Gio Latooy En Juultje – Is Het Uit Of Grootste Prank Tot Nog Toe?!

gio latooy
6

Het is uit tussen Gio en Juultje. Lees de update: Gio en Juultje weer bij elkaar!?

Dat is in ieder geval dat Gio en Juultje ons blijkbaar willen doen geloven. Zowel Gio als Juultje hebben alle foto’s van elkaar op Instagram verwijderd! Vragen van kijkers zijn tot nog toe niet beantwoord door de beide ex-geliefden. Zijn ze echt uit elkaar of is dit een stunt van de populaire YouTuber?

Uit tussen Gio en Juultje?

Een week geleden nog konden ze niet van elkaar afblijven. Toen waren ze op vakantie in Griekenland op een prachtige locatie. Daar konden de volgers van Gio heerlijk van meegenieten door de vlogs die de blonde YouTuber daar opnam. Met titels als ‘Dit vind ik zo leuk aan haar!’ En: ‘Zoenen in de lucht’ doen niets vermoeden dat de relatie tussen Gio en Juultje uit zou zijn. Maar aan de andere kant: als je elkaars foto’s gaat verwijderen op je Instagram moet er wel iets aan de hand zijn.

Moeder Latooy zwanger

Is dit weer een gedurfde stunt van Gio Latooy om zijn kijkcijfers op pijl te houden? Eerder had hij beweert dat zijn moeder zwanger was (bleek 1 april te zijn). En op 20 juli twittert de jongen uit Oude Tonge: ‘Het moet weer even 1 april worden, ik zit vol met ideeën’. Ook twittert hij nogal opzichtig een huilende emoticon. Daaronder geschokte reacties dat dit een verwijzing is naar zijn breuk met Juultje. Die reacties worden door Gio bewust niet beantwoord.

Als Gio en ‘zijn’ Juultje geheim hebben willen houden dat het uit is dan ga je natuurlijk niet alle foto’s van elkaar op Instagram verwijderen. Het was dus een duidelijke en bewuste actie die de gewenste reacties op social media teweeg heeft gebracht. Iedereen praat erover, tot aan KingAlert toe!

Juultje ging vreemd

Update: inmiddels heeft Gio een video geupload waarin hij duidelijk maakt dat de relatie daadwerkelijk over en uit is. Volgens KingAlert is Juultje vreemd gegaan! Lees dit: Gio en Juultje nu echt uit elkaar.

Lol wat een toeval, in de zelfde week breken Milan & Jill ook al hun relatie, afgesproken werk, een prank die te ver gaat of realiteit? Nobody knows..

Wat heeft dit met aandacht trekken te maken.
Als de geruchten kloppen wat er gebeurd is dan is het toch logisch dat hij even tijd voor zichzelf neemt.
Ik heb hem vaak genoeg mee gemaakt op meetings en een ADHD persoontje is hij allerminst.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

gio latooy
2
Gio En Juultje Weer Bij Elkaar?! Ruzie Op Komst Binnen Familie Latooy?

Gio: ‘Misschien denken jullie: waarom nemen jullie deze video op?’ Juultje: ‘En dit is de reden.’ Kort gezegd: ze zijn weer samen! Totdat ze weer ruzie krijgen. In de video ‘Dus…hoe zit het tussen ons’ probeert Gio uit te leggen waarom eerst een hoop drama is veroorzaakt dat het uit …

gio latooy
2
Heeft Gio Latooy YouTube Nog Wel Nodig?

Gio ploft op bed in een hotel in Amsterdam en zucht: ‘Ik kan echt niet wachten om weer video’s op te nemen.’ Zijn YouTube-kanaal staat al iets van een week droog omdat de reclamedeals voorrang krijgen. Gio Latooy is even naar Rome op en neer gevlogen om reclame te maken voor …

gio latooy
Gio Latooy Uit Trending Gezet!

Gio – de Justin Bieber van Oude Tonge- is met zijn laatste vlog door YouTube onverbiddelijk uit de trendinglijst gezet. Het filmpje ‘Hoe denken wij over onze exen?! – Fuck or Kill’ had gisteren net de felbegeerde nummer 1 positie bereikt toen het noodlot toesloeg. Vandaag is hij in 1 …