Gio Krijgt Excuus – Zware Straf Voor Treiteraars

GameplayWorldXL

Gio Latooy heeft de trendinglijst gehaald met zijn video ‘Kijkers stalken mij op camera voor mijn huis!’ Daarin  zien we hoe twee kinderen die  waarschijnlijk niet ouder zijn dan 10 jaar aanhoudend blijven aanbellen bij zijn huis. In deze wat langdradige video van 8 minuten maakt hij weer een hoop kabaal over fans die bij hem durven aan te bellen.

Zware straf

De ouders van deze kinderen hebben lucht gekregen van de actie van hun kroost en aan de YouTuber beloofd dat ze ‘zware straf’ zullen krijgen. Ook hebben de ouders excuus aan Gio aangeboden.

De YouTuber uit Oude Tonge twittert opgelucht: ‘Ik heb een excuus gekregen van de ouders van de kinderen die bij mij aan de deur waren, netjes netjes’.

Eerder had Gio Latooy al een video gemaakt ‘Kijker gooit stenen tegen mijn huis aan?!’

Bardo

Meerdere YouTubers hebben al duidelijk aangegeven dat ze absoluut niet gediend zijn van fans die onaangekondigd bij hen langs komen. Bardo Ellens heeft vaak genoeg zijn verontwaardiging laten blijken over onuitgenodigde gasten. 1 keer was een vader van zo’n beller kwaad aan zijn huis verschenen omdat de man niet begreep waarom zijn kind geen handtekening kreeg.

Enzo

In het begin van zijn YouTube-leven had Enzo Knol nog geen probleem met fans die aan zijn deur in Assen aanbelden met een party-popper. Die zijn ook meerdere keren in zijn vlogs gebruikt. Dat zal echter nu niet meer gebeuren.

Zie ook: Gio bleekt zijn tanden

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GameplayWorldXL
7
Project Gio ‘Verbijsterend’ en ‘Stukgesponsord’ – Film Gio Afgekraakt!

De eerste recensies van de film Gio Project zijn binnen en ze zijn vernietigend. De Telegraaf schrijft: ‘voor de prijs van een bioscoopkaartje krijgt de kijker ongevraagd het ene na het andere merk in z’n gezicht gewreven.’ En de recensent noemt het zelfs ‘verbijsterend’ dat daar het hele script aan …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Krijgt Eigen Bioscoopfilm!

Gio Latooy is dolenthousiast als hij zijn kijkers vertelt: ik ga een eigen bioscoopfilm maken!’ 4 jaar geleden begon de nog maar 20-jarige Youtuber met filmpjes maken en nu komt dan zijn eigen bioscoopfilm eraan. De rolprent wordt deze zomer opgenomen en moet al in december dit jaar in de …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Bekent: Heeft Zich Zwaar Misdragen!

Kapperszoon Gio Latooy lijkt wel een brave jongen, maar dat is niet altijd het geval geweest. Op Instastories krijgt de in Rotterdam wonende vlogger de vraag van een volger: ‘Is je relatie met je ouders veranderd sinds je bekend bent?’ Gio antwoord: ‘Ik denk dat die vooral sterker is geworden. …