Gio Latooy Bedreigd Om Vriendin

GameplayWorldXL
9

Gio latooy

Gio heeft een half jaar gewacht om zijn nieuwe vriendin Juul aan zijn kijkers voor te stellen, omdat hij de reacties van fans vreesde. In de video ‘Kijkers boos op mijn vriendin? Haat & Reacties’ vertelt hij wat er gebeurde nadat het nieuws bekend werd dat hij verkering had met Juultje. Een aantal reacties die hij opleest: “Sommigen gaan heartbroken om dit.” Of: “Is ze niet te knap voor jou?” Maar ook: “Ik dacht dat je homo was.”

Nieuw: Is het uit tussen Gio en Juultje?

Deze lijken wel onschuldig, maar er zijn er ook bij die een droom in duigen zien vallen. “Gio, ik dacht echt dat ik een kans maakte.” De (waarschijnlijk) vrouwelijke fan weet meteen ook een oplossing. Ze vervolgt: “Maak het uit met haar want anders ga ik d’r echt opzoeken”.

Gio mag hopen dat dit laatste slechts in een opwelling is geschreven en de fan niet echt zijn vriendin gaat opzoeken.

11.000 reacties

De 17-jarige kapperszoon heeft tot nog toe ruim 11.000 reacties (!) gekregen op zijn onthulling dat hij een vriendin erop na houdt. De jongen uit Oude-Tonge heeft er bewust een half jaar gewacht dat bekend te maken, niet alleen omdat hij de reacties van fans vreesde. Ook moest hij eerst nog bezien of die relatie met Juultje wel stand zou houden. En tot nog toe is dat het geval. Hoewel, is ze wel mee naar New York waar Gio nu op vakantie is?

Juul heeft op haar Instagram al meer dan 32.000 volgers. En nog maar 1 foto van haar vriend op geplaatst.

Joh ik kan wel lachen om zijn reactie want de reacties van sommige op zijn video slaan wal nog kant , jaloers ofzo ? Ik kan de manier waarop hij reageert wel begrijpen , sommige vinden hem kinderachtig maar dat is alleen omdat , de lui die reageren net zo kinderachtig zijn . en tja al wil hij belangstelling moet hij toch weten ! Hoeft dan niet meteen te betekenen dat vele hem tot de grond aan toe af moeten kraken .

Ik weet niet of zijn vriendin al weer naar school moet. En ten tweede: Giovanni is uitgenodigd door Eurosport om een wedstrijd van de US Open te bekijken.

Ach ja, Knolliebollie is weer eens gecrasht en verslijt zijn uren in het ziekenhuis. En Gio vraagt er zelf om. Hij heeft met zijn filmpje over het introduceren van zijn vriendin heeeeel onhandig aangepakt. Wulps in zee lopen, t-shirt uittrekken en zwoel kijken noem ik geen kennis maken met een vriendin van de bekende youtubertje Gio.

Dat zeker, maar als een persoon in dit geval Gio graag in de belangstelling wil staan, denk je toch wel 2 keer na hoe je iets brengt. Maar ja, puberaal gedrag van Gio wordt puberaal door pubertjes de grond in geboord. Al heeft Gio verkering met een geit, het zal mij een biet weten. De wijze hoe hij het doet komt op een dikke onvoldoende!

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GameplayWorldXL
7
Project Gio ‘Verbijsterend’ en ‘Stukgesponsord’ – Film Gio Afgekraakt!

De eerste recensies van de film Gio Project zijn binnen en ze zijn vernietigend. De Telegraaf schrijft: ‘voor de prijs van een bioscoopkaartje krijgt de kijker ongevraagd het ene na het andere merk in z’n gezicht gewreven.’ En de recensent noemt het zelfs ‘verbijsterend’ dat daar het hele script aan …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Krijgt Eigen Bioscoopfilm!

Gio Latooy is dolenthousiast als hij zijn kijkers vertelt: ik ga een eigen bioscoopfilm maken!’ 4 jaar geleden begon de nog maar 20-jarige Youtuber met filmpjes maken en nu komt dan zijn eigen bioscoopfilm eraan. De rolprent wordt deze zomer opgenomen en moet al in december dit jaar in de …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Bekent: Heeft Zich Zwaar Misdragen!

Kapperszoon Gio Latooy lijkt wel een brave jongen, maar dat is niet altijd het geval geweest. Op Instastories krijgt de in Rotterdam wonende vlogger de vraag van een volger: ‘Is je relatie met je ouders veranderd sinds je bekend bent?’ Gio antwoord: ‘Ik denk dat die vooral sterker is geworden. …