Gio Latooy Bekent: Heeft Zich Zwaar Misdragen!

GameplayWorldXL
1

Kapperszoon Gio Latooy lijkt wel een brave jongen, maar dat is niet altijd het geval geweest. Op Instastories krijgt de in Rotterdam wonende vlogger de vraag van een volger: ‘Is je relatie met je ouders veranderd sinds je bekend bent?’

Gio antwoord: ‘Ik denk dat die vooral sterker is geworden. Zij hebben het niet altijd makkelijk gehad met mij, heb me soms misdragen en verkeerde keuzes gemaakt. Maar zij zorgen er wel voor dat ik dicht bij mezelf blijf. Buiten dat doen ze alles voor me en heb dus een hechte band met ze.’

Wat die misdragingen zijn verteld de YouTuber er niet bij. Had hij een keer zijn haar niet gekamd? Had de opstandige Gio zijn broccoli niet opgegeten? Of had hij zijn zus Melanie een knal voor haar hoofd verkocht met een tennisracket?

Overigens werken de ouders van Gio voor hem en worden dan ook goed door hem betaald. Zijn moeder houdt zijn administratie bij en zijn vader doet zijn haar. Zie ook: Gio koopt appartement van half miljoen!

Ik heb lang geaarzeld om hier mee naar buiten te komen. Maar omdat steeds meer meisjes en vrouwen in het kader van #metoo wel de kracht weten op te brengen hierover eerlijk te zijn wil ik het volgende gaarne bekend maken.
Toen ik samen met Giovanni in de brugklas zat heeft hij mij, in het fietsenhok in mijn billen geknepen, Ik was toen zo verlegen dat ik dat niet tegen mijn ouders durfde zeggen. mede doordat ik dat eigenlijk wel lekker vond
Nu Giovanni zo bekend is en iedereen zegt wat hem of haar in het verleden is overkomen heb ik besloten hiermee naar buiten te komen.
Zou de redactie belangstelling hebben voor een exclusief interview dan stel ik me hiervoor tegen een kleine vergoeding beschikbaar.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GameplayWorldXL
3
Gio Koopt Alweer Nieuwe Auto – Kapperszoon Leeft Als Miljonair

Kapperszoon Gio Latooy heeft binnen een jaar tijd voor de tweede keer een nieuwe Range Rover gekocht van dik een ton! De vorige SUV had hij in februari dit jaar aangeschaft: de Range Rover Velar First Edition. De reden waarom hij nu deze pantsertank al weer inruilt bij zijn dealer …

GameplayWorldXL
2
Gio Latooy Tikt Als Eerste Tiener-YouTuber De 1 Miljoen Abonnees Aan!

De immer goed geknipte Gio Latooy heeft afgelopen nacht de 1 miljoen abonnees aangetikt met zijn YouTube-kanaal Gameplayworldxl. Op Instagram jubelt hij:’Als ik 1 ding is wat ik echt geleerd heb, is dat doorzettingsvermogen ontzettend belangrijk is. Ik werd vol uitgelachen en voor gek verklaard toen ik hier 5 jaar …

GameplayWorldXL
3
Gio Latooy Getuige Van Dramatische Zelfmoordactie Op Snelweg!!

Een schokkende gebeurtenis voor Gio Latooy. De YouTuber was gisteravond getuige van een waarschijnlijke zelfmoordactie door iemand die zich voor een auto wierp. Gio reed in zijn Range Rover in BelgiĆ« bij Antwerpen richting Nederland toen op de naastgelegen rijbaan een persoon zich voor een aanstormende auto wierp! Hij werd …