relatie, afgesproken werk, een prank die te ver gaat of realiteit? Nobody knows..

Wat heeft dit met aandacht trekken te maken.
Als de geruchten kloppen wat er gebeurd is dan is het toch logisch dat hij even tijd voor zichzelf neemt.
Ik heb hem vaak genoeg mee gemaakt op meetings en een ADHD persoontje is hij allerminst.

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gio latooy
Gio Latooy Voor Het Eerst Sinds 2 Jaar Geen Vlog

Gio Latooy en zijn vriendin hebben het coronavirus flink te pakken. Nadat ze beiden positief warengetest op het virus zijn ze in zelfisolatie gegaan. Maar ze zijn er ook behoorlijk ziek van, zozeerzelfs dat Gio even geen vlog meer kan maken. “De koorts, keelpijn, hoofdpijn zijn te heftig om überhaupt …

gio latooy
Gio Koopt Ferrari Speciale, Nieuwprijs Van Bijna 300.000 Euro

“Een dag die ik nooit ga vergeten. 8 jaar lang Youtube; ik ben never nooit gestopt.” Gio Latooy heeft weer een hoogtepunt in zijn leven bereikt. Hoewel Gio Latooy dit jaar zijn nieuwe villa van 1.2 miljoen euro heeft betrokken is er toch nog wat in zijn portemonnee over voor …

gio latooy
Gio Latooy Installeert Lift In Zijn Villa

Hoe decadent kan je het hebben? Gio Latooy is van plan een glazen lift in zijn onlangs aangeschafte villa te bouwen. Zo krijgen we te horen in zijn laatste vlog. Dat de villa slechts 2 verdiepingen heeft lijkt de succesvolle YouTuber niet daarvan te weerhouden. Dus hoe moeten we dat …