Gio Latooy boekt reis naar New York voor 40 dollar! Hoe doet hij dat?

GameplayWorldXL
3

Gio latooy

Aangenomen dat de reis van Gio Latooy naar New York betaald is door Eurosport dan heeft die trip met verblijf hem slechts 40 dollar gekost. En de kapperszoon had zelfs voor niks erheen kunnen gaan!

Gio beroofd

Hij had zich namelijk gewillig laten beroven door twee ‘rappers’. Toen Gio buiten zijn hotel stond kwamen 2 bijzondere types op hem af die hun muziek wilden promoten. Ze hadden de vlogger/gamer natuurlijk zien staan filmen. Eentje bood zelfs een cd aan. Tot zo ver ging alles goed.

Totdat de rapper alsnog geld vroeg voor die cd. Gio haalde zijn portemonnee tevoorschijn. Nog voordat Gio zelf iets kon beslissen wat hij wilde geven griste het geboefte een bankbiljet van 20 dollar uit zijn portemonnee.

En omdat die toch open bleef (Gio bleef als aan de grond genageld staan) werd er nog een biljet eruit getoverd. Weer 20 dollar armer. Waarschijnlijk werd de jongen uit Oude-Tonge toen wakker en verdwenen de randfiguren snel. Gio kon niks beginnen tegen de 2 flink gespierde mannen en liet het erbij.

En ’s avonds beluisterde hij even wat er op de cd stond. “We’re moving that money” klikt er uit de speaker. “Tja, niet echt mijn muzieksmaak”, aldus Gio.  Op 7 oktober zijn Gio, Melanie en ouders (kort gezegd: de familie Latooy) te bewonderen bij Beeld & Geluid in Hilversum. Gelieve geen cd’s mee te brengen! Foto: YouTube.

En voor alle YouTube kijkertjes welke ooit een ander land buiten Nederland bezoekt er is maar 1 advies. Ga altijd op stap met 2 of 3 portemonnees. Je “hoofd portemonnee” bewaar je het meeste geld en je pasjes. Deze tover je eigenlijk nooit te voorschijn. Je “dag” portemonnee stop je wat geld in en maximaal 1 bankpas en je identiteitsbewijs. Mocht het geld op zijn dan vul je deze aan vanuit je hoofd portemonnee, uiteraard geheel buiten zicht van anderen. Het “boeven trucje” wat Gio is overkomen gebeurt dagelijks daar en overal op de wereld. Heeft hij nog geluk gehad, was het rustiger geweest op straat dan hadden zij zijn portemonnee ook ingepikt als wederdienst voor 2 cd’s met flutmuziek. Duur grapje.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GameplayWorldXL
7
Project Gio ‘Verbijsterend’ en ‘Stukgesponsord’ – Film Gio Afgekraakt!

De eerste recensies van de film Gio Project zijn binnen en ze zijn vernietigend. De Telegraaf schrijft: ‘voor de prijs van een bioscoopkaartje krijgt de kijker ongevraagd het ene na het andere merk in z’n gezicht gewreven.’ En de recensent noemt het zelfs ‘verbijsterend’ dat daar het hele script aan …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Krijgt Eigen Bioscoopfilm!

Gio Latooy is dolenthousiast als hij zijn kijkers vertelt: ik ga een eigen bioscoopfilm maken!’ 4 jaar geleden begon de nog maar 20-jarige Youtuber met filmpjes maken en nu komt dan zijn eigen bioscoopfilm eraan. De rolprent wordt deze zomer opgenomen en moet al in december dit jaar in de …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Bekent: Heeft Zich Zwaar Misdragen!

Kapperszoon Gio Latooy lijkt wel een brave jongen, maar dat is niet altijd het geval geweest. Op Instastories krijgt de in Rotterdam wonende vlogger de vraag van een volger: ‘Is je relatie met je ouders veranderd sinds je bekend bent?’ Gio antwoord: ‘Ik denk dat die vooral sterker is geworden. …