Gio Latooy Bij RTL Late Night

gio latooy
1

gio-latooy-rtl-late-night

Gio verzucht: ‘Dit is een van de drukste weken van mijn leven!’ Dat klopt als een bus. Gio moet eerst nog naar de radio (radio 1 waar niemand naar luistert). Maar wat een nog veel grotere bereik heeft is RTL Late Night!

Die uitnodiging is niet alleen voor Gio, maar voor de hele familie Latooy en het bevestigt zijn YouTube-sterrendom. Gio heeft het gemaakt! Samen met Giel Beelen en Mascha mag hij aan tafel zitten bij Humberto Tan. Hij krijgt vragen als: ‘Wat zal je leven zijn zonder YouTube?’ En: ‘Jij doet het met je hele familie. Waarom doe je dat?’ Voor alle duidelijkheid: dat ging over vloggen.

Gio nerveus

Gio krijgt slechts een paar vragen en is duidelijk nerveus. Ook zijn vader (net zo nerveus als zijn zoon) mag nog iets zeggen. Giel Beelen neemt het grootste gedeelte van het gesprek voor zijn rekening. Dat mag de pret natuurlijk niet drukken. De jongen uit Oude Tonge is 1 van de weinige YouTubers die de eer hebben bij de talkshow aan te schuiven.

Gio opent ook nog eens vrijdagavond 6 oktober bij Beeld en Geluid de ‘Let’s YouTube’ tentoonstelling. En zijn boek Gio, Melanie & De Latooys komt dan officieel uit! Het kan niet op voor de familie Latooy! 2016 is hun jaar! En als ik even in de glazen bol kijk dan zie ik in 2017 de 1 miljoen abonnees voor deze bijzondere YouTube-entertainer! Dat betekent: nog meer uitroeptekens!! Foto: YouTube.

Mijn ‘niet’ glazenbol ziet er anders uit. Uiteraard op basis van de gegevens zoals deze nu zijn. (En niet de mogelijke onverwachte zaken die nog plaats kunnen gaan vinden zodat deze positief zijn voor zijn subscribers aantallen). Wie weet gaat hij ook wel op “Tour” net als Enzo. Voor de berekeningen alles afgerond naar boven op hele getallen om het makkelijk te maken.

– Gio heeft op dit moment (6 okt 2016) 555.000 subscribers
– Op zijn top in 2016 kwam in 1 maand 64.000 subscribers bij
– De laatste 30 dagen komen er 10.000 subscribers bij
– Het gemiddelde aantal subscribers per maand (01-01 tot 31-10) is 32.800

– Op basis van de trend van nu komt Gio op 1 september 2020 op 1 miljoen subscribers! (Zie YouTube statistics) Dat is heel ver weg !!!!! (nog meer uitroeptekens… lol)

– Als hij wel zijn top had weten vast te houden en vanaf nu deze ook weer zou gaan tonen, dus maand in maand uit, dan heeft Gio half mei 2017 zijn 1 miljoen subscribers. Dat zie ik niet gebeuren.

– Op basis van de gegevens van nu zou Gio op 31-12-2017 (valt nog net in 2017) 695.000 subscribers hebben.

– Als Gio de gemiddelde subscribers van 01-01 tot 01-10 zou weten vast te houden dan komt hij vanaf heden rond 15-11-2017 op 1 miljoen subscribers. Ook dat zie ik niet gebeuren.

– Realistischer is om 20.000 subscribers per maand te rekenen. (via de mediaan)
1.000.000 – 555.000 = 445.000 : 20.000 = ruim 22 maanden tot de 1 miljoen subscribers. Dit betekent dat ik verwacht dat Gio niet verder komt dan 855.000 subscribers op 31-12-2017

Al met al, bewaar dit artikel goed en kom op de gedenkwaardige laatste dag van het jaar 2017 op terug. Of eerder als hij wel in staat is om 1 miljoen subscribers te behalen in 2017.

Maar ja, resultaten uit het verleden zeggen niets over de toekomst. Wellicht heeft Gio op 1 april 2017 1 miljoen subscribers !

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gio latooy
Gio Latooy Voor Het Eerst Sinds 2 Jaar Geen Vlog

Gio Latooy en zijn vriendin hebben het coronavirus flink te pakken. Nadat ze beiden positief warengetest op het virus zijn ze in zelfisolatie gegaan. Maar ze zijn er ook behoorlijk ziek van, zozeerzelfs dat Gio even geen vlog meer kan maken. “De koorts, keelpijn, hoofdpijn zijn te heftig om überhaupt …

gio latooy
Gio Koopt Ferrari Speciale, Nieuwprijs Van Bijna 300.000 Euro

“Een dag die ik nooit ga vergeten. 8 jaar lang Youtube; ik ben never nooit gestopt.” Gio Latooy heeft weer een hoogtepunt in zijn leven bereikt. Hoewel Gio Latooy dit jaar zijn nieuwe villa van 1.2 miljoen euro heeft betrokken is er toch nog wat in zijn portemonnee over voor …

gio latooy
Gio Latooy Installeert Lift In Zijn Villa

Hoe decadent kan je het hebben? Gio Latooy is van plan een glazen lift in zijn onlangs aangeschafte villa te bouwen. Zo krijgen we te horen in zijn laatste vlog. Dat de villa slechts 2 verdiepingen heeft lijkt de succesvolle YouTuber niet daarvan te weerhouden. Dus hoe moeten we dat …