Gio Latooy En Juultje – Is Het Uit Of Grootste Prank Tot Nog Toe?!

gio latooy
6

Het is uit tussen Gio en Juultje. Lees de update: Gio en Juultje weer bij elkaar!?

Dat is in ieder geval dat Gio en Juultje ons blijkbaar willen doen geloven. Zowel Gio als Juultje hebben alle foto’s van elkaar op Instagram verwijderd! Vragen van kijkers zijn tot nog toe niet beantwoord door de beide ex-geliefden. Zijn ze echt uit elkaar of is dit een stunt van de populaire YouTuber?

Uit tussen Gio en Juultje?

Een week geleden nog konden ze niet van elkaar afblijven. Toen waren ze op vakantie in Griekenland op een prachtige locatie. Daar konden de volgers van Gio heerlijk van meegenieten door de vlogs die de blonde YouTuber daar opnam. Met titels als ‘Dit vind ik zo leuk aan haar!’ En: ‘Zoenen in de lucht’ doen niets vermoeden dat de relatie tussen Gio en Juultje uit zou zijn. Maar aan de andere kant: als je elkaars foto’s gaat verwijderen op je Instagram moet er wel iets aan de hand zijn.

Moeder Latooy zwanger

Is dit weer een gedurfde stunt van Gio Latooy om zijn kijkcijfers op pijl te houden? Eerder had hij beweert dat zijn moeder zwanger was (bleek 1 april te zijn). En op 20 juli twittert de jongen uit Oude Tonge: ‘Het moet weer even 1 april worden, ik zit vol met ideeën’. Ook twittert hij nogal opzichtig een huilende emoticon. Daaronder geschokte reacties dat dit een verwijzing is naar zijn breuk met Juultje. Die reacties worden door Gio bewust niet beantwoord.

Als Gio en ‘zijn’ Juultje geheim hebben willen houden dat het uit is dan ga je natuurlijk niet alle foto’s van elkaar op Instagram verwijderen. Het was dus een duidelijke en bewuste actie die de gewenste reacties op social media teweeg heeft gebracht. Iedereen praat erover, tot aan KingAlert toe!

Juultje ging vreemd

Update: inmiddels heeft Gio een video geupload waarin hij duidelijk maakt dat de relatie daadwerkelijk over en uit is. Volgens KingAlert is Juultje vreemd gegaan! Lees dit: Gio en Juultje nu echt uit elkaar.

Lol wat een toeval, in de zelfde week breken Milan & Jill ook al hun relatie, afgesproken werk, een prank die te ver gaat of realiteit? Nobody knows..

Wat heeft dit met aandacht trekken te maken.
Als de geruchten kloppen wat er gebeurd is dan is het toch logisch dat hij even tijd voor zichzelf neemt.
Ik heb hem vaak genoeg mee gemaakt op meetings en een ADHD persoontje is hij allerminst.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

gio latooy
Heeft Gio Latooy Het Coronavirus – En Heeft Hij Anderen Ermee Besmet?

Gio Latooy heeft nogal wat kritiek over zich heen gekregen nadat hij ziek naar een feestje is geweest. Hij had al keelpijn op Ibiza, maar is ondanks dat gewoon na in Nederland te zijn teruggekeerd naar een feestje gegaan. Daarbij overtreed hij een belangrijke regel in de strijd tegen corona: …

gio latooy
19
Wat Verdient Vlogger Gio Latooy Met YouTube?

Gio Latooy laat in zijn laatste video “Wat verdien je nou echt als YouTuber?” zien wat hij nu met Youtube verdient. Hij meent de eerste te zijn die dit laat zien, maar in het verleden heeft David Harms ook al een inkijkje gegeven. Gio geeft inzicht in 3 vlogs waar …

GameplayWorldXL
7
Project Gio ‘Verbijsterend’ en ‘Stukgesponsord’ – Film Gio Afgekraakt!

De eerste recensies van de film Gio Project zijn binnen en ze zijn vernietigend. De Telegraaf schrijft: ‘voor de prijs van een bioscoopkaartje krijgt de kijker ongevraagd het ene na het andere merk in z’n gezicht gewreven.’ En de recensent noemt het zelfs ‘verbijsterend’ dat daar het hele script aan …