Gio Koopt Alweer Nieuwe Auto – Kapperszoon Leeft Als Miljonair

GameplayWorldXL
3

Kapperszoon Gio Latooy heeft binnen een jaar tijd voor de tweede keer een nieuwe Range Rover gekocht van dik een ton! De vorige SUV had hij in februari dit jaar aangeschaft: de Range Rover Velar First Edition.

De reden waarom hij nu deze pantsertank al weer inruilt bij zijn dealer voor een ander monster is omdat hij teveel in waarde daalt! Dat doen auto’s zo al in het eerste jaar na aanschaf, maar het is een bijzonder dure grap om binnen 10 maanden een nieuwe auto alweer in te wisselen.

En dit jaar had de 20-jarige jongeman nog een appartement van een half miljoen aangeschaft te Rotterdam zonder ook maar met zijn ogen te knipperen.

Vraagje: waar betaalt de beroemdste zoon van Oude-Tonge dit van? Afgelopen maand bereikte zijn YouTube-kanaal de 11 miljoen views, terwijl hij eerder dit jaar nog genoegen moest nemen met iets meer dan 5 miljoen op maandbasis. Kan je daarvan dan als miljonair leven?

Blijkbaar! En adverteerders zijn nog steeds enthousiast over de wonderboy van YouTube. Hoewel het misschien dit jaar iets minder is geworden, vorig jaar kon je in maar liefst 3 verschillende winkels producten met het gezicht van Gio kopen. En voorlopig lijkt de geluksvogel nog een tijd lang verder te kunnen profiteren van zijn status als social influencer.

Wijze lessen voor RH.

Een vriend start een succesvol eigen bedrijf, jij hebt al jaren dezelfde saaie kantoorbaan. Een vriendin heeft een geweldig huwelijk, jouw eigen relatie is op een dood spoor beland. Je weet dat je eigenlijk blij voor ze moet zijn, maar stiekem hoop je dat hij snel wordt ontslagen en dat zij een huwelijkscrisis krijgt. Er is weinig voor nodig om jaloers te worden. En het nare van jaloezie is, dat het je het gevoel geeft zowel een loser als een asshole te zijn.
Jaloezie is een reflex van ons ego. Het ego koestert de illusie dat het altijd een klein beetje beter is dan de mensen om zich heen. Als die illusie wordt verstoord, omdat iemand uit onze directe omgeving iets bijzonders presteert, kiepert het ego direct een emmer groen gif over ons uit. Waar haalt hij of zij het gore lef vandaan om beter/gelukkiger/gezonder/rijker te zijn dan ik? Het liefst zien we die persoon zo snel mogelijk van zijn voetstuk donderen.

Gelukkig staan we niet machteloos. Er zijn manieren om het groenogige monster van jaloezie te lijf te gaan
Raap al je moed bij elkaar en vertel je vriend, vriendin of collega dat je jaloers op hem of haar bent. Echt, het werkt!
Probeer je jaloerse gedachten te vervangen door gedachten waarin je waardering en bewondering uitspreekt. Als je oprecht blij kunt zijn voor de goede kwaliteiten en successen van een ander, krijgt jaloezie geen vat op je.
De reden dat je jaloers wordt op iemand, is omdat die andere persoon iets heeft bereikt waar je stiekem zelf ook van droomt. Als je niets met auto’s hebt zal je niet snel jaloers worden als je buurman een gloednieuwe BMW koopt. Maar als je merkt dat je jaloers bent op die vriend met zijn eigen bedrijf, wil dat misschien zeggen dat je zelf niet meer op de goede plek zit qua werk. Ga je jaloezie daarom niet uit de weg, maar onderzoek het aandachtig en kijk wat het je wil vertellen. Zeg ‘dank je wel’ tegen het groene monster en gebruik zijn gif als brandstof om je eigen dromen te verwezenlijken.

Helemaal mee eens. De nieuwe Jobjes, Enzootjes, Milantjes, Tiesjes, und so weiter zijn over een paar jaar populair. Het is NU geld binnen harken. Maar als je deze met bakken en knullig uitgeeft (Gio) worden het latere Rensjes en Ratelbandjes (leven op de pof).

Gio heeft een nieuw (verlengd) contract getekend bij Talpa. Gio dacht (aanname), dan maar meteen een nieuwe auto kopen. Dat Gio als argument gebruikt dat “zijn huidige auto zo hard in waarde daalt i.c.m. het aantal kilometers en daarom een nieuwe auto kopen beter is”, is klink klare onzin. Gio had beter een studie kunnen volgen en dan had hij kunnen weten dat hij nu weer voor de hoogste afschrijving kiest. Het geld (de hoogste afschrijving, “de kop is er nog niet af”) gaat zo hard het afvoerputje in. De fabrikant en de autodealer vinden dit wel best en zijn de lachende derde. De aangeboden campagnes (denk aan o.a. Transavia voor de 2e keer) levert hem bakken met geld op. Zijn subscribers en views op zijn YouTube kanaal acceleren niet maar zijn een constante vanaf het begin. Dit is al lang niet meer zijn hoogste inkomstenbron.

Ik ben benieuwd of dit soort YouTubers en/of vloggers in de toekomst ook laten zien als men niet meer voor campagnes worden gevraagd en hun “aanhang” op YouTube afneemt. Kijk naar Jill van Dooren, helaas voor haar wordt het een baan zoeken zoals de zaken er nu voorstaan.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GameplayWorldXL
7
Project Gio ‘Verbijsterend’ en ‘Stukgesponsord’ – Film Gio Afgekraakt!

De eerste recensies van de film Gio Project zijn binnen en ze zijn vernietigend. De Telegraaf schrijft: ‘voor de prijs van een bioscoopkaartje krijgt de kijker ongevraagd het ene na het andere merk in z’n gezicht gewreven.’ En de recensent noemt het zelfs ‘verbijsterend’ dat daar het hele script aan …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Krijgt Eigen Bioscoopfilm!

Gio Latooy is dolenthousiast als hij zijn kijkers vertelt: ik ga een eigen bioscoopfilm maken!’ 4 jaar geleden begon de nog maar 20-jarige Youtuber met filmpjes maken en nu komt dan zijn eigen bioscoopfilm eraan. De rolprent wordt deze zomer opgenomen en moet al in december dit jaar in de …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Bekent: Heeft Zich Zwaar Misdragen!

Kapperszoon Gio Latooy lijkt wel een brave jongen, maar dat is niet altijd het geval geweest. Op Instastories krijgt de in Rotterdam wonende vlogger de vraag van een volger: ‘Is je relatie met je ouders veranderd sinds je bekend bent?’ Gio antwoord: ‘Ik denk dat die vooral sterker is geworden. …