Gio Latooy Bleekt Zijn Tanden – Vanavond Bij RTL Late Night

GameplayWorldXL
3

gio latooy

De 17-jarige Gio Latooy maakt zich al op voor de ‘Let’s YouTube’ tentoonstelling bij Beeld en Geluid op 7 oktober. Maar daarvoor hebben hij en zijn vloggende vader hun tanden laten bleken! Gio had wel vaker gehoord van fans dat zijn tanden er vies uitzagen.

Dat zou nu niet meer mogelijk moeten zijn. Hij gaat wel voor een behandeling waardoor zijn tanden niet spierwit worden. ‘Niet zoals bij Gerard Joling’ zegt hij erbij als hij en zijn vader naar de tandarts rijden.

Het resultaat laat hij overduidelijk in zijn vlog zien. Maar of het echt heeft geholpen? Ze zijn in ieder geval zeker niet spierwit te noemen.

RTL Late Night

Het bleken van zijn tanden kan je vanavond ook zien bij RTL Late Night. Daar is hij samen met dj en vlogger Giel Beelen en Mascha van Beautygloss.nl om te praten over de impact van YouTube op hun leven. En dat is zeker voor de familie Latooy behoorlijk groot.

Niet alleen Gio vlogt, maar ook zijn tweelingzus Melanie, haar vriend Jasper, en zijn ouders. Het leven van de familie Latooy is binnen een jaar tijd volledig op z’n kop is gezet door het succes van Gio. Foto: YouTube.

Zie ook: Boek familie Latooy is uit.

Hi Humberto, of jij het eens of niet eens met mij bent, maakt mij niet uit hoor. Dat Paul soms leuke items aanhaalt in King Alert is een feit. Maar in het geheel gezien en hoe hij zich opstelt klopt er weinig van. Om op te gaan sommen wat hij in mijn ogen verkeerd doet, ga ik nu niet doen (geen tijd op dit moment). Als jij de artikelen van de afgelopen maanden terug leest en de comments daaronder leest, wordt wellicht e.e.a. wel duidelijker. Zoals ik begrijp, heb jij dat al gedaan. Ik wacht gewoon weer af op een nieuw item van Paul op deze site en kijk dan of daar WEER een bananenschil ligt. 🙂

In King Alert van 5 oktober, Paul zegt vanaf 0.44 sec.: “Je ziet steeds meer YouTubers die toch aanschuiven bij RTL Late Night. RTL Late Night, dus RTL pakt het goed op en euhh is echt bezig en weet dus dat YouTube booming is op dit moment” blablabla……

Paul’s zegje over “RTL pakt het goed op” is totaal onzin. Paul snapt er niets van. De meeste YouTube gasten bij RTL Late Night staan direct of indirect onder contract bij RTL Nederland.

Zoals eerder geschreven, je hebt de RTL Group. Deze heeft honderden B.V.’s zowel in Duitsland als in de rest van de wereld. RTL Nederland (B.V.) is onderdeel van de RTL Group. RTL MCN (Multi Channel Network) is opgericht in november 2014 door RTL Nederland. Weer een andere (dochter) B.V. van RTL Group is FremantleMedia LTD (zit in Londen) voor de kenners daar valt Blue Circel B.V. (o.a. Xfactor, Boer zoekt vrouw en Idols) onder. Fremantle heeft een meerderheidsbelang van 51% in Divimove. Dus RTL Group is met al haar B.V. constructies, die te veel en te ingewikkeld zijn om hier te beschrijven, mede eigenaar van Divimove.

Gio zijn kanaal valt onder Divimove. Aangezien Gio op dit moment “fame” heeft kiest de RTL Late Night redactie en productiemanagers (deels ook als zij de tafel bij RTL Late Night niet bezet krijgen) uit een “poule” met actuele inhoud, nu i.c.m. tentoonstelling Beeld en Geluid. Dat heet reclame maken. Pappa en Mamma kijken RTL Late night terwijl hun kindertjes op bed liggen en geabonneerd zijn op Gio’s kanaal. De rest kan je zelf wel bedenken hoe de circel weer rond is. Omdat Gio bij Divimove onderdeel is van de RTL Group kan hij op contractuele gronden verplicht worden om te komen opdraven. Zoals ik bij Hanni Hanna heb geschreven “fame” met “fame” maakt meer “fame” en dus geld (reclame inkomsten, bekendheid (aan een onderwerp), aantal kijkers en dit over en weer. RTL Late Night zal echt niet een YouTuber met 10.000 subs zonder goed verhaal welke of onder RTL MCN of onder Divimove valt aan tafel laten schuiven. Alles draait om de geldmachine!

Deels van internet geplukt:
StukTV zat bij Sanoma en nu bij RTL MCN. RTL MCN heeft de afgelopen 18 maanden een stuk of 20 YouTubers gecontracteerd. Zij zijn nu bijna de grootste MCN van Nederland en een nog grotere diverse poule aan creatief talent. In combinatie met RTL Nederland kan zo nog meer vaart zetten achter het ontwikkelen van veel en mooie innovatieve formaten, zowel online als offline” op televisie.

Sanoma: “StukTV heeft drie jaar bij ons gezeten en zijn in die tijd van vijfhonderd naar een miljoen abonnees abonnees gegaan. We zijn in goede harmonie uit elkaar gegaan. Het is een verlies zoals je dat ook in de voetbalwereld tegenkomt: talenten wisselen van clubs. Dat gebeurt.”

En wie niet tegen commentaar op Gio kan, dan heb jij pech gehad. Je tanden laten bleken op je 17e is overbodig (behalve door medische redenen bijvoorbeeld door medicijn gebruik of als hij als een ketter heeft gerookt)

Ik zie regelmatig je reacties en ben t regelmatig wel met je eens. Heb alleen een vraag: Wat doet Paul van kingalert in jou ogen precies verkeerd? Ben daar wel benieuwd naar, vind het zelf vaak altijd wel leuk dat hij bepaalde dingen in yt Nederland aanhaalt

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gio latooy
Gio Latooy Voor Het Eerst Sinds 2 Jaar Geen Vlog

Gio Latooy en zijn vriendin hebben het coronavirus flink te pakken. Nadat ze beiden positief warengetest op het virus zijn ze in zelfisolatie gegaan. Maar ze zijn er ook behoorlijk ziek van, zozeerzelfs dat Gio even geen vlog meer kan maken. “De koorts, keelpijn, hoofdpijn zijn te heftig om überhaupt …

gio latooy
Gio Koopt Ferrari Speciale, Nieuwprijs Van Bijna 300.000 Euro

“Een dag die ik nooit ga vergeten. 8 jaar lang Youtube; ik ben never nooit gestopt.” Gio Latooy heeft weer een hoogtepunt in zijn leven bereikt. Hoewel Gio Latooy dit jaar zijn nieuwe villa van 1.2 miljoen euro heeft betrokken is er toch nog wat in zijn portemonnee over voor …

gio latooy
Gio Latooy Installeert Lift In Zijn Villa

Hoe decadent kan je het hebben? Gio Latooy is van plan een glazen lift in zijn onlangs aangeschafte villa te bouwen. Zo krijgen we te horen in zijn laatste vlog. Dat de villa slechts 2 verdiepingen heeft lijkt de succesvolle YouTuber niet daarvan te weerhouden. Dus hoe moeten we dat …