Gio Latooy Bij RTL Late Night

gio latooy
1

gio-latooy-rtl-late-night

Gio verzucht: ‘Dit is een van de drukste weken van mijn leven!’ Dat klopt als een bus. Gio moet eerst nog naar de radio (radio 1 waar niemand naar luistert). Maar wat een nog veel grotere bereik heeft is RTL Late Night!

Die uitnodiging is niet alleen voor Gio, maar voor de hele familie Latooy en het bevestigt zijn YouTube-sterrendom. Gio heeft het gemaakt! Samen met Giel Beelen en Mascha mag hij aan tafel zitten bij Humberto Tan. Hij krijgt vragen als: ‘Wat zal je leven zijn zonder YouTube?’ En: ‘Jij doet het met je hele familie. Waarom doe je dat?’ Voor alle duidelijkheid: dat ging over vloggen.

Gio nerveus

Gio krijgt slechts een paar vragen en is duidelijk nerveus. Ook zijn vader (net zo nerveus als zijn zoon) mag nog iets zeggen. Giel Beelen neemt het grootste gedeelte van het gesprek voor zijn rekening. Dat mag de pret natuurlijk niet drukken. De jongen uit Oude Tonge is 1 van de weinige YouTubers die de eer hebben bij de talkshow aan te schuiven.

Gio opent ook nog eens vrijdagavond 6 oktober bij Beeld en Geluid de ‘Let’s YouTube’ tentoonstelling. En zijn boek Gio, Melanie & De Latooys komt dan officieel uit! Het kan niet op voor de familie Latooy! 2016 is hun jaar! En als ik even in de glazen bol kijk dan zie ik in 2017 de 1 miljoen abonnees voor deze bijzondere YouTube-entertainer! Dat betekent: nog meer uitroeptekens!! Foto: YouTube.

Mijn ‘niet’ glazenbol ziet er anders uit. Uiteraard op basis van de gegevens zoals deze nu zijn. (En niet de mogelijke onverwachte zaken die nog plaats kunnen gaan vinden zodat deze positief zijn voor zijn subscribers aantallen). Wie weet gaat hij ook wel op “Tour” net als Enzo. Voor de berekeningen alles afgerond naar boven op hele getallen om het makkelijk te maken.

– Gio heeft op dit moment (6 okt 2016) 555.000 subscribers
– Op zijn top in 2016 kwam in 1 maand 64.000 subscribers bij
– De laatste 30 dagen komen er 10.000 subscribers bij
– Het gemiddelde aantal subscribers per maand (01-01 tot 31-10) is 32.800

– Op basis van de trend van nu komt Gio op 1 september 2020 op 1 miljoen subscribers! (Zie YouTube statistics) Dat is heel ver weg !!!!! (nog meer uitroeptekens… lol)

– Als hij wel zijn top had weten vast te houden en vanaf nu deze ook weer zou gaan tonen, dus maand in maand uit, dan heeft Gio half mei 2017 zijn 1 miljoen subscribers. Dat zie ik niet gebeuren.

– Op basis van de gegevens van nu zou Gio op 31-12-2017 (valt nog net in 2017) 695.000 subscribers hebben.

– Als Gio de gemiddelde subscribers van 01-01 tot 01-10 zou weten vast te houden dan komt hij vanaf heden rond 15-11-2017 op 1 miljoen subscribers. Ook dat zie ik niet gebeuren.

– Realistischer is om 20.000 subscribers per maand te rekenen. (via de mediaan)
1.000.000 – 555.000 = 445.000 : 20.000 = ruim 22 maanden tot de 1 miljoen subscribers. Dit betekent dat ik verwacht dat Gio niet verder komt dan 855.000 subscribers op 31-12-2017

Al met al, bewaar dit artikel goed en kom op de gedenkwaardige laatste dag van het jaar 2017 op terug. Of eerder als hij wel in staat is om 1 miljoen subscribers te behalen in 2017.

Maar ja, resultaten uit het verleden zeggen niets over de toekomst. Wellicht heeft Gio op 1 april 2017 1 miljoen subscribers !

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

gio latooy
Gio Latooy Koopt Villa (Met Zwevend Toilet!) van 1,2 Miljoen Euro

Gio Latooy gaat wonen in Krimpen aan de Lek, omdat hij daar een kapitale villa heeft gekocht voor maar liefst 1,2 miljoen euro. Het is in ieder geval het kapitale huis dat Gio eerder in zijn vlogs liet zien. Even door Google afbeeldingen en je komt op dit adres uit. …

gio latooy
Gio Latooy Heeft Huis Gekocht!

Gio Latooy laat weten in zijn vlog Yes! Enorm en Goed nieuws! dat hij een huis heeft gekocht. Gio: “De laatste weken waren heel erg spannend, maar vorig weekend hebben te horen gekregen dat het rond is. We hebben wel een datum maar dat gaan we een beetje geheim houden.” …

gio latooy
Heeft Gio Latooy Het Coronavirus – En Heeft Hij Anderen Ermee Besmet?

Gio Latooy heeft nogal wat kritiek over zich heen gekregen nadat hij ziek naar een feestje is geweest. Hij had al keelpijn op Ibiza, maar is ondanks dat gewoon na in Nederland te zijn teruggekeerd naar een feestje gegaan. Daarbij overtreed hij een belangrijke regel in de strijd tegen corona: …