Gio Komt Op TV! YouTuber Gaat als Een Komeet! Binnenkort Boek?!

GameplayWorldXL
4

Gio latooy

Gio Latooy komt voor de allereerste keer op de televisie. Niet de Nederlandse, maar Belgische VRT heeft de primeur om hem te interviewen. Dat tv-programma wordt pas later uitgezonden waardoor Gio er nog niets over mag zeggen, ook niet welk programma dit dan is.

Duidelijk is wel dat de jonge vlogger behoorlijk nerveus met zijn ouders richting Brussel vertrekt waar de tv-studios staan.

De eerste keer

Voor de eerste keer wordt zijn gezicht opgemaakt, voor de eerste keer zo’n piepklein zendertje aan zijn overhemd vastgemaakt. En dan horen we hoe hij wordt aangekondigd door de presentator. Dat is verder ook het enige wat wij nog te horen krijgen van het programma.

Het avontuur van Gio begint serieuze vormen aan te nemen. De 17-jarige YouTuber heeft inmiddels meer dan 500.000 abonnees behaald en stoomt maar door.

Dat avontuur is nauwelijks een jaar geleden echt begonnen en nu al weet Gio dat hij een fulltime YouTuber wil zijn. Inmiddels heeft hij zijn eigen kledingmerk ‘Gio‘ en zijn eerste filmrol binnen. Ook zijn ouders en zus hebben hun eigen YouTube-kanaal en zelfs de vriend Jasper van zijn zus Melanie heeft zijn weg naar YouTube gevonden.

Boek Gio?!

Alle kenmerken die Enzo ook zo’n succesvolle vlogger hebben gemaakt zie je ook terug bij Gio. De weg naar 1 miljoen abonnees moet volgend jaar bereikt zijn! En over een paar maanden komt zelfs zijn eigen boek ‘Gio’ uit? Dan zal hij vast worden uitgenodigd door RTL Late Night. Foto: YouTube.

Begrijpend lezen is een kunst! Inlevingsvermogen idem dito! Dat ik iedereen zou “afzeiken” is in zijn geheel niet aan de orde. Wel grappig dat ik deze reacties wel had verwacht. Heb ik toch een glazenbol? 🙂

Dat Gio bij RTL Late Night wordt uitgenodigd, is geen vaststaand feit. Er zijn andere en betere mensen (buiten YouTube) die aandacht/platform verdienen dan Gio. Het lijkt meer voor de hand te liggen dat Gio eerst een gastrol krijgt in Sesamstraat om het Dikkie Dik boek voor te lezen. Of hij daarvoor slaagt valt te betwijfelen.

Wat moet het toch pijn doen bij u? Ik zie u constant slecht opgebouwde en anonieme ‘haat’ versturen. Doet het pijn om deze goede en verstandige jongen meer succes te zien hebben dan uzelf? Deze Youtuber zorgt tenminste nog voor rust in de community en geeft het juiste voorbeeld. Zeer jammer dat ik
je keer op keer iets negatiefs zie zeggen over hem. Begin eerst eens bij jezelf.

Wat een onzin heeft u te melden. Gio is een zeer verstandige jongen. Ik zie u constant anoniem iedereen afzeiken hier. Jaloezie op dat de jongere generatie het nu al beter heeft dan u? Doe eens even normaal en let op jezelf.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GameplayWorldXL
7
Project Gio ‘Verbijsterend’ en ‘Stukgesponsord’ – Film Gio Afgekraakt!

De eerste recensies van de film Gio Project zijn binnen en ze zijn vernietigend. De Telegraaf schrijft: ‘voor de prijs van een bioscoopkaartje krijgt de kijker ongevraagd het ene na het andere merk in z’n gezicht gewreven.’ En de recensent noemt het zelfs ‘verbijsterend’ dat daar het hele script aan …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Krijgt Eigen Bioscoopfilm!

Gio Latooy is dolenthousiast als hij zijn kijkers vertelt: ik ga een eigen bioscoopfilm maken!’ 4 jaar geleden begon de nog maar 20-jarige Youtuber met filmpjes maken en nu komt dan zijn eigen bioscoopfilm eraan. De rolprent wordt deze zomer opgenomen en moet al in december dit jaar in de …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Bekent: Heeft Zich Zwaar Misdragen!

Kapperszoon Gio Latooy lijkt wel een brave jongen, maar dat is niet altijd het geval geweest. Op Instastories krijgt de in Rotterdam wonende vlogger de vraag van een volger: ‘Is je relatie met je ouders veranderd sinds je bekend bent?’ Gio antwoord: ‘Ik denk dat die vooral sterker is geworden. …